Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl Bir Çiçek mi ? Bir Hediye mi ? Bir Şiir mi ? İçten Bir Öpücük mü ? Seni Seviyorum Demesi mi ? Yoksa başka Birşey mi ? Buyrun Yazın Hep Berabar Sizi Neyin Mutlu Edeceğini Öğrenelim..?
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl beni sevdiğini beni düşünüp aldığını bileyim yeter,havalara uçmama kafidir bu
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl Ne bir çiçek, ne bir hediye, ne bir öpücük,ne bir şiir,ne herhangi bir hediye.. Sadece gözlerine baktığımda o gözlerin yalnızca beni sevgiyle görmek için her sabah açıldığını bilmek,kalbinin söylediği güzel sözlerin yansımasını orada görmek bana yeter, seni seviyorum demesine bile gerek yok..
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl Küçük şeylerden mutlu olmayı becerebilen için bütün bu sayılanların hiç bir önemi yok..Özelliklede bu kişi gerçekten, yürekten ve inanarak seviyorsa...Varlığı yeter.. ... Ama bir şiirine asla hayır demezdim
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl sadakati ve dürüstlüğü en güzel hedıyedır bır erkeğin en güzel hedıyesı sadakat olsa gerek,ilişkilerin çarpıklaştığı bir ortamda
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl sadakatide verebileceğin bayanı iyi seçmeli tabi her çıktığınız kişiye sadakat yaramıyor ben hep haketmeyenlere göstermişim ki şimdi birtanesi bile yanımda değil hepside başkalarıyla nalet olsun hepsine
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Sadakat ve dürüstlük karşılıklı olacak . Yoksa tek taraflı sadakat su gibi avcumuzdan akıp gider.... En kötüsüde bu zaten, sevginizin karşılığını alamamak.......
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.