Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2005 BIR INSANI COK SEVIYORSUNUZ UGRUNA HERSEYI YAPARSINIZ PEKI YA ÖLMEK ? SEVDIGINIZ UGRUNA ÖLÜRMUSUNUZ ? Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2005 ölmem onu yasadıgım sürece yasatırım hem ben ölüpte ne yapıcam ben ölüpte onu yanlız bırakmam ölümse de bili beraber olsun yanlız hiçbir seyin anlamı yok Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2005 sevgiyi yasayan biri icin böyle bir soru asla sorulmaz, yanit da beklenmez. o an gelince her sey kendiliginden olur???????????? Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2005 sevgiyi yasayan biri icin böyle bir soru asla sorulmaz, yanit da beklenmez.o an gelince her sey kendiliginden olur???????????? 8869[/snapback] Tebrik Ederim... Sizinle birçok konuda ters düşüyoruz ama ortak düşüncelerimiz de yok değil... Hani derler ya lafı ağzımdan aldın... Aynen katılıyorum... Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2005 sevgiyi yasayan biri icin böyle bir soru asla sorulmaz, yanit da beklenmez.o an gelince her sey kendiliginden olur???????????? 8869[/snapback] Tebrik Ederim... Sizinle birçok konuda ters düşüyoruz ama ortak düşüncelerimiz de yok değil... Hani derler ya lafı ağzımdan aldın... Aynen katılıyorum... 8873[/snapback] BAZI KONULARDA NE KADAR TERS DÜSSEK TE, ORTAK DEGERLERIMIZI KORUMAYA GERCEKTEN ÖZEN GÖSTERIYORUM. ANADOLU INSANININ KENDINE ÖZGÜ MENTALITESI HIC BIR YERE BENZEMEZ. kin tutmaz; bakal defteri tutmaz? sevgiler Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 ölürüm yoluna , ölürümde yine boyun egmem. yakarim dünyayi ugruna ama sana egilmem. öyle sinirsiz, öyle derin severim ki korkarsin... kuruyum cöle dönsemde,pare pare olsamda yenilmem.... bu basligi görünce aklima birden bu sarki geliverdi.... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 CANIM ALATCIM SENİN İSMİNNE PEK BAĞDAŞMIYOR AMA !.. BENİM DE AKLIMA ŞU DÜŞTÜ ÖLEM BEN ÖLEM BEN KURBAN OLAN AZINDAKİ GELİN DİLE BEN BUNUN NE DEMEK OLDUĞUNU PEK ANNAMADIM DA YA... Alıntı
Φ Unarm Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 sevilen şeyin insan olması gerekmiyor,çok sevdiğim her hangi bir şey uğruna ölümü göze alabilirim Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 Unarm: Niye?? Alıntı
Φ mavi_sardunya Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 ÖLÜM ACISI ÜÇ GÜN SÜRER BU DEVİRDE...O YÜZDEN ÖLEMEM KENDİMDEN BAŞKA KİMSE İÇİN... Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2005 ölmemmmmmmmmmmmmmmmmmmm ama onu ölecek kadar severim bunu ona gösteririm Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 ölürüm ,zaten onsuz yaşayamam da.... Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Bütün canlılar sevdikleri şeyler adına mecbur kaldıklarında gerektiğinde can verirler.. aşk için vatan için Çocuklar için bir tek tanrı için vermem.. o zaten yaşayayım diye göndermiş Din uğruna ölenleri o nedenle hiç anlamamışımdır Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 ölürüm ,zaten onsuz yaşayamam da.... 14116[/snapback] hadi sen öldün peki o sensiz ne yapsın iyisini düşünürsek problem yok ama ya kötüsünü düşün bakalım senden sonra bakasını buldugunu sen o zaman ne diye kimin adına ölcen bi söylesene ben senin adına üzüldüm vallaha :( Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 ölürüm ,zaten onsuz yaşayamam da.... 14116[/snapback] hadi sen öldün peki o sensiz ne yapsın iyisini düşünürsek problem yok ama ya kötüsünü düşün bakalım senden sonra bakasını buldugunu sen o zaman ne diye kimin adına ölcen bi söylesene ben senin adına üzüldüm vallaha :( 14242[/snapback] yapmaz benim kocam öyle şey.. Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 ölürüm ,zaten onsuz yaşayamam da.... 14116[/snapback] hadi sen öldün peki o sensiz ne yapsın iyisini düşünürsek problem yok ama ya kötüsünü düşün bakalım senden sonra bakasını buldugunu sen o zaman ne diye kimin adına ölcen bi söylesene ben senin adına üzüldüm vallaha :( 14242[/snapback] yapmaz benim kocam öyle şey.. 14248[/snapback] neden bu kadar emin ola biliyorsun sen galiba yeni evlendin hhhıııııııı Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 ölürüm ,zaten onsuz yaşayamam da.... 14116[/snapback] hadi sen öldün peki o sensiz ne yapsın iyisini düşünürsek problem yok ama ya kötüsünü düşün bakalım senden sonra bakasını buldugunu sen o zaman ne diye kimin adına ölcen bi söylesene ben senin adına üzüldüm vallaha :( 14242[/snapback] yapmaz benim kocam öyle şey.. 14248[/snapback] neden bu kadar emin ola biliyorsun sen galiba yeni evlendin hhhıııııııı 14277[/snapback] yeni evliyim ama onunla alakası yok ,biz birbirimize gönülden ,harbiden çok bağlıyız Allah ayırmasın Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 ölürüm ,zaten onsuz yaşayamam da.... 14116[/snapback] hadi sen öldün peki o sensiz ne yapsın iyisini düşünürsek problem yok ama ya kötüsünü düşün bakalım senden sonra bakasını buldugunu sen o zaman ne diye kimin adına ölcen bi söylesene ben senin adına üzüldüm vallaha :( 14242[/snapback] yapmaz benim kocam öyle şey.. 14248[/snapback] neden bu kadar emin ola biliyorsun sen galiba yeni evlendin hhhıııııııı 14277[/snapback] yeni evliyim ama onunla alakası yok ,biz birbirimize gönülden ,harbiden çok bağlıyız Allah ayırmasın 14283[/snapback] NASI TAHMİN AMA evleneli kaç ay oldu gülüm cicim ayları bitmedi galiba Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 ölürüm ,zaten onsuz yaşayamam da.... 14116[/snapback] hadi sen öldün peki o sensiz ne yapsın iyisini düşünürsek problem yok ama ya kötüsünü düşün bakalım senden sonra bakasını buldugunu sen o zaman ne diye kimin adına ölcen bi söylesene ben senin adına üzüldüm vallaha :( 14242[/snapback] yapmaz benim kocam öyle şey.. 14248[/snapback] neden bu kadar emin ola biliyorsun sen galiba yeni evlendin hhhıııııııı 14277[/snapback] yeni evliyim ama onunla alakası yok ,biz birbirimize gönülden ,harbiden çok bağlıyız Allah ayırmasın 14283[/snapback] NASI TAHMİN AMA evleneli kaç ay oldu gülüm cicim ayları bitmedi galiba 14289[/snapback] 9 aydır evliyiz ama bizim öle sanıldığı gibi cicim ayımız pek olamıyor,özellikle maddi sıkıntılarımızdan dolayı...ama olsun varlıkta da yoklukta da eşimi çok seviyorum Alıntı
Misafir maydalin Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 9 aydır evliyiz ama bizim öle sanıldığı gibi cicim ayımız pek olamıyor,özellikle maddi sıkıntılarımızdan dolayı...ama olsun varlıkta da yoklukta da eşimi çok seviyorum helal olsun ablama budur olay ya! Alıntı
Misafir maydalin Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 ha bu arada yanlız sevdiğim değil sevdiklerim için de ölebilirim Alıntı
Φ Yalniz_Komando Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Ulu önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK bir gün masada arkadaşaları ile toplantı halindeyken (tabi bu arada herkes Atatürk'e olan sevgisini ve saygısını da anlatmaya çalışıyormuş) -birden bir Ulu Önderimiz Ayağa kalkarak benim için kim ölür demiş? -Masadakilerin hepsi birden Uğruna ölürüz Paşam demişler -Atatürk'de bunun üzerine Tabancasını çıkartarak ispatlayın demiş -hiç kimse cesaret edipde tabancayı eline alamamış.. -bunun üzerine Atatürk Kapıda nöbet tutan Mehmetcigi çağırmış -Mehmetcige sormuş benim için ölürmüsün? -cevap Kesin ve Nettir EMRE PAŞAM -Atatürk Tabancayı göstererek Al ve kendini VUR demiş -Mehmetcik bir an bile Tereddüt etmeden Tabancayı almış Şakağına dayamış Ve tetiği Gözünü kırpmadan çekmiş -Odadaki Müthiş bir sesizligin ortasında tabancadan gelen ÇIT sesi duyulmuş -Atatürk Tabancayı Mehmetciğin elinde alırken (tabanca boşmuş) masadakilere dönerek Gerçek sevgi budur demiş.... ******************* ULU ÖNDERİMİZİ VE VATANIMIZI KURTARAN SİLAH ARKADAŞLARINI MİNNET VWE ŞÜKRANLA ANIYORUM *********************** Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 9 aydır evliyiz ama bizim öle sanıldığı gibi cicim ayımız pek olamıyor,özellikle maddi sıkıntılarımızdan dolayı...ama olsun varlıkta da yoklukta da eşimi çok seviyorum iyi sevindim sizin adınıza hep böyle olur insallah ama sevgi ve aşkın aranızdaki ilişkide saygıya dünüşmesini umarım saygılar mutluluklar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.