Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 gecem yağmurum ne ettin şindi sen teşekkür ederim .... Ablacım sen kuru üstü pilavmısın şimdi Ben İmam ve Bayıldı takımında forvet oynarız diye düşünmüştüm Emre yeniden doğmayı planlamıyorsun herhalde Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 ASLAN: Bir aslan hatasını telafi etmek için elinden ne geliyorsa yapar.. Size çiçekler alır, evinizin arşısındaki duvara kocaman harflerle BENİ AFFET yazar, ayaklarınıza kapanıp yalvarır..... Sonunda iffettiğiniz zaman kıs kıs gülmeyi de ihmal etmez tabi, ne de olsa ona karşı koymak ne mümkün. Yani varya bu kadarıda fazla ama.. karşı duvara beni affetmi yazıcam şimdi..Bide ayaklarına kapanıcam yok işkembe, yok ayaklarına kapan..nedir bu ya... Neyse sonunda ona karşı koymak ne mümkün demişte kurtardık.. ben iyi yönlerini kabul edicem, kötü yönleri kim alırsa alsın.. Yalnız varya burçlar hakkında ilk kez bu kadar çeşitli versiyon gördüm..Çok yaşayın siz emi.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Bizde ilk defa gördük bu versiyonları ablacım ve gıpta ile bakmaktayız Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 KOC: Bir kere butun Koc'lar dunya şekeri olduklarina inanırlar. Özür dilemelerini gerektirecek bir şey yaptıklarını ya da söylediklerini hiç düşünmezler.. o yüzden dizlerinin üstüne çökmek yerine basitçe "özür dilerim" derler.. bundan ne azı ne fazlası… Daha ne olsun yaf… Kokareç Utangac ve sevimlisiniz. Tanimadiginiz insanlarla konu$mayi sevmez ama arkada$larinizla her$eyi payla$abilirsiniz. Arkada$ seciminde oldukca dikkatlisiniz. Sevilen birisiniz. Ya bu neeee…ben kokareç olmam KOÇ - Sana kalsa dünyada herkes aptal bi sen akıllı dimi !!! Millete öğütler verir ukalalık taslar, önüne yemek koysan beğenmez... allah düşmanların başına vermesin... amiiiiiiiiiiiin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Olmaz değiştirme şansın yok Sen artık bir kokoreçsin Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 OĞLAK - Sen tutucu ve risk almaktan kaçan birisin. Böyle biri dünyada ne diye yer işgal eder ki! Şöyle bir etrafına bak bakalım hangi kayda değer insanın Oğlak burcundan çıktığı görülmüş? hic bilemm alakasi bilee yok kim demis Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 gecem yağmurum ne ettin şindi sen teşekkür ederim .... Emre yeniden doğmayı planlamıyorsun herhalde ya ben zaten tarlaların hasat zamanı doğmuşum kasım ayına yazmışlar biraz esnetirsem ekimde de hasat olabiliyo bazen. burcum da değişmiş olur. Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 OĞLAK - Sen tutucu ve risk almaktan kaçan birisin. Böyle biri dünyada ne diye yer işgal eder ki! Şöyle bir etrafına bak bakalım hangi kayda değer insanın Oğlak burcundan çıktığı görülmüş? hic bilemm alakasi bilee yok kim demis tabi canım. kim kabul ediyo ki zaten. en önemli insanlar oğlak burcundan çıkmış deseydi kabul ederdin dimi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 ya ben zaten tarlaların hasat zamanı doğmuşum kasım ayına yazmışlar biraz esnetirsem ekimde de hasat olabiliyo bazen. burcum da değişmiş olur. Yaşım gibi burcumuda duruma göre esnetebilirim diosun yani Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 tabi canım. kim kabul ediyo ki zaten. en önemli insanlar oğlak burcundan çıkmış deseydi kabul ederdin dimi emre sana ukela oldugunu soyleyen oldumuu ya valla alakasi bile yokk benleeee ben cok hayat doluyumm o beni tanitmamiss hem ole deseydi tabi kabul etcektimmmm Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Yaşım gibi burcumuda duruma göre esnetebilirim diosun yani beni buna siz ittinz. ya akreplerin hiç mi güzel bir özelliği olmaz. uğur dündarın yakaladıkları hep akrep burcu o zaman yok kardeşim değiştircem ben burcumu. ekim ayının burcunu bilen varmı arkadaşlar. söyleyin de transfer olayım hemen. Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 beni buna siz ittinz. ya akreplerin hiç mi güzel bir özelliği olmaz. uğur dündarın yakaladıkları hep akrep burcu o zaman yok kardeşim değiştircem ben burcumu. ekim ayının burcunu bilen varmı arkadaşlar. söyleyin de transfer olayım hemen. olee kafaya gore burcc degismezzzz ne olee koca degistircem gibii pardon kadin once mahkemeye basvur dogum tarihini degistir tabi bu kac yil surer bilememm Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 emre sana ukela oldugunu soyleyen oldumuu ya valla alakasi bile yokk benleeee ben cok hayat doluyumm o beni tanitmamiss hem ole deseydi tabi kabul etcektimmmm söylemiş kadar oldun sağol bende ormanda kız kovalamıyorum ama burç bu işte. yazmışlar bi kere ne diyelim. zaten kim hayat dolu değilki. sorsan herkes kıpır kıpırım diyo. ölü gibiyim arkadaşlar cesetten farkım yok diyen yokki hiç Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 beni buna siz ittinz. ya akreplerin hiç mi güzel bir özelliği olmaz. uğur dündarın yakaladıkları hep akrep burcu o zaman yok kardeşim değiştircem ben burcumu. ekim ayının burcunu bilen varmı arkadaşlar. söyleyin de transfer olayım hemen. Terazi Bakalım terazi için ne demişler TERAZİ - Sen sanatçı ruhlu olduğun için apayrı saçma salak bi boyutta yaşıyorsun... Böyle aklı bir karış havada gezen adamın iş bulması da pek muhtemel değil, ömrünün sonuna kadar aylak aylak gezersin, sonunda da her büyük sanatçı gibi "kimse beni anlamadı" diye çıldırırsın yarım aklın da gider Tarihini belirle seç birini Suşi Yerinde duramayan birisiniz.Cok arkada$iniz var ve sosyal ya$aminiz cok renkli. Dedikoduyu biraz seviyorsunuz. Sizi taniyan sizin gibi biri daha olmadigini du$unuyor. Dikkat cekmeyi cok seviyorsunuz. Kokareç Utangac ve sevimlisiniz. Tanimadiginiz insanlarla konu$mayi sevmez ama arkada$larinizla her$eyi payla$abilirsiniz. Arkada$ seciminde oldukca dikkatlisiniz. Sevilen birisiniz. Tantuni Esrarengiz birisiniz. Ne zaman nasil davranacaginiz pek belli olmuyor. Cogu $eyden ilk sizin haberiniz oluyor bu yuzden cok ilgi goruyorsunuz. TERAZI: Hata yaptıkları zaman bunu itiraf etmeye çekinmezler.. O kadar içendirler ki zaten özür dilerim demelerine fırsat kalmadan siz affettiğinizi söylemiş olursunuz. Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Terazi Bakalım terazi için ne demişler TERAZİ - Sen sanatçı ruhlu olduğun için apayrı saçma salak bi boyutta yaşıyorsun... Böyle aklı bir karış havada gezen adamın iş bulması da pek muhtemel değil, ömrünün sonuna kadar aylak aylak gezersin, sonunda da her büyük sanatçı gibi "kimse beni anlamadı" diye çıldırırsın yarım aklın da gider Tarihini belirle seç birini Suşi Yerinde duramayan birisiniz.Cok arkada$iniz var ve sosyal ya$aminiz cok renkli. Dedikoduyu biraz seviyorsunuz. Sizi taniyan sizin gibi biri daha olmadigini du$unuyor. Dikkat cekmeyi cok seviyorsunuz. Kokareç Utangac ve sevimlisiniz. Tanimadiginiz insanlarla konu$mayi sevmez ama arkada$larinizla her$eyi payla$abilirsiniz. Arkada$ seciminde oldukca dikkatlisiniz. Sevilen birisiniz. Tantuni Esrarengiz birisiniz. Ne zaman nasil davranacaginiz pek belli olmuyor. Cogu $eyden ilk sizin haberiniz oluyor bu yuzden cok ilgi goruyorsunuz. TERAZI: Hata yaptıkları zaman bunu itiraf etmeye çekinmezler.. O kadar içendirler ki zaten özür dilerim demelerine fırsat kalmadan siz affettiğinizi söylemiş olursunuz. ben hasat zamanı falan doğmadım. kasım ayının 14 ü akşamı saat 20:30 civarları doğmuşum. burcumu değiştirmeye niyetim yok. gördüm ki teraziden de bize ekmek yok. bu bizimkinde de beter. ama şöyle bi ukelalık yapabilirim. akrep burcunun bütün iyi özelliklerine sahibim ama kötü özelliklerini taşımıyorum en azından bırakın seksi hiç bir konuda bir kadına saldırmam Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Afferim özüne dön bakem Sen Akrep kal boş ver başka burçları Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Afferim özüne dön bakem Sen Akrep kal boş ver başka burçları evet ya akrep olmak iyidir. hernekadar sapık olsak da ikizler olmaktan iyidir Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Hdi ordan ormancı sende Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 bende akrebim,burcumdan çok memnunum.sevdiklerine baglıdır akrepler ayran gönüllü deyilzdir yaa.. ayrıca emre senle aynı gün doğmuşuz.başka 14 kasımda doğan var mı?akrepler Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Yok sadece sizsiniz Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Hdi ordan ormancı sende deme öyle ya hakkaten ormancı kalcak adım bende akrebim,burcumdan çok memnunum.sevdiklerine baglıdır akrepler ayran gönüllü deyilzdir yaa.. ayrıca emre senle aynı gün doğmuşuz.başka 14 kasımda doğan var mı?akrepler aha bi sapık daha şaka şaka. ya güzelyaz aynı gün doğmamız hakkaten büyük tesadüf daha önce hiç rastlamamıştım. ama burda akreplere pek iyi gözle bakmıyolar haberin olsun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Kesinlikle iyi gözle bakmıyorlar Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Kesinlikle iyi gözle bakmıyorlar sende ne gözün varsa bakmışsın valla yağmur bu arada adın yağmur kalmış gördüm tanışalım topiğinde. bu ne iş ya. herkes kendine isim beğeniyo. kimse de çıkıp demiyo ki arkadşlar ne uyduracam ya benim adım şu.. bi de bana diyodunuz. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 gecem yağmurum ne ettin şindi sen teşekkür ederim .... Ablacım sen kuru üstü pilavmısın şimdi Ben İmam ve Bayıldı takımında forvet oynarız diye düşünmüştüm Emre yeniden doğmayı planlamıyorsun herhalde evet gecem yağmurum kuru üstü az pilavmışım Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Angelim flowerim nedense sana hep böyle demek geliyor içimden ve bunu bende pek anlamlandıramıyorum ama neyse.. İzin verirsen canım senin topiğine burçlarla ilgili olmasada yinede bir karakter analizi yapmaya yarayacak, çok değerli bir konuyu araştırdım ve eklemek istiyorum.. Soyunma tarzınız karakterinizi ele veriyor. Gelişigüzel soyunanlar: Eğer soyunurken çıkardıklarınızı rastgele evinizin herhangi bir tarafına fırlatanlardansanız, arkadaş canlısı birisiniz. Hayatı bir parti gibi görüyorsunuz. Düşüncelerinizde rahat ve açık fikirlisiniz. Başkalarının sizin hakkınızda ne düşündüğü ise hiç umurunuzda değil. (Zaten muhtemelen ardınızdan bunları toplayacak biri vardır. Yoksa sıkar biraz bu kadar dağınıklık. Bu tip insanların beraberlik ya da evlilik hayatlarında mutlaka çorap kavgası olur.) Titiz soyunanlar: Eğer çıkardıklarınızı düzgün bir şekilde bir yere koyuyorsanız ciddi birisiniz ve sakin yaşamayı tercih ediyorsunuz. Rutinliği seviyorsunuz. Hayattaki problemlerin üstesinden gelmenin en iyi yolunun onlardan uzak olmak gerektiğine inanıyorsunuz. (Bunlar kirlileri ayırdıktan sonra ceketleri hemen havalandırmaya götürür, asılacak bir şey varsa da asarlar. Zaten çoğu şeyi de kirliye atarlar. Aman ütülendikten sonra bir şeyi yanlış yere koymayın, kıyamet kopar.) İlk ayakkabı ve çorapları çıkaranlar: Mükemmeliyetçi, utangaç ve yoğun birisiniz. Bir karar vermeden önce iyice düşünürsünüz. Güvenilir birisiniz. Nelere ne kadar dikkat edilmesi gerektiğini iyi biliyorsunuz. Üzerinize düşenleri methodik bir biçimde büyük konsantrasyonla çözümlüyorsunuz. Yavaş soyunanlar: Eğer tişörtünüzü çıkardıktan sonra pantolonunuzu on dakika sonra çıkaranlardansanız, Mesit Yılmaz gibisiniz demektir. Kendine güvenen, entelektüel, derin düşünen ve fazla zorluk çıkartılmasını istemeyen birisiniz. Ayrıca kendinize fazla zaman ayırmayı ve dolayısı ile yalnızlığı seviyorsunuz. (Hayatınızdaki kişi böyle biri ise çamaşır makinesini kurmak için asla onu beklememelisiniz. Ayrıca soyunduğu gibi giyiniyorsa yorum yok!) Hızlı soyunanlar: Eğer kıyafetlerinizi olabildiğince çabuk çıkaranlardansanız başkalarına önem veren birisiniz. Diğer insanların sizden beklentileri çok önemli. Kendi ihtiyaçlarınız açısından da endişelisiniz. Çoğunlukla işi gücü bol olan ve aile düşkünü birisiniz. (En idealler... Şipşak soyunur ve rahatlarlar.) İlk mücevherler çıkıyorsa: Eğer ilk olarak mücevherlerinizi, aksesuarlarınızı ve hatta saatinizi çıkarıyorsanız sıcak, düşünceli, duygusal, hassas ve romantik birisiniz. (Saatinizi çıkartarak evde zaman mevhumunuzun olmadığını göstererek karşınızdakini çok mutlu ediyorsunuz bir kere. Ama lütfen alyansınızı orada burada bırakmayın. Başkasının evinde soyunmaya da hiç kalkmayın.) Her seferinde farklı iseniz: Şüpheci ve ilginç biri olduğunuzu söyleyebiliriz. Risk almayı ve macerayı seversiniz. O günkü tutumunuza göre ne yapacağınız değişir. (Ayrıca bunu bir sisteme oturtun artık. Ne o öyle her seferinde sizi takip etmek zorunda mıyız. Sonra "en sevdiğim bilmemnem nerdeeeee?" diye bağırmayı biliyorsunuz. Ne bilelim nerede...) Bir de eve girip soyunmadan, bütün gün dolaştığı o kıyafetle ortada dolanan tipler vardır ki işte onlardan uzak durun. Okuldan gelmiş çocuğunuza soyunmayı öğretmek gibi ona da bunun önemini ve yararını gerekir. Hatta banyoya sokup yıkamanız da söz konusu olabilir. Neyse ki tuvaletlerini kendileri yapabilir... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.