Φ meliskoo Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2007 ya sana supriz yapayim dedim hayal_et'le yazacaktim ama yazamiyormusum Bencede iykide geldin senle bayagi eylenceli olacak yine tipki eski gunlerdeki gibi ama bir Emremiz eksik Che avatariyla belki onuda razi ettiririm ayyy süper olurdu noldu emreye hakıkatenn dee ?? noldu kı ona o da yok dımı neler yaptın cocuga kımbılır kaçtı o da bıraktı gıttı bızı buralarda öte diyarlardaa Alıntı
Φ TANTRAS Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 12 ocak 1980 günü yanmış mumum...eğitim hayatımı liseye kadar devam ettirdikten sonra babamında yardımıyla kuyumcu dükkanı açtım ve halen işletmekteyim..babam sağolsun.... bekarım ve tek yaşıyorum...çevremdekiler hep rahatıma düşkün olduğumu söyler bu kimi zaman rahatsızlık yaratsada elimde olan bişi değil... aday numaram 7 yazıp 3244'e yolluyorsunuz... Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 12 ocak 1980 günü yanmış mumum...eğitim hayatımı liseye kadar devam ettirdikten sonra babamında yardımıyla kuyumcu dükkanı açtım ve halen işletmekteyim..babam sağolsun.... bekarım ve tek yaşıyorum...çevremdekiler hep rahatıma düşkün olduğumu söyler bu kimi zaman rahatsızlık yaratsada elimde olan bişi değil... aday numaram 7 yazıp 3244'e yolluyorsunuz... Hakikaten de 7 yazıp 3244 e gönderesim geldi tantras yanii göndersem sen mi çıkıp gelecen hehe alalım bir paket bir de o resim gerçek mi tütü tüüü maşallahhh dielimm Alıntı
Φ TANTRAS Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 evet gönderince ben geliyorum üstelik beğenmezseniz 10 iş günü içinde iade edebiliyorsunuz o resim ben değilim adını unuttum bi oyuncu olması lazım Alıntı
Φ TANTRAS Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 yooo bana bişey vermedi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 adım adem 31 yaşındayım bekarım mercedes-benz'in türkiye distirübütörlüğünü yapmaktayım istanbul etilerde oturuyorum.... Mercedes-Benzin Distirübütörlüğünümü ( yazılışının doğru olup olmadığından emin değilim ) yapıyosun sen Erbay İnan şuan seninle tanıştığıma çok memnun oldum Erbay yooo bana bişey vermedi Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 bende tanıtıyım barimm adım Zeynep 23 yaşındayım istanbulda ailemle yaşıyorum. özel bir firmada çalışıyorum.ve burda olmaktan gerçekten çok memnunum..çoğunuzu çok seviyorum özellikle gece ablamı sevgiler Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 bende tanıtıyım barimm adım Zeynep 23 yaşındayım istanbulda ailemle yaşıyorum. özel bir firmada çalışıyorum.ve burda olmaktan gerçekten çok memnunum..çoğunuzu çok seviyorum özellikle gece ablamı sevgiler [/quot hoşgeldiniz..aramiza.. saygılar.. Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 teşekkür ederim erdalaktaş sende hoşgeldin aramıza Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 teşekkür ederim erdalaktaş sende hoşgeldin aramıza teşekkür ederim..yesilsu memnun oldum tanıştığımıza.. Alıntı
Φ braweheart Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 arkadaşlar ben yarışmaya istanbuldan katılıyorum 25 yaşındayım adım kenan çok heyacanlıyım yenigelen tüm arkadaşlara hoşgelmişler diyip başarılar dilerimmm Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 ne yarışması kenan kendine gel burası forumm hehe şaka şaka kızma hoş geldin hani çikolatam Alıntı
Φ braweheart Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 ne yarışması kenan kendine gel burası forumm hehe şaka şaka kızma hoş geldin hani çikolatam hoşbulduk çikolatayı sipariş ettim kargoda ama sana gelirken yerlermi bilmiom Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 arkadaşlar ben yarışmaya istanbuldan katılıyorum 25 yaşındayım adım kenan çok heyacanlıyım yenigelen tüm arkadaşlara hoşgelmişler diyip başarılar dilerimmm hayırlı olsun..: hosgelmişsiniz. saygılar.. Alıntı
Φ braweheart Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 hayırlı olsun..: hosgelmişsiniz. saygılar.. saol teşekkur ederım hoşbulduk saygılar bizden Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 kenan kargoya ne gerek vardı yarın sen getirirdin bana şurda iki adımlık yerdeyiz Alıntı
Φ braweheart Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 kenan kargoya ne gerek vardı yarın sen getirirdin bana şurda iki adımlık yerdeyiz yaw ölesinin daha romantık olduğunu söledıler ondan Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 yok ben denedim romantik olmuyo Alıntı
Φ braweheart Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 nie yarın yağmur yağarsa hiçte fena olmaz romantızme renk katardı Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 evet yağmur yağarsa beraber yürürüz ok çikolata sen ben Alıntı
Φ braweheart Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 allah kesin sen şimdi şemsiyede olmasın dersin Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 evet derim geçen hafta tam yağacaktı yüricektik seninle ama şansın yokmuş belki yarında yağmazz Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 SOkaklarda penceresiz kaldık eski okul ögrencilerinden bu adresi aldım bizde satılır ot ya da koka çekeriz her akşam dalarız kalebodurlardan cıkan yaratıklara tenha gecelerde bizim adımız saklıdır. Alıntı
Φ braweheart Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 orasını allah bilir şansa kısmete:D Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.