Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

ya sana supriz yapayim dedim hayal_et'le yazacaktim ama yazamiyormusum :( Bencede iykide geldin senle bayagi eylenceli olacak yine tipki eski gunlerdeki gibi ama bir Emremiz eksik Che avatariyla belki onuda razi ettiririm :D

ayyy süper olurdu noldu emreye hakıkatenn dee ?? noldu kı ona o da yok dımı :(

neler yaptın cocuga kımbılır kaçtı o da bıraktı gıttı bızı buralarda öte diyarlardaa

• Cevaplar 417
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

12 ocak 1980 günü yanmış mumum...eğitim hayatımı liseye kadar devam ettirdikten sonra babamında yardımıyla kuyumcu dükkanı açtım ve halen işletmekteyim..babam sağolsun....:) bekarım ve tek yaşıyorum...çevremdekiler hep rahatıma düşkün olduğumu söyler bu kimi zaman rahatsızlık yaratsada elimde olan bişi değil...:) aday numaram 7 yazıp 3244'e yolluyorsunuz...:P

Gönderi tarihi:
12 ocak 1980 günü yanmış mumum...eğitim hayatımı liseye kadar devam ettirdikten sonra babamında yardımıyla kuyumcu dükkanı açtım ve halen işletmekteyim..babam sağolsun....:) bekarım ve tek yaşıyorum...çevremdekiler hep rahatıma düşkün olduğumu söyler bu kimi zaman rahatsızlık yaratsada elimde olan bişi değil...:) aday numaram 7 yazıp 3244'e yolluyorsunuz...:P

Hakikaten de 7 yazıp 3244 e gönderesim geldi tantras yanii :)

göndersem sen mi çıkıp gelecen hehe :chris: alalım bir paket :sweatingbullets:

bir de o resim gerçek mi :unsure: tütü tüüü maşallahhh dielimm

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:
adım adem 31 yaşındayım bekarım mercedes-benz'in türkiye distirübütörlüğünü yapmaktayım istanbul etilerde oturuyorum....

Mercedes-Benzin Distirübütörlüğünümü ( yazılışının doğru olup olmadığından emin değilim :lol: ) yapıyosun sen Erbay :huh: İnan şuan seninle tanıştığıma çok memnun oldum Erbay :w00t::lol:

yooo bana bişey vermedi :D

:huh::w00t::lol:

Gönderi tarihi:

bende tanıtıyım barimm

adım Zeynep 23 yaşındayım istanbulda ailemle yaşıyorum. özel bir firmada çalışıyorum.ve burda olmaktan gerçekten çok memnunum..çoğunuzu çok seviyorum özellikle gece ablamı :):hug:

sevgiler

Gönderi tarihi:

bende tanıtıyım barimm

adım Zeynep 23 yaşındayım istanbulda ailemle yaşıyorum. özel bir firmada çalışıyorum.ve burda olmaktan gerçekten çok memnunum..çoğunuzu çok seviyorum özellikle gece ablamı :):hug:

sevgiler

[/quot

hoşgeldiniz..aramiza..

saygılar.. :clover:

Gönderi tarihi:
arkadaşlar ben yarışmaya istanbuldan katılıyorum 25 yaşındayım adım kenan çok heyacanlıyım yenigelen tüm arkadaşlara hoşgelmişler diyip başarılar dilerimmm :);)

hayırlı olsun..: ;)

hosgelmişsiniz.

saygılar.. :clover:

Gönderi tarihi:

SOkaklarda penceresiz kaldık eski okul ögrencilerinden bu adresi aldım

bizde satılır ot ya da koka çekeriz her akşam dalarız kalebodurlardan cıkan yaratıklara tenha gecelerde bizim adımız saklıdır.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.