Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 bundan sonra mesaj sayını konu yaparsam üç olsun ama miras bırakırsan haberim olsun. iyi para verebilirim , avro üzerinden çalışırım sende mutlu olursun bende bu arada o benxetme değil benzetme olacak ''z'' ve ''x'' harfleri klavyede yan yana gelip dedikoduya bşlayınca ister istemez böyle hatalr olabilmektedir Aman iyi ki bi açık buldun hemen gardını al demi Ben YENİ TÜRK LİRASInı tercih ederim Bu arada yedim mimikleri Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 ''z'' ve ''x'' harfleri klavyede yan yana gelip dedikoduya bşlayınca ister istemez böyle hatalr olabilmektedir Aman iyi ki bi açık buldun hemen gardını al demi Ben YENİ TÜRK LİRASInı tercih ederim Bu arada yedim mimikleri biraz az konuşursan öyle hatalar olmaz böyle yanlışlar yaparak bende 8 bin mesaj atardım. benim 300 mesaj var ama hepsi doğru bu arada topic 16. sayfaya geldi. görende sanacakki millet 16 sayfa kendini tanıttı. içini görmeyen senin boş boğazlığını görmez tabi bak bakalım mimiklerine duruyomu Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Hatasız insan varsa saygı duyarım ......Buna sende dahilsin...... Benimle birlikte sende boşboğazlık yaptığının farkında değilsin sanırım ( sakın sana uydum deme ) O zaman sen tanıt da kendini dolu boğaz görelim Kısasa kısas yapma geri ver mimiklerimi Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Hatasız insan varsa saygı duyarım ......Buna sende dahilsin...... Benimle birlikte sende boşboğazlık yaptığının farkında değilsin sanırım ( sakın sana uydum deme ) O zaman sen tanıt da kendini dolu boğaz görelim Kısasa kısas yapma geri ver mimiklerimi ıyyy. arabesk laflar bunlar elif. hatasız kul olmaz diyerek orhan gencebay fanlarını yanına çekmeye çalışıyosun adminlik konusunda sana uydum boşboğazlık konusunda hatırlamıyosun galiba topic açıldığında ilk kendini tanıtan bendim. direnen sizdiniz mimiklerini istemeye de hakkın yok. yuttuğun mimiklerime say Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 ıyyy. arabesk laflar bunlar elif. hatasız kul olmaz diyerek orhan gencebay fanlarını yanına çekmeye çalışıyosun adminlik konusunda sana uydum boşboğazlık konusunda hatırlamıyosun galiba topic açıldığında ilk kendini tanıtan bendim. direnen sizdiniz mimiklerini istemeye de hakkın yok. yuttuğun mimiklerime say Emre.... .... Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 tamam tamam boşboğazda benim arabesk de. mimklerini de geri vereyim bu kadarını verebiliyorum şimdilik. diğerlerini bulunca vercem Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 tamam tamam boşboğazda benim arabesk de. mimklerini de geri vereyim bu kadarını verebiliyorum şimdilik. diğerlerini bulunca vercem Bunlar benim mimiklerim değil Emre Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 barışman için bonus da vermiştim ama istemiyosan kendin bilirsin Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 ya elif ece nerelerde bu arada. hiç göremiyorum foruma yazdığını. özledik valla. veya haberi olan başka bir arkadaş var mı acaba ece'den Alıntı
Φ ademek Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 adım adem 32 yaşındayım evliyım ve iki cocuk babasıyım.orta yaşlı sınıfı oluyorum herhalde Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 merhaba ben zeynep istanbul da yaşıyorum. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 adım adem 32 yaşındayım evliyım ve iki cocuk babasıyım.orta yaşlı sınıfı oluyorum herhalde merhaba ben zeynep istanbul da yaşıyorum. hoşgeldiniz Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 bundan sonra mesaj sayını konu yaparsam üç olsun ama miras bırakırsan haberim olsun. iyi para verebilirim avro üzerinden çalışırım sende mutlu olursun bende bu arada o benxetme değil benzetme olacak emre nekadar kiskanc bir insansinn ayy korkulur senden nazar etme ne olur yaz seninde olurr ayrica o avro degil euro sen hic a harfi goruyon mu zaten turk sipikerlerininde avro dedigini duyunca burda gulmekten yerlere yattikk neyse tatlimm sana bol grammairli tatiller tatile gidiyon mu? Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 teşekkür ederim sedelina. Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 emre nekadar kiskanc bir insansinn ayy korkulur senden nazar etme ne olur yaz seninde olurr ayrica o avro degil euro sen hic a harfi goruyon mu zaten turk sipikerlerininde avro dedigini duyunca burda gulmekten yerlere yattikk neyse tatlimm sana bol grammairli tatiller tatile gidiyon mu? bi kere ben kıskanç değilim. sadece ticaret yapmak istedim. hem biz o konuda elifle alaştık. ayrıca türk dil kurumu diye bişey var türkiye'de. bilmiyorum duydunmu. euro türkiyede çok farklı telafuz edilebiliyodu önceden. kimisi direk yazıldığı gibi euro olarak okuyodu, kimisi yüro diye okuyodu, kimisi ouro diye okuyodu. türk dil kurumu da bu çelişkiye son vermek için avro ismini buldu. yani sizin paranızın türkiyedeki kanuni adı avro dur canım. öyle çok bilmişlik yapmayıp araştırsaydınız gülmek yerine ''haaaaa doğruymuş'' derdiniz bu arada yeni gelen arkadaşların hepsi hoşgelmişler... Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 bi kere ben kıskanç değilim. sadece ticaret yapmak istedim. hem biz o konuda elifle alaştık. ayrıca türk dil kurumu diye bişey var türkiye'de. bilmiyorum duydunmu. euro türkiyede çok farklı telafuz edilebiliyodu önceden. kimisi direk yazıldığı gibi euro olarak okuyodu, kimisi yüro diye okuyodu, kimisi ouro diye okuyodu. türk dil kurumu da bu çelişkiye son vermek için avro ismini buldu. yani sizin paranızın türkiyedeki kanuni adı avro dur canım. öyle çok bilmişlik yapmayıp araştırsaydınız gülmek yerine ''haaaaa doğruymuş'' derdiniz bu arada yeni gelen arkadaşların hepsi hoşgelmişler... ya 40 yillik euroyu avro yaptiniz ya ne diyim iyide turkiyenin resmi parasi yeni turk lirasi turk dil kurumu bence uydurcagina olani kullansin zaten turk dil kurumunun buldugu kelimeleri bir keresinde gormustum tam komediydi sen biliyon mu kaldiracli goturgec nee yada uz gorec turk dil kurumu acayip isim buluyo dilin yabancilasmai bence onlarin bulduklarina karsiii Alıntı
Φ duncan Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 adım Emir Almanyada yaşıyorum. 24 yaşındayım. Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 ya 40 yillik euroyu avro yaptiniz ya ne diyim iyide turkiyenin resmi parasi yeni turk lirasi turk dil kurumu bence uydurcagina olani kullansin zaten turk dil kurumunun buldugu kelimeleri bir keresinde gormustum tam komediydi sen biliyon mu kaldiracli goturgec nee yada uz gorec turk dil kurumu acayip isim buluyo dilin yabancilasmai bence onlarin bulduklarina karsiii doğru aslında. türk dil kurumunda seni çalıştırsalar güzel olur. kimse birbirini anlamaz bizde eski mo'lar gibi yaşarız hoşgeldin emir Alıntı
Φ lack_of_algorithm Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 istanbulda yaşıyorum 24 yaşındayım , bilgisayar mühendisiyim, bir yazılım şirketim var ve bekarım Alıntı
Φ ademek Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 burdakilerin hepsi herhalde bekar yada ben görmedim Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 adım Emir Almanyada yaşıyorum. 24 yaşındayım. hos geldin bende fransa pek uzak degiliz yaa iyi bolee doğru aslında. türk dil kurumunda seni çalıştırsalar güzel olur. kimse birbirini anlamaz bizde eski mo'lar gibi yaşarız hoşgeldin emir ayy sende espirimi yaptin simdii akilli burdakilerin hepsi herhalde bekar yada ben görmedim yoo evlilerde varrrr ama bende bekarimm lack_of_algorithm arkadas sende hos geldin umarim guzel gunlerimiz olurr Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 hos geldin bende fransa pek uzak degiliz yaa iyi bolee ayy sende espirimi yaptin simdii akilli yoo evlilerde varrrr ama bende bekarimm lack_of_algorithm arkadas sende hos geldin umarim guzel gunlerimiz olurr Var ya evlenınce böyle sıtelere az giricez ... bılıyonuz mu . makale okunan köşeleri gırıp okuyup cıkıcaz feyz alıcaz sımdı paylasıyoruz eşimiz yok dıye. Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Var ya evlenınce böyle sıtelere az giricez ... bılıyonuz mu . makale okunan köşeleri gırıp okuyup cıkıcaz feyz alıcaz sımdı paylasıyoruz eşimiz yok dıye. neden ki burda evli olanlar da var ve sürekli yazıyolar. yani kendin bekarsın diye herkes bekar mı olcek meliskoo Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Var ya evlenınce böyle sıtelere az giricez ... bılıyonuz mu . makale okunan köşeleri gırıp okuyup cıkıcaz feyz alıcaz sımdı paylasıyoruz eşimiz yok dıye. yoo melısko evlı çok var,ama onlr forumun diğer başlıklarına yazıyorlar Alıntı
Φ sinannn Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 slm ben izmirden sinan, seninle tanışmaya talibim.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.