Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

bundan sonra mesaj sayını konu yaparsam üç olsun

ama miras bırakırsan haberim olsun. iyi para verebilirim , avro üzerinden çalışırım sende mutlu olursun bende

bu arada o benxetme değil benzetme olacak

''z'' ve ''x'' harfleri klavyede yan yana gelip dedikoduya bşlayınca ister istemez böyle hatalr olabilmektedir -_-:lol: Aman iyi ki bi açık buldun hemen gardını al demi :D:stuart:

Ben YENİ TÜRK LİRASInı tercih ederim -_-

Bu arada yedim mimikleri :w00t::clover:

• Cevaplar 417
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

''z'' ve ''x'' harfleri klavyede yan yana gelip dedikoduya bşlayınca ister istemez böyle hatalr olabilmektedir Aman iyi ki bi açık buldun hemen gardını al demi

Ben YENİ TÜRK LİRASInı tercih ederim

Bu arada yedim mimikleri

biraz az konuşursan öyle hatalar olmaz :D böyle yanlışlar yaparak bende 8 bin mesaj atardım. benim 300 mesaj var ama hepsi doğru :D

bu arada topic 16. sayfaya geldi. görende sanacakki millet 16 sayfa kendini tanıttı. içini görmeyen senin boş boğazlığını görmez tabi :D

bak bakalım mimiklerine duruyomu :D

Gönderi tarihi:

Hatasız insan varsa saygı duyarım ...-_-...Buna sende dahilsin...-_-...

Benimle birlikte sende boşboğazlık yaptığının farkında değilsin sanırım ( sakın sana uydum deme -_- ) :lol:<_<

O zaman sen tanıt da kendini dolu boğaz görelim -_-

Kısasa kısas yapma -_- geri ver mimiklerimi :angry::lol:

Gönderi tarihi:

Hatasız insan varsa saygı duyarım ...-_-...Buna sende dahilsin...-_-...

Benimle birlikte sende boşboğazlık yaptığının farkında değilsin sanırım ( sakın sana uydum deme )

O zaman sen tanıt da kendini dolu boğaz görelim

Kısasa kısas yapma geri ver mimiklerimi

ıyyy. arabesk laflar bunlar elif. hatasız kul olmaz diyerek orhan gencebay fanlarını yanına çekmeye çalışıyosun adminlik konusunda :D

sana uydum boşboğazlık konusunda :D

hatırlamıyosun galiba topic açıldığında ilk kendini tanıtan bendim. direnen sizdiniz :D

mimiklerini istemeye de hakkın yok. yuttuğun mimiklerime say :D

Gönderi tarihi:

ıyyy. arabesk laflar bunlar elif. hatasız kul olmaz diyerek orhan gencebay fanlarını yanına çekmeye çalışıyosun adminlik konusunda :D

sana uydum boşboğazlık konusunda :D

hatırlamıyosun galiba topic açıldığında ilk kendini tanıtan bendim. direnen sizdiniz :D

mimiklerini istemeye de hakkın yok. yuttuğun mimiklerime say :D

Emre.... -_- ....

Gönderi tarihi:
adım adem

32 yaşındayım evliyım ve iki cocuk babasıyım.orta yaşlı sınıfı oluyorum herhalde :P

merhaba ben zeynep istanbul da yaşıyorum. :sweatingbullets:

hoşgeldiniz :clover:

Gönderi tarihi:

bundan sonra mesaj sayını konu yaparsam üç olsun :D

ama miras bırakırsan haberim olsun. iyi para verebilirim :D avro üzerinden çalışırım sende mutlu olursun bende :D

bu arada o benxetme değil benzetme olacak :D

emre nekadar kiskanc bir insansinn ayy korkulur senden nazar etme ne olur yaz seninde olurr :D

ayrica o avro degil euro sen hic a harfi goruyon mu zaten turk sipikerlerininde avro dedigini duyunca burda gulmekten yerlere yattikk neyse tatlimm sana bol grammairli tatiller tatile gidiyon mu?

Gönderi tarihi:

emre nekadar kiskanc bir insansinn ayy korkulur senden nazar etme ne olur yaz seninde olurr :D

ayrica o avro degil euro sen hic a harfi goruyon mu zaten turk sipikerlerininde avro dedigini duyunca burda gulmekten yerlere yattikk neyse tatlimm sana bol grammairli tatiller tatile gidiyon mu?

bi kere ben kıskanç değilim. sadece ticaret yapmak istedim. hem biz o konuda elifle alaştık.

ayrıca türk dil kurumu diye bişey var türkiye'de. bilmiyorum duydunmu. euro türkiyede çok farklı telafuz edilebiliyodu önceden. kimisi direk yazıldığı gibi euro olarak okuyodu, kimisi yüro diye okuyodu, kimisi ouro diye okuyodu. türk dil kurumu da bu çelişkiye son vermek için avro ismini buldu. yani sizin paranızın türkiyedeki kanuni adı avro dur canım. öyle çok bilmişlik yapmayıp araştırsaydınız gülmek yerine ''haaaaa doğruymuş'' derdiniz :D:lol:

bu arada yeni gelen arkadaşların hepsi hoşgelmişler...

Gönderi tarihi:

bi kere ben kıskanç değilim. sadece ticaret yapmak istedim. hem biz o konuda elifle alaştık.

ayrıca türk dil kurumu diye bişey var türkiye'de. bilmiyorum duydunmu. euro türkiyede çok farklı telafuz edilebiliyodu önceden. kimisi direk yazıldığı gibi euro olarak okuyodu, kimisi yüro diye okuyodu, kimisi ouro diye okuyodu. türk dil kurumu da bu çelişkiye son vermek için avro ismini buldu. yani sizin paranızın türkiyedeki kanuni adı avro dur canım. öyle çok bilmişlik yapmayıp araştırsaydınız gülmek yerine ''haaaaa doğruymuş'' derdiniz :D:lol:

bu arada yeni gelen arkadaşların hepsi hoşgelmişler...

ya 40 yillik euroyu avro yaptiniz ya ne diyim iyide turkiyenin resmi parasi yeni turk lirasi turk dil kurumu bence uydurcagina olani kullansin zaten turk dil kurumunun buldugu kelimeleri bir keresinde gormustum tam komediydi sen biliyon mu kaldiracli goturgec nee yada uz gorec

turk dil kurumu acayip isim buluyo dilin yabancilasmai bence onlarin bulduklarina karsiii

Gönderi tarihi:

ya 40 yillik euroyu avro yaptiniz ya ne diyim iyide turkiyenin resmi parasi yeni turk lirasi turk dil kurumu bence uydurcagina olani kullansin zaten turk dil kurumunun buldugu kelimeleri bir keresinde gormustum tam komediydi sen biliyon mu kaldiracli goturgec nee yada uz gorec

turk dil kurumu acayip isim buluyo dilin yabancilasmai bence onlarin bulduklarina karsiii

doğru aslında. türk dil kurumunda seni çalıştırsalar güzel olur. kimse birbirini anlamaz :D bizde eski mo'lar gibi yaşarız :D

hoşgeldin emir :clover:

Gönderi tarihi:

adım Emir Almanyada yaşıyorum.

24 yaşındayım.

hos geldin bende fransa pek uzak degiliz yaa iyi bolee

doğru aslında. türk dil kurumunda seni çalıştırsalar güzel olur. kimse birbirini anlamaz :D bizde eski mo'lar gibi yaşarız :D

hoşgeldin emir :clover:

ayy sende espirimi yaptin simdii akilli

burdakilerin hepsi herhalde bekar yada ben görmedim :(

yoo evlilerde varrrr ama bende bekarimm

lack_of_algorithm arkadas sende hos geldin

umarim guzel gunlerimiz olurr :stuart:

Gönderi tarihi:

hos geldin bende fransa pek uzak degiliz yaa iyi bolee

ayy sende espirimi yaptin simdii akilli

yoo evlilerde varrrr ama bende bekarimm

lack_of_algorithm arkadas sende hos geldin

umarim guzel gunlerimiz olurr :stuart:

Var ya evlenınce böyle sıtelere az giricez ...

bılıyonuz mu .

makale okunan köşeleri gırıp okuyup cıkıcaz feyz alıcaz

sımdı paylasıyoruz eşimiz yok dıye.

Gönderi tarihi:

bılıyonuz mu .

neden ki burda evli olanlar da var ve sürekli yazıyolar.

yani kendin bekarsın diye herkes bekar mı olcek meliskoo :D

Gönderi tarihi:

bılıyonuz mu .

yoo melısko evlı çok var,ama onlr forumun diğer başlıklarına yazıyorlar :lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.