Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl Bakmas merak etme ablacım Direk lafı yapıştırır Tamam anlaştık o zaman be sana ablacım deyim Ablacım demekten sıkıldığımda Polat derim artıkın
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl Bakmas merak etme ablacım Direk lafı yapıştırır Tamam anlaştık o zaman be sana ablacım deyim Ablacım demekten sıkıldığımda Polat derim artıkın Taktı illada Polat.. Tamam sen nasıl istersen, senimi kıracam..
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl Bu arada ben diğer başlıkta mıneunun nişanına kendi kendimi davet ettirdim ama tarih kesin belli olmamış..Yağmurumla geliriz dedim..Senin yerinede söz vermiş oldum ama bana bişey demezsin sen ben bilirim..
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl Kırmazsın biliyorum bende seni kırmam Oişin şaka yanı tabi benim sana nasıl hitab ettiğim belli zaten O zaman birinin nickini kısaltıp desek Yok bişey demem sana ama şimdi gider kankimin kafasının etini yerim Çünkü benim haberim yok
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl Yok ablacım zaten orayada cvp yasdım Ben tarih belirlendi sandıydım ondan dedim öle
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl Seni gidi Polatcı seniii... Senin bana ne diyeceğin belli..ablacım diyosun ya.. Ya bu arada ben çok hızlı takip edemiyorum ama taş yürekliye nedir bu yüklenme..Kurbağa filan çok güldüm ama.. kusura bakma taş yürekli.. yok canım ya,taş yürekli kızdırmayı seviyorya,ben de onu kızdırayım dedim anladın mı polat abıcım,ya komik oldu polat başka olsun
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl yok canım ya,taş yürekli kızdırmayı seviyorya,ben de onu kızdırayım dedim anladın mı polat abıcım,ya komik oldu polat başka olsun Ya sedelina dedim ya benim ilk adım Ece bana böyle hitap edebilirsiniz...
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl anladın mı polat abıcım,ya komik oldu polat başka olsun Yoo bence çok güzel oldu Ayrı bir hava verdi ablama Karizma falan yani
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl Tamam tamam ne isterseniz öyle diyin napim.. şöööyle pardesümü attımmı omuzlarıma, tanrıdan diledim bu kadar dilek aman aman bu kadar dilek, o yarin yüzünü bi daha görmek aman aman bi daha görmek...... dimiiiii yağmurum..ne sahneydi beah...
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl ben eğer isminizi söylemek istemiyosanız üfürün bi isim demiştim. görüyorum ki herkes kendine bi isim arıyo. bakalım üç kağıtçı varmı diye bi olta attım hepsi yemiş zokayı sizi gidi yalancılar siziiii
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl Emre sanada kısaca Emre diyekmi Siz bana kısaca Elif deyin haha. belkıde adı emre değildir bilemeyız
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl Yazar naptınız şurda 2 gün bakamadım sıteye 60 tane msj atmısınız bir de göya tutulmayan bir başlık demiştik emre_s ile buna hehe
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl Aaaa ben kendime isim aramadımki..Ben ilk ismimi söyledim zaten..İlk ismimi çok seviyorum ama herkes alışmış benim hep ikinci ismimi kullanıyolar..Yani Ebru...Evet ben açıkladım, isterseniz açıklayın isterseniz açıklamayın önemli değil.. Ben Ece Ebru..
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl Emre sanada kısaca Emre diyekmi Siz bana kısaca Elif deyin iyi sabahlar elif hanım adımın emre olduğunu konunun en başında söylemiştim zaten. yalnız bu elif galiba k.v. dizisinden geliyo. ya bayanların da bu kadar izlediğini bilmiyodum bu diziyi. o tanrıdan diledim şarkısında bir bölüm vardı ona çok gülmüştüm. ''bana kısmet değil dizinde yatmak''. zaten kızın dizini kesmişler bi de öyle fon girilirmi arkadan ya haha. belkıde adı emre değildir bilemeyız ben sizin gibi kendime isim aramadım. bi isim uydurun diyince benim de adım seden olsun diyen ben değildim uydurukçularrrr
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl Hayır Emre K.v deki Elif değil bu benim ilk adım Ve zaten arkadaşlarda biliyorlar..Yani özenti filan değil Demi ama ablacım
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl Ama ben doğru söyledim 2. ismimi söylemem ona göre peki elif ya emreye baksana sanal alem kurtlar sofrası ısmımızı nıye dıyelım,bı tc kımlık no vermediğim kaldı zaten
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl naptınız şurda 2 gün bakamadım sıteye 60 tane msj atmısınız bir de göya tutulmayan bir başlık demiştik emre_s ile buna hehe baktım senin topiğe kimse dönüp bakmıyo üzülmeyesin diye olaya el attım. verdim ara gazını arkadaşlara millet eteğindeki taşarı boşaltmaya başladı ha unutmadan bu aramızda kalsın
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl Aaaa ben kendime isim aramadımki..Ben ilk ismimi söyledim zaten..İlk ismimi çok seviyorum ama herkes alışmış benim hep ikinci ismimi kullanıyolar..Yani Ebru...Evet ben açıkladım, isterseniz açıklayın isterseniz açıklamayın önemli değil.. Ben Ece Ebru.. senin açık sözlü olduğundan bir an olsun şüphe etmedim zaten kriptex1000 yani ece hanım. veya ebru hanım.iyice karıştı valla.
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl ya muhabbetımız ıyı olunca başlığa bakmak gerekmıyor,burda hangi başlık olursa olsun muhabbete devam edıyoruz,çoğu kez konudan sapsakta
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.