Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Bakmas merak etme ablacım :D Direk lafı yapıştırır :lol:

Tamam anlaştık o zaman be sana ablacım deyim :) Ablacım demekten sıkıldığımda Polat :wub: derim artıkın -_-:unsure:

:w00t::lol:

• Cevaplar 417
  • Görüntü 38,1b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Bakmas merak etme ablacım :D Direk lafı yapıştırır :lol:

Tamam anlaştık o zaman be sana ablacım deyim :) Ablacım demekten sıkıldığımda Polat :wub: derim artıkın -_-:unsure:

:w00t::lol:

Taktı illada Polat.. :unsure: Tamam sen nasıl istersen, senimi kıracam.. ;)

Gönderi tarihi:

Bu arada ben diğer başlıkta mıneunun nişanına kendi kendimi davet ettirdim ama tarih kesin belli olmamış..Yağmurumla geliriz dedim..Senin yerinede söz vermiş oldum ama bana bişey demezsin sen ben bilirim.. :)

Gönderi tarihi:

Kırmazsın biliyorum bende seni kırmam :hug: Oişin şaka yanı tabi benim sana nasıl hitab ettiğim belli zaten ;)

O zaman birinin nickini kısaltıp desek :huh::lol:

Yok bişey demem sana :unsure: ama şimdi gider kankimin kafasının etini yerim :devil::chris:

Çünkü benim haberim yok :(:D

Gönderi tarihi:

Yok ablacım zaten orayada cvp yasdım :) Ben tarih belirlendi sandıydım ondan dedim öle :D

Gönderi tarihi:

Seni gidi Polatcı seniii... :D Senin bana ne diyeceğin belli..ablacım diyosun ya.. :hug:

Ya bu arada ben çok hızlı takip edemiyorum ama taş yürekliye nedir bu yüklenme..Kurbağa filan :D çok güldüm ama.. :w00t: kusura bakma taş yürekli..

yok canım ya,taş yürekli kızdırmayı seviyorya,ben de onu kızdırayım dedim :D

anladın mı polat abıcım,ya komik oldu polat başka olsun

Gönderi tarihi:

yok canım ya,taş yürekli kızdırmayı seviyorya,ben de onu kızdırayım dedim :D

Ya sedelina dedim ya benim ilk adım Ece bana böyle hitap edebilirsiniz... ;)

Gönderi tarihi:

Yoo bence çok güzel oldu :unsure: Ayrı bir hava verdi ablama -_- Karizma falan yani :D

:lol::stuart::sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

Tamam tamam ne isterseniz öyle diyin napim.. :D şöööyle pardesümü attımmı omuzlarıma, tanrıdan diledim bu kadar dilek aman aman bu kadar dilek, o yarin yüzünü bi daha görmek aman aman bi daha görmek...... dimiiiii yağmurum..ne sahneydi beah... :sweatingbullets::wub:

Gönderi tarihi:

ben eğer isminizi söylemek istemiyosanız üfürün bi isim demiştim. görüyorum ki herkes kendine bi isim arıyo. bakalım üç kağıtçı varmı diye bi olta attım hepsi yemiş zokayı :D sizi gidi yalancılar siziiii :D

Gönderi tarihi:

polatalemdarsorulari.jpg:wub:

Emre sanada kısaca Emre diyekmi :D Siz bana kısaca Elif deyin -_-

Gönderi tarihi:

haha. :D belkıde adı emre değildir bilemeyız

Gönderi tarihi:
  • Yazar

naptınız şurda 2 gün bakamadım sıteye 60 tane msj atmısınız :D

bir de göya tutulmayan bir başlık demiştik emre_s ile buna hehe

Gönderi tarihi:

Aaaa ben kendime isim aramadımki..Ben ilk ismimi söyledim zaten..İlk ismimi çok seviyorum ama herkes alışmış benim hep ikinci ismimi kullanıyolar..Yani Ebru...Evet ben açıkladım, isterseniz açıklayın isterseniz açıklamayın önemli değil.. -_- Ben Ece Ebru.. -_-

Gönderi tarihi:

iyi sabahlar elif hanım :D adımın emre olduğunu konunun en başında söylemiştim zaten. yalnız bu elif galiba k.v. dizisinden geliyo. ya bayanların da bu kadar izlediğini bilmiyodum bu diziyi. o tanrıdan diledim şarkısında bir bölüm vardı ona çok gülmüştüm.

''bana kısmet değil dizinde yatmak''. zaten kızın dizini kesmişler bi de öyle fon girilirmi arkadan ya :D

haha. :D belkıde adı emre değildir bilemeyız

ben sizin gibi kendime isim aramadım. bi isim uydurun diyince benim de adım seden olsun diyen ben değildim :D uydurukçularrrr :D

Gönderi tarihi:

Hayır Emre K.v deki Elif değil bu benim ilk adım -_- Ve zaten arkadaşlarda biliyorlar..Yani özenti filan değil <_<

Demi ama ablacım :huh:

:D

Gönderi tarihi:
Ama ben doğru söyledim -_- 2. ismimi söylemem ona göre -_-

:lol:

peki elif :D ya emreye baksana sanal alem kurtlar sofrası ısmımızı nıye dıyelım,bı tc kımlık no vermediğim kaldı zaten :D

Gönderi tarihi:

naptınız şurda 2 gün bakamadım sıteye 60 tane msj atmısınız :D

bir de göya tutulmayan bir başlık demiştik emre_s ile buna hehe

baktım senin topiğe kimse dönüp bakmıyo üzülmeyesin diye olaya el attım. verdim ara gazını arkadaşlara millet eteğindeki taşarı boşaltmaya başladı :D ha unutmadan bu aramızda kalsın :D

Gönderi tarihi:

Aaaa ben kendime isim aramadımki..Ben ilk ismimi söyledim zaten..İlk ismimi çok seviyorum ama herkes alışmış benim hep ikinci ismimi kullanıyolar..Yani Ebru...Evet ben açıkladım, isterseniz açıklayın isterseniz açıklamayın önemli değil.. -_- Ben Ece Ebru.. -_-

senin açık sözlü olduğundan bir an olsun şüphe etmedim zaten kriptex1000 yani ece hanım. veya ebru hanım.iyice karıştı valla.

Gönderi tarihi:

ya muhabbetımız ıyı olunca başlığa bakmak gerekmıyor,burda hangi başlık olursa olsun muhabbete devam edıyoruz,çoğu kez konudan sapsakta :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.