Φ suheda Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 karsınıza cıkacak olan resim America'da insanların ne kadar stresli olduklarını ölcmek amacıyla kullanılan resimlerdir.Polis hapishanelerinde bu resimler sıkca kullanılmaktadır.Resimleri ne kadar hareketli görüyorsanız o kadar streslisiniz demektir.Resimlerin hareketsiz olduklarınıda unutmayın. NOT:AzıLı suclular resimlerin fırıldak gibi döndügünü söylüyorlar benden söylemesi http://www.photoshopmagazin.com/images/stesanalizi02.gif Alıntı
Φ DİL BÖCEĞİ Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 karsınıza cıkacak olan resim America'da insanların ne kadar stresli olduklarını ölcmek amacıyla kullanılan resimlerdir.Polis hapishanelerinde bu resimler sıkca kullanılmaktadır.Resimleri ne kadar hareketli görüyorsanız o kadar streslisiniz demektir.Resimlerin hareketsiz olduklarınıda unutmayın. NOT:AzıLı suclular resimlerin fırıldak gibi döndügünü söylüyorlar benden söylemesi http://www.photoshopmagazin.com/images/stesanalizi02.gif İnşallah şaka yapıyorsundur. Resimler fırıldak gibi dönüyor. Ben Suçsuzuuuuuum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Dil Böceği inşallah sen şaka yapıyorsundur Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 az bi donduler demekki az streslimi oluyorum? Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 ben galiba biraz stresliyim biraz dönüyor duruyor sonra yine başllıyor Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 gözünüzü kıpırdatmadan bır noktaya bakarsanız oynamıyor,eğer gözü sürekli hareket ettırırsenız şekiller oynuyor ne kadar sağlıklı bır test anlayamadım.. Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 evet hepsine birden bakınca accık salınıyor, ama birine bakınca hiç kıpraşmıyo, benim baktığımı görüyo da duruyo zaaaar.. Alıntı
Φ SİMİRNA Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 galiba ben de biraz sitresliyim.hepsine baktığımda dönüyorlar sadece birine baktığımda dönmüyorlar. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 yavaşda olsa dönüyo bunlar.aaa acaip bişi yaa Alıntı
Φ aNaRSii Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Arada dönmeye kalkanlar oldu ama yakaladım..0 sitres..0 panik... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.