Φ günışığı Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 aysummmmmMM keki gördün Müüü bayılırım meyveli keke.... ...tutmayın beniiiiii Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 abareyyy teyy teyy cekılın yoldan hobaaaa ben evıme dondum amanın yanı hucreme Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 napisenizzz karakol kurtçukları..ıstırırım ben o keki..hemde üsümlüü..ayy acep içinde portakal kabuda varmı..çok güsel oluyoda ölee.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 kekin kokusuna hepiniz geliyorsunuz dimiiiii aman gelin ağanızın ikramıdır keki yiyip kaçmak yok ama hayırsızlar yanlız koğuşun tadı olmuyoda jön çayı demledinmiiiii... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 valla keki yiyen kaçmış gibi görünüyoo.. ..ama ben ince belli zarif bir bardakta demli çayınıza hayır diyemiyeceğim ..eee sonrasında kaçarıımm... ..benide bekleyin çucuklaaaar. .agayla karakaolda beni yalnız bırakmıcaksınız dimii.. jööönnn tüneli ne tarafta açmıştıınn..bende girem o deliğee.. .. :whistling: Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 sen ıstedıgın yerden gır fıgarro her yerde benım tuneller cıkar karsına yakında cokecek karakol hanım agayı tas yureklıyı kısaca karakolu protesto edıyorum ne bıcım karakol burası. ben olum orucuna yattım 44 saatır bısı yemıyorum eylemımın ses getırecegıne ınanıyorum Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 amanın kimler gelmişşşş koğuşumuzun gülleriii ne diyeyim figgaro kaçarsan bin pişman olursun demedi deme bidaha aynı koğuşa vermezler bak jön sen niye ölüyon he tüneller talep görmedimi yoksa içindeki tünel canavarına dur dersen huzuru bulacaksınnnn kek ye kek bidaha göremezsin.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 ıstemem kek kendı elınle cıkofte yapsan gene yemem ben olum orucuna yattım Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 ıstemem kek kendı elınle cıkofte yapsan gene yemem ben olum orucuna yattım iyi arkandan tünellerine bakar rahmetle anarız artık hem ne yatıyon kalkda çay yap öylede ölürsün korkma hem çınarlar gibi ayakta ölürsün Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 ben olunce karakola benım adımın verılmesını ısterım.sızden tek ve son ıstegım arzum budur ayy ben oluyom sen hala cay dıyon hem ayaga kalkacak gucum yok gucum olsada kalkıp cay yapmazdım zaten ne zaman gordun yaptıgımı bu arada gercekten 45 saatır bı halley dısında bısı yemedım ben Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 minkan yok bakk ölüm orucuna izin veremem..öldürürüm seni sonra kalk abicim yaşaman lazımm !!!güzelyaz karakolun en karizma adamı ölcem diyor sen hala ne diyosunn...kalkta bi masa hazırla ..ağalığını görelimm hadii hadii Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 enflasyon icad oldu AĞALIK BOZULDU... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 enflasyon icad oldu AĞALIK BOZULDU... ağanın parayla işi olmazki cicim ne bozulacakmış saltanatım sallansada,sarsılsada hala yıkılmadı yaaaa karakolun adını bilemeyizde koğuşun adı güzelyaz'dan ayrı bişey olmaz bikerem hem yaz gibi koğuş anlamınada gelir hee bunun için ölmem gerekiyorsa sabredin bu gidişle fazla yaşamam zaten Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 pardon güzelyaz ne dedin ? çok demorolize gördüm seni ... uyyyy kıyamam sana ....tamam sen agasın paşasın....garagolun güselyasısınn...relaxxxsss Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 ağanın parayla işi olmazki cicim ne bozulacakmış saltanatım sallansada,sarsılsada hala yıkılmadı yaaaa karakolun adını bilemeyizde koğuşun adı güzelyaz'dan ayrı bişey olmaz bikerem hem yaz gibi koğuş anlamınada gelir hee bunun için ölmem gerekiyorsa sabredin bu gidişle fazla yaşamam zaten a.aaaaa ..niee öle dersin..seni kim üser..gıss gün ışşığı melankolik takılıp takılıp sonnada üsme agamısı..agam kesin senin koltuğunda gösleri varr..bak gün ışşığının avatarındaki göslere ...allammm.. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 a.aaaaa ..niee öle dersin..seni kim üser..gıss gün ışşığı melankolik takılıp takılıp sonnada üsme agamısı..agam kesin senin koltuğunda gösleri varr..bak gün ışşığının avatarındaki göslere ...allammm.. melenqoliq sensinnn...yaw bişi söledikk beyni sulandı ..allam yaww şakadamı yapamıcazz sende ağalıktan yanasın ya PEEESSS yani sana ..yağcı .....yağcıı ...... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 a.aaaaa ..niee öle dersin..seni kim üser..gıss gün ışşığı melankolik takılıp takılıp sonnada üsme agamısı..agam kesin senin koltuğunda gösleri varr..bak gün ışşığının avatarındaki göslere ...allammm.. benim en qösel yerim qaverenqi yumurta qöslerimmmm Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 benim en qösel yerim qaverenqi yumurta qöslerimmmm gıss yumurtacı..yerim sabah kavaltısında senin o gösleriii..ben yacıı değilim..sezarın hakkı sezara muhabbetii..hem sen göslerini çaycının yerine diksene..neyine yetmess..gerçi jön den de sen bişe alamazssın..iştee öleeee..annenede sölee.. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 ywww...benim kimsenin yerinde gösüm mözüm yok ywww...aga da olmam,çaycı da....eneeee..ben karakolun loş tozluve rutubetli koridorlarında kendi kendime konuşuyom Allam Allam yavv... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 melenqoliq sensinnn...yaw bişi söledikk beyni sulandı ..allam yaww şakadamı yapamıcazz sende ağalıktan yanasın ya PEEESSS yani sana ..yağcı .....yağcıı ...... banamı dedin sen beyni sulandı diyeee tüm kalbimle teessüf ediyorum yaniii...kıss varmı bu civarda benim gibisi bi bak etrafına figgaro sana ayrıyeten teşekkürü borç biliyorum ağanın hakkında konuşturtmadığın için bu kızın içinde isyancı bir ruh var ben ne yapacağımı bilirdimde şimdi,azda olsa seviyorum yaa.. ya ben sevince sizleri nasıl yakıpta küllerinizi denize savurcam(alışkanlığımdır da) sevdiklerimie kıyamamda..gelin ağanızla oturunda bi kahve içip fal bakalım kıss sen biliyonmu fal bakmayıı hı de bakim günışığııııı... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 ywww...benim kimsenin yerinde gösüm mözüm yok ywww...aga da olmam,çaycı da....eneeee..ben karakolun loş tozluve rutubetli koridorlarında kendi kendime konuşuyom Allam Allam yavv... ayy allam.. ..gürültü etme o saman koridorda..hücremisde uyumaya çalışıyoz heralde..burasını dedenin karakolu mu sandın..yaa güselyaz agam bişe sölee şu gısaa.. ..hücreye attır.. ..valla..ben sana fall bakarım.. hemm tarot bilem bakarım..sen attır hücreyeee..tübee tübee.. --promosyon olaraktan da jöncüm den size manikür- pedikür + saç boyama üçretsizz..vallaa.. noluurrr günışığını hücreye attır..ışıksız kalsın.. iştee ölee.. .......... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 bana kıjdınız..bi daa konuşursam Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 ayy allam.. ..gürültü etme o saman koridorda..hücremisde uyumaya çalışıyoz heralde..burasını dedenin karakolu mu sandın..yaa güselyaz agam bişe sölee şu gısaa.. ..hücreye attır..valla..ben sana fall bakarım hemm tarot bilem bakarım..sen attır hücreyeee..tübee tübee..--promosyon olaraktan da jöncüm den size manikür- pedikür + saç boyama üçretsizz..vallaa.. noluurrr günışığını hücreye attır..ışıksız kalsın.. iştee ölee.. .......... kırdın kızın kalbini beee ağanın yanında ağalık etmeye kalkma pişman ederim seni heeee ağa akıl almaz...aklına geleni yaptırtırrr fazla nazlanma kıss sende bana beyni sulandı dediğini unutmadım kara listedesin Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 kırdın kızın kalbini beee ağanın yanında ağalık etmeye kalkma pişman ederim seni heeee ağa akıl almaz...aklına geleni yaptırtırrr fazla nazlanma kıss sende bana beyni sulandı dediğini unutmadım kara listedesin napiimm..kıskandımm..agamısı benden başka kimse fazla sevemess..ölee iştee.. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 napiimm..kıskandımm..agamısı benden başka kimse fazla sevemess..ölee iştee.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.