Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 1,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

valla keki yiyen kaçmış gibi görünüyoo.. :huh: ..ama ben ince belli zarif bir bardakta demli çayınıza hayır diyemiyeceğim :shifty: ..eee sonrasında kaçarıımm... :w00t: ..benide bekleyin çucuklaaaar. :unsure: .agayla karakaolda beni yalnız bırakmıcaksınız dimii.. :innocent: jööönnn tüneli ne tarafta açmıştıınn..bende girem o deliğee.. :lol: .. :blink::devil::w00t: :whistling:

Gönderi tarihi:

sen ıstedıgın yerden gır fıgarro her yerde benım tuneller cıkar karsına yakında cokecek karakol :lol:

hanım agayı tas yureklıyı kısaca karakolu protesto edıyorum ne bıcım karakol burası.

ben olum orucuna yattım 44 saatır bısı yemıyorum eylemımın ses getırecegıne ınanıyorum :lol:

Gönderi tarihi:

amanın kimler gelmişşşş :rolleyes: koğuşumuzun gülleriii :grin:

ne diyeyim figgaro kaçarsan bin pişman olursun demedi deme :glare: bidaha aynı koğuşa vermezler bak :closedeyes:

jön sen niye ölüyon he tüneller talep görmedimi yoksa :lol: içindeki tünel canavarına dur dersen huzuru bulacaksınnnn :grin: kek ye kek bidaha göremezsin..

Gönderi tarihi:
ıstemem kek kendı elınle cıkofte yapsan gene yemem ben olum orucuna yattım :grin:

iyi arkandan tünellerine bakar rahmetle anarız artık :grin: hem ne yatıyon kalkda çay yap :angry2: öylede ölürsün korkma hem çınarlar gibi ayakta ölürsün :laughing:

Gönderi tarihi:

ben olunce karakola benım adımın verılmesını ısterım.sızden tek ve son ıstegım arzum budur :lol:

ayy ben oluyom sen hala cay dıyon hem ayaga kalkacak gucum yok gucum olsada kalkıp cay yapmazdım zaten :lol::P ne zaman gordun yaptıgımı :D bu arada gercekten 45 saatır bı halley dısında bısı yemedım ben :grin::(:o

Gönderi tarihi:
enflasyon icad oldu AĞALIK BOZULDU... :)

ağanın parayla işi olmazki cicim B) ne bozulacakmış saltanatım sallansada,sarsılsada hala yıkılmadı yaaaa -_-:D karakolun adını bilemeyizde koğuşun adı güzelyaz'dan ayrı bişey olmaz bikerem hem yaz gibi koğuş anlamınada gelir :grin:

hee bunun için ölmem gerekiyorsa sabredin bu gidişle fazla yaşamam zaten :crying:

Gönderi tarihi:
ağanın parayla işi olmazki cicim B) ne bozulacakmış saltanatım sallansada,sarsılsada hala yıkılmadı yaaaa -_-:D karakolun adını bilemeyizde koğuşun adı güzelyaz'dan ayrı bişey olmaz bikerem hem yaz gibi koğuş anlamınada gelir :grin:

hee bunun için ölmem gerekiyorsa sabredin bu gidişle fazla yaşamam zaten :crying:

a.aaaaa :unsure: ..niee öle dersin..seni kim üser..gıss gün ışşığı melankolik takılıp takılıp sonnada üsme agamısı..agam kesin senin koltuğunda gösleri varr..bak gün ışşığının avatarındaki göslere ...allammm.. :lol::P

Gönderi tarihi:
a.aaaaa :unsure: ..niee öle dersin..seni kim üser..gıss gün ışşığı melankolik takılıp takılıp sonnada üsme agamısı..agam kesin senin koltuğunda gösleri varr..bak gün ışşığının avatarındaki göslere ...allammm.. :lol::P

melenqoliq sensinnn...yaw bişi söledikk beyni sulandı ..allam yaww şakadamı yapamıcazz :) sende ağalıktan yanasın ya PEEESSS yani sana ..yağcı .....yağcıı :P ......

Gönderi tarihi:

benim en qösel yerim qaverenqi yumurta qöslerimmmm :D

Gönderi tarihi:
benim en qösel yerim qaverenqi yumurta qöslerimmmm :D

gıss yumurtacı..yerim sabah kavaltısında senin o gösleriii..ben yacıı değilim..sezarın hakkı sezara muhabbetii..hem sen göslerini çaycının yerine diksene..neyine yetmess..gerçi jön den de sen bişe alamazssın..iştee öleeee..annenede sölee.. :lol::lol::P

Gönderi tarihi:
melenqoliq sensinnn...yaw bişi söledikk beyni sulandı ..allam yaww şakadamı yapamıcazz :) sende ağalıktan yanasın ya PEEESSS yani sana ..yağcı .....yağcıı :P ......

banamı dedin sen beyni sulandı diyeee :huh::angry: tüm kalbimle teessüf ediyorum yaniii...kıss varmı bu civarda benim gibisi bi bak etrafına -_-

figgaro sana ayrıyeten teşekkürü borç biliyorum ağanın hakkında konuşturtmadığın için :flowers::clover: bu kızın içinde isyancı bir ruh var ben ne yapacağımı bilirdimde şimdi,azda olsa seviyorum yaa..

ya ben sevince sizleri nasıl yakıpta küllerinizi denize savurcam(alışkanlığımdır da) :grin: sevdiklerimie kıyamamda..gelin ağanızla oturunda bi kahve içip fal bakalım :laughing: kıss sen biliyonmu fal bakmayıı hı de bakim günışığııııı...

Gönderi tarihi:
ywww...benim kimsenin yerinde gösüm mözüm yok ywww...aga da olmam,çaycı da....eneeee..ben karakolun loş tozluve rutubetli koridorlarında kendi kendime konuşuyom Allam Allam yavv... :(-_-;)

ayy allam.. :lol:..gürültü etme o saman koridorda..hücremisde uyumaya çalışıyoz heralde..burasını dedenin karakolu mu sandın..yaa güselyaz agam bişe sölee şu gısaa.. :blushing: ..hücreye attır.. :devil: ..valla..ben sana fall bakarım.. :D hemm tarot bilem bakarım..sen attır hücreyeee..tübee tübee..

--promosyon olaraktan da jöncüm den size manikür- pedikür + saç boyama üçretsizz..vallaa.. -_- noluurrr günışığını hücreye attır..ışıksız kalsın.. iştee ölee.. :angry: .......... :P

Gönderi tarihi:
ayy allam.. ..gürültü etme o saman koridorda..hücremisde uyumaya çalışıyoz heralde..burasını dedenin karakolu mu sandın..yaa güselyaz agam bişe sölee şu gısaa.. ..hücreye attır..valla..ben sana fall bakarım hemm tarot bilem bakarım..sen attır hücreyeee..tübee tübee..

--promosyon olaraktan da jöncüm den size manikür- pedikür + saç boyama üçretsizz..vallaa.. -_- noluurrr günışığını hücreye attır..ışıksız kalsın.. iştee ölee.. :angry: ..........

kırdın kızın kalbini beee <_< ağanın yanında ağalık etmeye kalkma pişman ederim seni heeee :devil::grin: ağa akıl almaz...aklına geleni yaptırtırrr B):grin: fazla nazlanma kıss sende bana beyni sulandı dediğini unutmadım kara listedesin :closedeyes::laughing:

Gönderi tarihi:
kırdın kızın kalbini beee <_< ağanın yanında ağalık etmeye kalkma pişman ederim seni heeee :devil::grin: ağa akıl almaz...aklına geleni yaptırtırrr B):grin: fazla nazlanma kıss sende bana beyni sulandı dediğini unutmadım kara listedesin :closedeyes::laughing:

napiimm..kıskandımm..agamısı benden başka kimse fazla sevemess..ölee iştee.. :blushing:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.