Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
bu boyle kuru kuru gıtmez rakı acakmı :P:lol:

ışığı gören geliyo maşallah :getlost::grin:

ya komiserim mütevazilik etcem diye kimseye söz geçiremez oldum :crying: saltanatım elden gidiyorrr :ermm: bak çaycı jön benim yanımda rakı dedi,olcak işmi bu he :angry2: olmayacak tabikideeeee :devil::grin:

• Cevaplar 1,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

olur..olur.. -_- ..hadi jön..saki sensin..süzme yoğurt ve biraz meze ayarladım ama..fotoğraflarını şey ettiremiyom..monitöre koyamıyom.. :blushing: ...şerefineee jön cüm..agam sizinde şerefinize..karakol kurtçuklarımız mangala yaklaşınız...agam bir gece çalmıştır..felekten.. :lol: ...

en büyük agamıss..bisim agamıss...bide mütevaziydi.. :unsure: .. :blushing: .... :P

• 2 hafta sonra...
  • 3 hafta sonra...
  • 3 hafta sonra...
  • 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

beraber rafting yapmaya gidinn..sonnada dağa neyim tırmanırsınız..bizz jön nenn..antalya falezlerinde yamaç paraşütündeyiz...hücre beraber falakalar beraber tatilde beraber :D ..amma gösmerim..ağam..biz bi türlü şu cızgılı mahkum kıyafetlerimizi üstümüzden şeyy ettiremiyozzz..çıkarttmıyoz..alışkanlık iştee..bide ben elimde kelepçeyi unutmuşum tatile gelirken..jöncümde ayağında prangayı unutmuş..savallı jön...sağ ayandaki pranganın topuzu yüzünden paraşütü hepp sağa çekiyooo..

---bidee gittiğimiss heryerde insanlar bisden çekiniyoo..kaçıyooo..bir turist gıssnan bilem tanışamadık..paraşütnnen uçarken uzaktan bir iki tane gördüm gibi oldum amma..üstlerinde paraşütümüzün gölgesi belirince antilop sürüsün gibi kaçtılar..çok acı çekiyozzz..çok.. :crying: bisnen kimse konuşmak istemiyooo..biss kötü bi mahkummuyuz.. :( ...çuuk yalnızızzz..tımam jön cüm..ağlama...benide ağlatıcann..hadi gidek rakı içekkk.. biss doğuştan kadersizik......ahaaahh öhööö üüüüüü :crying::crying: ..

Gönderi tarihi:
ağam mahkumlar senelik izin kullanıyor sen niye ayrılmadın izine :) bir ikimiz kalmışız gel bizde andona gidelim kapatalım karakolu zaten işte yok bu havada suç işleyende olmaz ;) ne dersun?

yok sana andon mandon <_<:angry:

Gönderi tarihi:

dogum gununun serefıne vefalı mahkumun bak sampanya patlatıyo :grin: ıyıkı dogdun :)

champagne.jpg

hanım aga bardakları getırde servıs yap sende :lol: bak bosa akıyo cabuk koy bardagı altına :lol::P

Gönderi tarihi:
dogum gununun serefıne vefalı mahkumun bak sampanya patlatıyo :grin: ıyıkı dogdun :)

champagne.jpg

hanım aga bardakları getırde servıs yap sende :lol: bak bosa akıyo cabuk koy bardagı altına :lol::P

bardağıda sen koysana vefalı mahkum :lol: benim şimdi güzellik uykusu zamanım ^_^:grin:

bak uykumun adı bile var B) ağalık gibisi varmı :lol:

Gönderi tarihi:
bende onu dıyorum ıste ıcelım guzelleselım sonrada yat uyu :lol::P

cok gıslı planlarımız var senın agalıgını dusurecez yakında dımı gunısıgı :lol:

sen ağayla nasıl konuşuyon he laubali mahkum <_< içelim güzelleşelim he,oldu bide kadeh tokuşturalım :angry::grin: ben ağayım beee kimse düşüremez beni B) çapınıs yetmez :grin:

oyyyyyyyyyy başıma bi ağrı saplandı :D:lol:

Gönderi tarihi:
ya sampanya patlattık ıcelım dedık yıne suclu olduk :lol: mahkum olmak ne zormus bolyle :( yakında zaten baslıcam yıne tunel kasmaya kacacam buralardan :lol:B)

içelim demeyecen buyur ağam diyecen B):grin: çok zor bilirim :laughing:

hıı kaçarsın da kimseler göremes :grin::devil:

Gönderi tarihi:

bu karakolun aynası kim

Gönderi tarihi:

aynalı cevriyesi olim bende buranın olii mu :wub::P

Gönderi tarihi:

astarsız gezmem ben -_-

Gönderi tarihi:

hepinisee küstüm.. :blushing: ..yukarıda orhun abidesi gibi yasdım..kimse farkına bilem varmamış..es geçmiş..üstelikte kalın yazıynan..inşallah angaradan gelirde bir haber karakolunuzu devlet tımarhaneye çevirir...inşallah.. -_-

Gönderi tarihi:
hepinisee küstüm.. :blushing: ..yukarıda orhun abidesi gibi yasdım..kimse farkına bilem varmamış..es geçmiş..üstelikte kalın yazıynan..inşallah angaradan gelirde bir haber karakolunuzu devlet tımarhaneye çevirir...inşallah.. -_-

küsemezsin bikerem <_< ağaya küsemezsin en azından B) küsersen seni jönün tüneline kapatırım görürsün gününü :devil::laughing:

ya cevriye sana noliii :( yaaa koğuşumu duygusal etmeyin ağlarım vallaaa :crying:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.