Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 bu boyle kuru kuru gıtmez rakı acakmı ışığı gören geliyo maşallah ya komiserim mütevazilik etcem diye kimseye söz geçiremez oldum saltanatım elden gidiyorrr bak çaycı jön benim yanımda rakı dedi,olcak işmi bu he olmayacak tabikideeeee Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 olur..olur.. ..hadi jön..saki sensin..süzme yoğurt ve biraz meze ayarladım ama..fotoğraflarını şey ettiremiyom..monitöre koyamıyom.. ...şerefineee jön cüm..agam sizinde şerefinize..karakol kurtçuklarımız mangala yaklaşınız...agam bir gece çalmıştır..felekten.. ... en büyük agamıss..bisim agamıss...bide mütevaziydi.. .. .... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 fenerın sampıyon olmasının serefıen patlatalım su sampanyayı Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 oyy ben nerelere gidem sarhoş doldu burası burası koğuş meyhane değil hatırlatırım,komiserim nerdesiniz yetişin Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 ben komsermıs agaymıs dınlemem artık zaten pek dınlemıyodum asaker oldum ben artık hanım aga cabuk bana 1 fıncan turk kahvesı yap bakım kopuklu olsun lutfen Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 içelim..güselleşelim.. jön cüm kalmasın taslarımız boş..hadii..sensin sakii..dolduuurr.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 oyyyy koğuşta hapis kalmıştım sizde bolca içmişiniz maşallah ayyaş mahkumlar ağanın yokluğuda hiç belli olmamışmı ne ne olmayacak ne ne neee...bu mümkün değil ki Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 ayy koğuşum saltanatım benim sende mi tarih olup unutulun buralarda ama üzülme ben senin gönüllü mahkumunum asla bırakmam seni tek ben kaldım dimi ayy ne güzelll ne yapsam acaba kendime Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 ağam mahkumlar senelik izin kullanıyor sen niye ayrılmadın izine bir ikimiz kalmışız gel bizde andona gidelim kapatalım karakolu zaten işte yok bu havada suç işleyende olmaz ne dersun? Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 beraber rafting yapmaya gidinn..sonnada dağa neyim tırmanırsınız..bizz jön nenn..antalya falezlerinde yamaç paraşütündeyiz...hücre beraber falakalar beraber tatilde beraber ..amma gösmerim..ağam..biz bi türlü şu cızgılı mahkum kıyafetlerimizi üstümüzden şeyy ettiremiyozzz..çıkarttmıyoz..alışkanlık iştee..bide ben elimde kelepçeyi unutmuşum tatile gelirken..jöncümde ayağında prangayı unutmuş..savallı jön...sağ ayandaki pranganın topuzu yüzünden paraşütü hepp sağa çekiyooo.. ---bidee gittiğimiss heryerde insanlar bisden çekiniyoo..kaçıyooo..bir turist gıssnan bilem tanışamadık..paraşütnnen uçarken uzaktan bir iki tane gördüm gibi oldum amma..üstlerinde paraşütümüzün gölgesi belirince antilop sürüsün gibi kaçtılar..çok acı çekiyozzz..çok.. bisnen kimse konuşmak istemiyooo..biss kötü bi mahkummuyuz.. ...çuuk yalnızızzz..tımam jön cüm..ağlama...benide ağlatıcann..hadi gidek rakı içekkk.. biss doğuştan kadersizik......ahaaahh öhööö üüüüüü .. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 ağam mahkumlar senelik izin kullanıyor sen niye ayrılmadın izine bir ikimiz kalmışız gel bizde andona gidelim kapatalım karakolu zaten işte yok bu havada suç işleyende olmaz ne dersun? yok sana andon mandon Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 dogum gununun serefıne vefalı mahkumun bak sampanya patlatıyo ıyıkı dogdun hanım aga bardakları getırde servıs yap sende bak bosa akıyo cabuk koy bardagı altına Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 dogum gununun serefıne vefalı mahkumun bak sampanya patlatıyo ıyıkı dogdun hanım aga bardakları getırde servıs yap sende bak bosa akıyo cabuk koy bardagı altına bardağıda sen koysana vefalı mahkum benim şimdi güzellik uykusu zamanım bak uykumun adı bile var ağalık gibisi varmı Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 bende onu dıyorum ıste ıcelım guzelleselım sonrada yat uyu cok gıslı planlarımız var senın agalıgını dusurecez yakında dımı gunısıgı Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 bende onu dıyorum ıste ıcelım guzelleselım sonrada yat uyu cok gıslı planlarımız var senın agalıgını dusurecez yakında dımı gunısıgı sen ağayla nasıl konuşuyon he laubali mahkum içelim güzelleşelim he,oldu bide kadeh tokuşturalım ben ağayım beee kimse düşüremez beni çapınıs yetmez oyyyyyyyyyy başıma bi ağrı saplandı Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 ya sampanya patlattık ıcelım dedık yıne suclu olduk mahkum olmak ne zormus bolyle yakında zaten baslıcam yıne tunel kasmaya kacacam buralardan Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 ya sampanya patlattık ıcelım dedık yıne suclu olduk mahkum olmak ne zormus bolyle yakında zaten baslıcam yıne tunel kasmaya kacacam buralardan içelim demeyecen buyur ağam diyecen çok zor bilirim hıı kaçarsın da kimseler göremes Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 bu karakolun aynası kim Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 bu karakolun aynası kim aynada sen ol kız bi çivi getir yanlız birde çekiç Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 aynalı cevriyesi olim bende buranın olii mu Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 aynalı cevriyesi olim bende buranın olii mu olmiii burası cevriye kaldırmaz sen aynası ol dedik ya astar isteme Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 hepinisee küstüm.. ..yukarıda orhun abidesi gibi yasdım..kimse farkına bilem varmamış..es geçmiş..üstelikte kalın yazıynan..inşallah angaradan gelirde bir haber karakolunuzu devlet tımarhaneye çevirir...inşallah.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 hepinisee küstüm.. ..yukarıda orhun abidesi gibi yasdım..kimse farkına bilem varmamış..es geçmiş..üstelikte kalın yazıynan..inşallah angaradan gelirde bir haber karakolunuzu devlet tımarhaneye çevirir...inşallah.. küsemezsin bikerem ağaya küsemezsin en azından küsersen seni jönün tüneline kapatırım görürsün gününü ya cevriye sana noliii yaaa koğuşumu duygusal etmeyin ağlarım vallaaa Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 anti-duygusal AGA.. .......... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.