Φ figgaro Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 uyanınnnn !!!!!! ben uyumuyosam kimse uyumicakk....!!!! : eferim..eferim .benim düşman çatlatan müttefikimm..titret bu karakolu.. aldırma nefes.. hele hele o hanımağa ya.. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 eferim..eferim .benim düşman çatlatan müttefikimm..titret bu karakolu.. aldırma nefes.. hele hele o hanımağa ya.. ne diyosun sen dayııı istesem tusunami yaratırım ama...boşverrr kader vurmuşşş zatiiii....dimi ama.. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 bu gün herkess firarii Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 bu gün herkess firarii ağa burda canım,her zaman ki gibiii Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 ağa burda canım,her zaman ki gibiii ağa burda da,diyerleri nerdeeeeee çabuk koğuşu havalandırın aloooo...çok sıcak soğuk bişeyler getirin banaaaa Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 ne o kız karakola mı düştün? Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 ne o kız karakola mı düştün? bayım unutmayın sizde bu koğuşa düştünüz bikere ağanıza bi meyveli soda getirin fasla konuşmayın Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 teşekkürler.. hanmağa sağlığına... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 teşekkürler.. hanmağa sağlığına... çok kabasınız çokkkkk meyveli sodamı getiriniz yoksa sizi faili meçhule karıştırcam Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Biz sevmeyiz öle erkeğin yanında çok sesi çıkanları.... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Biz sevmeyiz öle erkeğin yanında çok sesi çıkanları.... siz bana bişey mi dediniz ben gibi bir ağayı arasanız bulamazsınız sizzz oylama yapalım istenmiyorsam çeker giderim beyfendi.çok kırıldım kalbimi kırdınız...umrunuzda değil belki ama belki umursayanlar vardırrr Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 hanımağaların kalbi olmas bi kerem .........varya ne edebiyat var sende şu ettiğin laflarla bi büyük rakı gider yani... az bi yufka yürekli olsak oturup ağlıycaz ... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 şşşşşşşttt.. hanım ağaya laf yok..O döverde severde.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 şşşşşşşttt.. hanım ağaya laf yok..O döverde severde.. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 şşşşşşşttt.. hanım ağaya laf yok..O döverde severde.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 ya arkadaşlar sabahın 5.45 inde uyku tutmadı rüyama girdi de şu aklıma geldi ya bu topiği forum oyunları bölumune alsak çok zevklı olur. ne dersınız.. taş yüreklı bişe dimez zaten o benden korkar admıne söylesek nasıl olur Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 olmaz bu topiğin çocukluğu burada geçti hatıraları var burda taşıttırmam arkadaş buarada ağam hörtmetler efenim nasılsınız varmı isyan çıkaran hücreyi pek bir boş gördüm bugün canım birilerini jop manyağı etmek istiyor nedense kimden başlasam varmı emirlerine karşı gelen ağam? Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 olmaz bu topiğin çocukluğu burada geçti hatıraları var burda taşıttırmam arkadaş buarada ağam hörtmetler efenim nasılsınız varmı isyan çıkaran hücreyi pek bir boş gördüm bugün canım birilerini jop manyağı etmek istiyor nedense kimden başlasam varmı emirlerine karşı gelen ağam? görmüyon mu komiserim yaaa...beni seven,sayan,hürmet gösteren yok kiiii...zahmet olcak ama Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 bukadar kişiyi hücreye sığdıramayızki ağam ne yapacaz bari yerinde bakım edelim herkes ellerini açsın bakiim elini kaçıranın kafasına vururum ona göre hee Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 şşşşşşşttt.. hanım ağaya laf yok..O döverde severde.. yuhhHHHHHH yaniiii....seni topraklıktan men ediyommmmm.... noldu sana ya...aaaaAAAAAA.... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 yuhhHHHHHH yaniiii....seni topraklıktan men ediyommmmm.... noldu sana ya...aaaaAAAAAA.... yapma canım benim..düşmanımız olabilir..ama düşmanımızın kalitesinin düşürtülmesi kazanacağımız zaferlerde elde edilecek ödüllerin kalitesizliğini beraberinde getirir.. ..biz çok güçlüyüz günışığı, güçsüz bir düşmanı yenme çabası sana ne kadar zevk veririki..düşmanımızı yüceltmek aslında kendimizi yüceltmektir..bozma kafanı benim tatlı ve acımasız müttefikim.. ... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 hııııııııMMMMMMM...... neyse hadii affedildinnn Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 karakolda tıkk yookk yaww bu kosmer le yazgülü size uyuşturucumu veriyyoo nie sesiniss çıkmıyooo..uyanınnnnn ! kndinise geliinnnn tüneldemisiniss yoksaaaa allamm allammmm Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 kıss günışığı sen ne zaman büyüdün cicim...kıss sen ne tatlı bebişsin ölee hadi güzelim ağanın çoraplarını ütüle bakiim,elinin hünerini görelim hadi canım Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 kıss günışığı sen ne zaman büyüdün cicim...kıss sen ne tatlı bebişsin ölee hadi güzelim ağanın çoraplarını ütüle bakiim,elinin hünerini görelim hadi canım yazgülü ben senin ayağına değil başına çorap örecektimm ama ...tatlı bebişş demişşsinya affettimm seniii..hadii bu seferlikk kurtuldunnn...canımm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.