Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
bu boyle kuru kuru gıtmez rakı acakmı :P:lol:

ışığı gören geliyo maşallah :getlost::grin:

ya komiserim mütevazilik etcem diye kimseye söz geçiremez oldum :crying: saltanatım elden gidiyorrr :ermm: bak çaycı jön benim yanımda rakı dedi,olcak işmi bu he :angry2: olmayacak tabikideeeee :devil::grin:

• Cevaplar 1,4b
  • Görüntü 109,9b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

olur..olur.. -_- ..hadi jön..saki sensin..süzme yoğurt ve biraz meze ayarladım ama..fotoğraflarını şey ettiremiyom..monitöre koyamıyom.. :blushing: ...şerefineee jön cüm..agam sizinde şerefinize..karakol kurtçuklarımız mangala yaklaşınız...agam bir gece çalmıştır..felekten.. :lol: ...

en büyük agamıss..bisim agamıss...bide mütevaziydi.. :unsure: .. :blushing: .... :P

Gönderi tarihi:

662006123125.jpg

fenerın sampıyon olmasının serefıen patlatalım su sampanyayı :sorcerer:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

oyy ben nerelere gidem :unsure: sarhoş doldu burası :angry: burası koğuş meyhane değil hatırlatırım,komiserim nerdesiniz yetişin :devil::lol:

Gönderi tarihi:

ben komsermıs agaymıs dınlemem artık :P

zaten pek dınlemıyodum :lol:

asaker oldum ben artık :sorcerer:

hanım aga cabuk bana 1 fıncan turk kahvesı yap bakım :grin:

kopuklu olsun lutfen :P:lol:

Gönderi tarihi:

içelim..güselleşelim.. :lol: jön cüm kalmasın taslarımız boş..hadii..sensin sakii..dolduuurr.. :)

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

oyyyy koğuşta hapis kalmıştım :blink::grin: sizde bolca içmişiniz maşallah ayyaş mahkumlar :getlost: ağanın yokluğuda hiç belli olmamışmı ne :ermm: ne olmayacak ne ne neee...bu mümkün değil ki :kiss:

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

ayy koğuşum saltanatım benim :wub: sende mi tarih olup unutulun buralarda :( ama üzülme ben senin gönüllü mahkumunum asla bırakmam seni -_-B) tek ben kaldım dimi ayy ne güzelll :D ne yapsam acaba kendime :wub:

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

ağam mahkumlar senelik izin kullanıyor sen niye ayrılmadın izine :) bir ikimiz kalmışız gel bizde andona gidelim kapatalım karakolu zaten işte yok bu havada suç işleyende olmaz ;) ne dersun?

Gönderi tarihi:

beraber rafting yapmaya gidinn..sonnada dağa neyim tırmanırsınız..bizz jön nenn..antalya falezlerinde yamaç paraşütündeyiz...hücre beraber falakalar beraber tatilde beraber :D ..amma gösmerim..ağam..biz bi türlü şu cızgılı mahkum kıyafetlerimizi üstümüzden şeyy ettiremiyozzz..çıkarttmıyoz..alışkanlık iştee..bide ben elimde kelepçeyi unutmuşum tatile gelirken..jöncümde ayağında prangayı unutmuş..savallı jön...sağ ayandaki pranganın topuzu yüzünden paraşütü hepp sağa çekiyooo..

---bidee gittiğimiss heryerde insanlar bisden çekiniyoo..kaçıyooo..bir turist gıssnan bilem tanışamadık..paraşütnnen uçarken uzaktan bir iki tane gördüm gibi oldum amma..üstlerinde paraşütümüzün gölgesi belirince antilop sürüsün gibi kaçtılar..çok acı çekiyozzz..çok.. :crying: bisnen kimse konuşmak istemiyooo..biss kötü bi mahkummuyuz.. :( ...çuuk yalnızızzz..tımam jön cüm..ağlama...benide ağlatıcann..hadi gidek rakı içekkk.. biss doğuştan kadersizik......ahaaahh öhööö üüüüüü :crying::crying: ..

Gönderi tarihi:
ağam mahkumlar senelik izin kullanıyor sen niye ayrılmadın izine :) bir ikimiz kalmışız gel bizde andona gidelim kapatalım karakolu zaten işte yok bu havada suç işleyende olmaz ;) ne dersun?

yok sana andon mandon <_<:angry:

Gönderi tarihi:

dogum gununun serefıne vefalı mahkumun bak sampanya patlatıyo :grin: ıyıkı dogdun :)

champagne.jpg

hanım aga bardakları getırde servıs yap sende :lol: bak bosa akıyo cabuk koy bardagı altına :lol::P

Gönderi tarihi:
dogum gununun serefıne vefalı mahkumun bak sampanya patlatıyo :grin: ıyıkı dogdun :)

champagne.jpg

hanım aga bardakları getırde servıs yap sende :lol: bak bosa akıyo cabuk koy bardagı altına :lol::P

bardağıda sen koysana vefalı mahkum :lol: benim şimdi güzellik uykusu zamanım ^_^:grin:

bak uykumun adı bile var B) ağalık gibisi varmı :lol:

Gönderi tarihi:

bende onu dıyorum ıste ıcelım guzelleselım sonrada yat uyu :lol::P

cok gıslı planlarımız var senın agalıgını dusurecez yakında dımı gunısıgı :lol:

Gönderi tarihi:
bende onu dıyorum ıste ıcelım guzelleselım sonrada yat uyu :lol::P

cok gıslı planlarımız var senın agalıgını dusurecez yakında dımı gunısıgı :lol:

sen ağayla nasıl konuşuyon he laubali mahkum <_< içelim güzelleşelim he,oldu bide kadeh tokuşturalım :angry::grin: ben ağayım beee kimse düşüremez beni B) çapınıs yetmez :grin:

oyyyyyyyyyy başıma bi ağrı saplandı :D:lol:

Gönderi tarihi:

ya sampanya patlattık ıcelım dedık yıne suclu olduk :lol: mahkum olmak ne zormus bolyle :( yakında zaten baslıcam yıne tunel kasmaya kacacam buralardan :lol:B)

Gönderi tarihi:
ya sampanya patlattık ıcelım dedık yıne suclu olduk :lol: mahkum olmak ne zormus bolyle :( yakında zaten baslıcam yıne tunel kasmaya kacacam buralardan :lol:B)

içelim demeyecen buyur ağam diyecen B):grin: çok zor bilirim :laughing:

hıı kaçarsın da kimseler göremes :grin::devil:

Gönderi tarihi:

bu karakolun aynası kim

Gönderi tarihi:
bu karakolun aynası kim

aynada sen ol kız :D bi çivi getir yanlız birde çekiç :devil::grin:

Gönderi tarihi:

aynalı cevriyesi olim bende buranın olii mu :wub::P

Gönderi tarihi:
aynalı cevriyesi olim bende buranın olii mu :wub::P

olmiii :D burası cevriye kaldırmaz sen aynası ol dedik ya :closedeyes: astar isteme :grin:

Gönderi tarihi:

astarsız gezmem ben -_-

Gönderi tarihi:

hepinisee küstüm.. :blushing: ..yukarıda orhun abidesi gibi yasdım..kimse farkına bilem varmamış..es geçmiş..üstelikte kalın yazıynan..inşallah angaradan gelirde bir haber karakolunuzu devlet tımarhaneye çevirir...inşallah.. -_-

Gönderi tarihi:
hepinisee küstüm.. :blushing: ..yukarıda orhun abidesi gibi yasdım..kimse farkına bilem varmamış..es geçmiş..üstelikte kalın yazıynan..inşallah angaradan gelirde bir haber karakolunuzu devlet tımarhaneye çevirir...inşallah.. -_-

küsemezsin bikerem <_< ağaya küsemezsin en azından B) küsersen seni jönün tüneline kapatırım görürsün gününü :devil::laughing:

ya cevriye sana noliii :( yaaa koğuşumu duygusal etmeyin ağlarım vallaaa :crying:

Gönderi tarihi:

anti-duygusal AGA.. <_< .......... :crying:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.