Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 ağam bende tarhana çorbası isterim yaa gitti canım karizmam ben bu yazdıklarınızın hepsinden istiyorum bide tatlı getirin çabukkkkkk komiserim çorba kolay bi ara görürüm sizi çaktırmayın hee Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 nezaman göreceksin ağam hep görürüm diye avutuyorsun ama olmazki böyle kırıyosun beni incitiyosuunnn Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 eeeeeeeee...yürekli yağmurum..kıyakçılığın sonu ayakçılık derler..ağam dedin bağrına bastın..bir dediğini iki etmedin..sonrasında avutmaca..ben gelirim sen bekle hadiseleri..bende üzüldüm haline.. ... ***artıkın duyuyorsa eğer..yapar herhal çorbanı.. ..ama benim bildiğim ağaysa hazır çorba yapar..yok..yok..olmadı yine bu iş.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 nezaman göreceksin ağam hep görürüm diye avutuyorsun ama olmazki böyle kırıyosun beni incitiyosuunnn ama ama ben ağayım yaaaa sayenizde komiserim amma velakin benim karizmam,saltanatım tatlı ve güzel bi ağa olmam tabiki benim sayemde müteveziliğim doğuştan yapardım size ve figaroya bişeyler ama onca emek boşamı gitsin he Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 BENDE NEZARETE DÜŞTÜM YAAAA....... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 BENDE NEZARETE DÜŞTÜM YAAAA....... iyi iyiiiiii bizimde tam bi bulaşıkçı açığımız vardı yıka kız bulaşıkları Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 olmaz onu ayakkabı boyacısı yapacam ben Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 elin yokmu kendin boya Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 ağaaa ağaaa ikimize dar geliyor artık burası he seni varya F tipi bir tatilyaya gönderirsem görürsün gününü hee Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 ağaaa ağaaa ikimize dar geliyor artık burası he seni varya F tipi bir tatilyaya gönderirsem görürsün gününü hee peki gönderin madem sizin yerinizi dar ediyorum,gideyimde yeriniz bollaşsın ağalıktanda istifa ediyorum şimdi hepiniz rahat edin işte Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 peki gönderin madem sizin yerinizi dar ediyorum,gideyimde yeriniz bollaşsın ağalıktanda istifa ediyorum şimdi hepiniz rahat edin işte giderim bende tatilyamın güzel,tatlı,sevecen,şirin ve oldukça mütevazi prensesi olurum kırdınız kalbimi hemde çokkkkkkkkkk Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 ağam kırıllmış ya ağam ağam canım ağam sen yanlış anladın dar geliyor derken şuraları biraz genişletelim demek istedim hani internet kafe falanda yapsak karakola dimi oturma yeri yapsak çay kahve dedikodu köşesi dimi ağam ne dersin Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 ağaaa ağaaa ikimize dar geliyor artık burası he seni varya F tipi bir tatilyaya gönderirsem görürsün gününü hee burda hiç öyle demiyor ama Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 şaqa ağam şaqa ben sana nasıl kıyarım ilahi ağa yoksa inanmışmıydın Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 BENDE NEZARETE DÜŞTÜM YAAAA....... hep bu zeynepin yüzünden kız zeynep bak seni ağanın emrine veriyorum bulaşıkçı yapacakmış seni sakın görmiim karşı geldiğini yoksa bu hapishaneyi sana zindan ederim hee Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 komiser beyfendi birde çiçek istiyorum Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 güzel ağaya bütün çiçekler feda Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 güzel ağaya bütün çiçekler feda çok naziksiniz komiserim teşekkürler size bi çorba yapardım amaaa malesef nasıl yapılır bilmiyorum karizma filan düşünmezdim yaaaaa Alıntı
Φ mustafabcelebi Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 ehhehe hazır çorba al ama çaktırma Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 buyur jön arkadaşim kahven... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 ama jön kahve soucak yaww... nerdesin Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 ikinizinde eli yokmu ama canım bulaşıkları siz yıkayın:)):) Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 buyur jön arkadaşim kahven... tsk ederım samaroglanı ben soguk ıcmeye alısıgım ikinizinde eli yokmu ama canım bulaşıkları siz yıkayın:)):) zeynep bak ben kıdemlı mahkumum cabuk bana bı sofra hazırla bakım Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 ooooo kimler gelmiş hoşgeldiniz şamaroğlanı sen çaycı olmaya uygun görüldün jön sen rütbeli olaraktannnn yemek işlerine bakıcan kız zeynep sen çok konuşuyosun hee sende bulaşıkların yanında yerleride süpürüp silecen bakın görevlerinizi iyi yapın yoksa defterinizi dürerim ayyy bu ağalık beni çok yordu ben biraz dinleneyim komiser gelirse deyinde ayıp olmasın merasim yapalım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.