Φ figgaro Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 günaydın benim kader ortaklarım nasıl gidiyor koğuşta hayat he anlatın bakim... güzel,sevecen,anlayışlı vee oldukça mütevazi ağanız yani ben dertlerinize deva olmaya geldim hep asıp kesecek değilimya offf of ben bir başkayım yaaa işte böyle avutuyorum kendimi napim yaa züğürt tesellisi hadi hadi.. yeme bizi...züğürtmüş.ağasınız hep aynısınız..kabarıktır sizin altın keseniz... ..tek başına harcamaktan mı sıkıldın..dertleşmek ister gibisin..git kimle yiyorsan o paraları..onla dertleş... .. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 hadi hadi.. yeme bizi...züğürtmüş.ağasınız hep aynısınız..kabarıktır sizin altın keseniz... ..tek başına harcamaktan mı sıkıldın..dertleşmek ister gibisin..git kimle yiyorsan o paraları..onla dertleş... .. ne kadar anlayışlıymışsınızz yaa dertleşmek istediğim filan yok,sadece bugün iyi olayım hizmetkarlara yakınlık edeyim dedim anladığına bak iyilik yaramıyor ben anladım yıkıl karşımdan git çamaşırları ser Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 ne kadar anlayışlıymışsınızz yaa dertleşmek istediğim filan yok,sadece bugün iyi olayım hizmetkarlara yakınlık edeyim dedim anladığına bak iyilik yaramıyor ben anladım yıkıl karşımdan git çamaşırları ser tımam piki. ..ne kızıyon..parmak kadar çocuğa..ehe..ehiii..ööööğğğğğğ....anneme dicem.... ..görürsün.. Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 güzelyaz ağam yakışıyormu bacak kadar çocuğa aip aip Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 ama olmazki yaaa ne çocuğu kim çocuk offf of güzel ağa olmakta gün geçtikçe zorlaşıyor yaaaa hadi o zaman ağasını seven bir çay getirsin Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 buyur ağam çayın benden Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 buyur ağam çayın benden ilahi komiserim ellerinize sağlık bu icadı sizmi yaptınız acabaa sizde olmasanız çay falan gelmeyecek zaten offf offf hayırsız mahkumlar nolcakkkk Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 ağam afiyet olsuuun..agaya da makine çayı yakışır..komiserim bunun mazotla çalışanı var mı.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 ağam afiyet olsuuun..agaya da makine çayı yakışır..komiserim bunun mazotla çalışanı var mı.. sağolasın figgaro,ağaya özel olan herşey yakışırrr ne kadar mütevaziyim yaaaa herhalde benzinlisi var mazotlusu yoldadır Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 sağolasın figgaro,ağaya özel olan herşey yakışırrr ne kadar mütevaziyim yaaaa herhalde benzinlisi var mazotlusu yoldadır yakışır ağama...pardon.. mütevazi ağama... ...karadeniz menşeyli ise o icat..su ile çalışanını bile yaparlar...güzelyazım..saç ağartanım..çayı makinayla yutanım... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 öhö öhöööö sayın koğuş ağanız yani ben diyorumkiiiiii nerde benim çayımın şekeri nerde benim koğuşdaşlarımmm Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 şşşştttt toplanın mıllet zar tacagız Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 öhö öhöööö sayın koğuş ağanız yani ben diyorumkiiiiii nerde benim çayımın şekeri nerde benim koğuşdaşlarımmm burdayım ağam milletin içinde bağırmasan diyorum Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 şşşştttt toplanın mıllet zar tacagız nesine atıyoruz Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 burdayım ağam milletin içinde bağırmasan diyorum çayımın şekeri bağırmadım bağırırsam söylerim Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 yufka yürekli ağam herkese kıyar bana kıyamaz Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Admin Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Sevgili Üyeler, Bir mod arkadaşın bazı düzeltmeler yaparken yanlışlıkla kilitlediği başlığı tekrar açıyoruz... Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Sevgili Üyeler, Bir mod arkadaşın bazı düzeltmeler yaparken yanlışlıkla kilitlediği başlığı tekrar açıyoruz... Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.... bu yapılmazdı ama neyse ahhh saltanatım yokluğun çok acıydı sana kavuşmak çok güzell nerde benim hasret çayım ağanız geri döndü Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 olan bıze oldu guzelyaz.sen dısarda keyf yaparken bız ıcerde kıtlı kaldık Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 olan bıze oldu guzelyaz.sen dısarda keyf yaparken bız ıcerde kıtlı kaldık vah vah ağasız bi koğuş çekilmes tabii anlıyorum seni üzüldüm şimdi yaaa Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 eeee...nolucak şimdi... ...yine işkence..yine mi talan..oysa ne güzeldi hücremde unutulmuş olmam... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 aman nereye dusmusum birileri gormeden tuyeyim surdan Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 aman nereye dusmusum birileri gormeden tuyeyim surdan kıss buraya girmek kolayda çıkmak pek öyle değil cicimm koş bana su getir çaylak mahkum Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 valla ben sucsuzum aplacim,ben burayi pastane pardon postane sanmistim.. gidiyim,sonra ziyarete gelirim yine Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.