Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

günaydın benim kader ortaklarım -_- nasıl gidiyor koğuşta hayat he anlatın bakim...

güzel,sevecen,anlayışlı vee oldukça mütevazi ağanız yani ben dertlerinize deva olmaya geldim :)

hep asıp kesecek değilimya :D offf of ben bir başkayım yaaa :D

işte böyle avutuyorum kendimi napim yaa züğürt tesellisi -_-:D

hadi hadi.. yeme bizi...züğürtmüş.ağasınız hep aynısınız..kabarıktır sizin altın keseniz... :lol:..tek başına harcamaktan mı sıkıldın..dertleşmek ister gibisin..git kimle yiyorsan o paraları..onla dertleş... :angry: .. :P:stuart:

• Cevaplar 1,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

hadi hadi.. yeme bizi...züğürtmüş.ağasınız hep aynısınız..kabarıktır sizin altın keseniz... :lol:..tek başına harcamaktan mı sıkıldın..dertleşmek ister gibisin..git kimle yiyorsan o paraları..onla dertleş... :angry: .. :P:stuart:

ne kadar anlayışlıymışsınızz yaa :unsure: dertleşmek istediğim filan yok,sadece bugün iyi olayım hizmetkarlara yakınlık edeyim dedim anladığına bak :angry: iyilik yaramıyor ben anladım -_- yıkıl karşımdan git çamaşırları ser :angry::D:lol:

Gönderi tarihi:

ne kadar anlayışlıymışsınızz yaa :unsure: dertleşmek istediğim filan yok,sadece bugün iyi olayım hizmetkarlara yakınlık edeyim dedim anladığına bak :angry: iyilik yaramıyor ben anladım -_- yıkıl karşımdan git çamaşırları ser :angry::D:lol:

tımam piki. :blushing: ..ne kızıyon..parmak kadar çocuğa..ehe..ehiii..ööööğğğğğğ....anneme dicem.... :angry: ..görürsün..

Gönderi tarihi:

ağam afiyet olsuuun..agaya da makine çayı yakışır..komiserim bunun mazotla çalışanı var mı.. :lol::lol:

sağolasın figgaro,ağaya özel olan herşey yakışırrr B) ne kadar mütevaziyim yaaaa :lol: herhalde benzinlisi var mazotlusu yoldadır :D:lol:

Gönderi tarihi:

sağolasın figgaro,ağaya özel olan herşey yakışırrr B) ne kadar mütevaziyim yaaaa :lol: herhalde benzinlisi var mazotlusu yoldadır :D:lol:

yakışır ağama...pardon.. mütevazi ağama... :) ...karadeniz menşeyli ise o icat..su ile çalışanını bile yaparlar...güzelyazım..saç ağartanım..çayı makinayla yutanım... :lol::lol:

• Admin
Gönderi tarihi:

Sevgili Üyeler,

Bir mod arkadaşın bazı düzeltmeler yaparken yanlışlıkla kilitlediği başlığı tekrar açıyoruz...

Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz....

Gönderi tarihi:

-_-

Sevgili Üyeler,

Bir mod arkadaşın bazı düzeltmeler yaparken yanlışlıkla kilitlediği başlığı tekrar açıyoruz...

Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz....

-_- bu yapılmazdı ama neyse -_-

ahhh saltanatım :D yokluğun çok acıydı sana kavuşmak çok güzell B) nerde benim hasret çayım ağanız geri döndü :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.