Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 noluyor burada. ..nedir..ne değildir..kim kime ne yapmıştır..kim kimin kafasını kaşımıştır..tatlı sütlaç falan derken...hade bir köpüklü kahve yapın..hep beraber içelim... burda bitek ağa varr oda bennnn Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 burda bitek ağa varr oda bennnn vıy..vıy..vıy... ...yok yerinde gözümüz..etme telaşa...gönül verdik bilmezmisin ebedi maraban olmaya... ...yazım güzelim kış kaçırtanım... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 güzelyaz kendini aga seçmiş ne diyelim boynumuz kıldan ince... marabalar agam Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 güzelyaz kendini aga seçmiş ne diyelim boynumuz kıldan ince... marabalar agam ayyy yeni mahkum gelmişşşş kıss ben seçmedim komiserim seçti yaaa bu güzelliğe ağalık yakışır dedi sanıyorum haa bide mütevaziliğe unutmadan söyliyim Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 sissii özlemişimmmm...hadii iftar yemeği benden...korkmayınn zehirlemem... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 kız tontiş yanaklım... ...nerelerdeydin sen bakim...figgaro abin etti merak.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 ayyy yeni mahkum gelmişşşş kıss ben seçmedim komiserim seçti yaaa bu güzelliğe ağalık yakışır dedi sanıyorum haa bide mütevaziliğe unutmadan söyliyim eee nolcek şimdi... agam hakkatten çok mütevazisinmiş be :devil: Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 herkese günaydınnnn.....hadi kalkınnn pisss uykucularr.... hücrelerinizin pencerelerini açınn..ışık girsinnn...zincirlerinizden kurtulunn.....bugünn bayrammmmm....!KARAKOLLLL KALLLKKK ! Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 güzeliniz yazınız güzel ağanız hepinizin bayramını kutlar bayramınız mübarek olsun bayram şekerlerinden banada ayırın Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 ızın verın bayram sekerı almak ıcın dısarı cıkım Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 ızın verın bayram sekerı almak ıcın dısarı cıkım işin gücün burdan çıkmak yaa bi otur oturduğun yerde yada dur oturma bayram sabahı merasimi yap şeker tut millete hadi bakem koğuşun öğrencisi Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 işin gücün burdan çıkmak yaa bi otur oturduğun yerde yada dur oturma bayram sabahı merasimi yap şeker tut millete hadi bakem koğuşun öğrencisi ya sekerlerın hepsını yedım ben seker falan yok ızın verın bı kosu gıdıp alım.tabı agasınızya seker almak ıcın parada vermenız lazım Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 ya sekerlerın hepsını yedım ben seker falan yok ızın verın bı kosu gıdıp alım.tabı agasınızya seker almak ıcın parada vermenız lazım uyanık seniiii başka derdin varmı hee bayramda bitti saten çıkamadım dışarı almıyim hıncımı senden Alıntı
Φ akıllıuslu Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 hey ordaki delik ne tünelmi yoksa kaçmak içinmi kazdınız bu tüneli komseriiiiiiiiim acele gelin Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 hey ordaki delik ne tünelmi yoksa kaçmak içinmi kazdınız bu tüneli komseriiiiiiiiim acele gelin sende kimsin yaaaa gelip koğuşta ahkam kesiyosun çaylaklığını bil bakim yürü bulaşıkları yıka Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 bayramınız nasıl geçti karakol kurtçukları... ...bayram eylenceleri falan derken..man kafa modundan daha çıkamadım... ...dudağımda aşındı el öpmekten..ne büyüklerimiz varmışta haberimiz yokmuş..sıraya geçtiler yahu...hadi bakiim figgaro..sağ elimi öptün şimdi sol elimide öp... ..amman açmasın şafaklar... Alıntı
Φ akıllıuslu Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 sende kimsin yaaaa gelip koğuşta ahkam kesiyosun çaylaklığını bil bakim yürü bulaşıkları yıka tamam abla kızma dediğin gibi çaylağım işte şey bulaşıkhane nerdrydi Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 tamam abla kızma dediğin gibi çaylağım işte şey bulaşıkhane nerdrydi aferimm bulaşıklar yan tarafta yıkayınca haber ver Alıntı
Φ akıllıuslu Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 oh aferi kaptım :] ama deterjan bitmiş ben bi koşu alıp geleyim Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 bi rahat volta attırmıyosunuz ya ..çekilin ayağımın altındannn Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 bi rahat volta attırmıyosunuz ya ..çekilin ayağımın altındannn kırmızı halıda serelımmı Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 kırmızı halıda serelımmı tabii tabiiiii yakışırr bana... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Vay başımaaaa..ben buralara düşecek adammıydım bea Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 günaydın benim kader ortaklarım nasıl gidiyor koğuşta hayat he anlatın bakim... güzel,sevecen,anlayışlı vee oldukça mütevazi ağanız yani ben dertlerinize deva olmaya geldim hep asıp kesecek değilimya offf of ben bir başkayım yaaa işte böyle avutuyorum kendimi napim yaa züğürt tesellisi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.