Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 tamam yaaa,yeterki sis üzülmeyin ben kalırım burdaaa hem nereye gitcem kii? ne güzel bedava ye,iç,yat ağam bi emrin var mı? AÇA sen başkasın canım benim canım bi çay alayım ben Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 teşekkür ederim aplacım buyur çayını ağam afiyet olsun Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 eline sağlık şey yani aferim,örnek alın örnekkk Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 koğuş ağamız gelen şikayetler üzerine istanbul kapalı F tipi ceza evine sürülmüştür 1 ay kadar orda yatacak sizlere veda edemedi apartopar götürdüler garibimi dönmesini dört gözle bekleyeceğiz sevgilerle ağam Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 yönetttiiimm istiffaaaaaa.. yönettiiimm istifaaa.. ağamızı geri istiyoruzzzz.. hadi arkadaşlar... hep beraber protesto yapalım.... ağa ağaaa aağaa .. ağamız buraya yumruk havayaa.. oleeeyyyy.. ağamızı geri istiyoruzzz.. taş yürekli ağamızı geri getir Alıntı
Φ GµęštGΐяL Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 SElamlar, yargılı infaz müdürüyüm ben Suçlular dizilsin hemen Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 aga gıttı ınfaz muduru geldı karakolda bıle rahat yok Alıntı
Φ GµęštGΐяL Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 aga gıttı ınfaz muduru geldı karakolda bıle rahat yok Buyrun benim o şahsiyet Dövülecek adam mı var Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 var tabı yagmur sucuda tunel kazmak o kadar dedım kasma dıe ama dınlemedı benı Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 he he he ben daha gitmedim sevinmeyin hemen...arkamdan da konuşmayın gelince defterinizi dürerim haberiniz olsun Alıntı
Φ GµęštGΐяL Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Yok bayan infaz etmiyorum, erkek getirin bana da dayak nasıl atılır gösteriim Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Yok bayan infaz etmiyorum, erkek getirin bana da dayak nasıl atılır gösteriim bayan burası benim koğuşum benden ayrı kimse şiddet gösterisi yapamaz lütfen kendinize gelin ezdirmem koğuşumdakileri Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 arkadaşlar ben gidiyorum herşey gönlünüzce olsun koğuşum size emanet.iyi bakın.komiser bunları fazla başı boş bırakma emi neme lazım kaçarlar da saltanatım son bulur Alıntı
Φ GµęštGΐяL Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 arkadaşlar ben gidiyorum herşey gönlünüzce olsun koğuşum size emanet.iyi bakın.komiser bunları fazla başı boş bırakma emi neme lazım kaçarlar da saltanatım son bulur Siz merak etmeyin, ağızlarını yüzlerini dağıtırım ( ) Yani çekerim sorguya falan -_-I'm a Hanım Ağa Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 ya yeter bu kadar işkence ben gidiyorum Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Yok bayan infaz etmiyorum, erkek getirin bana da dayak nasıl atılır gösteriim seni hiç gözüm tutmadı bayan uğraşıcaz seninle biraz Alıntı
Φ GµęštGΐяL Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 seni hiç gözüm tutmadı bayan uğraşıcaz seninle biraz Kapiş Benle olaylara girme dostum, çekerim köşeye, döverim Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 arkadaşlar ben gidiyorum herşey gönlünüzce olsun koğuşum size emanet.iyi bakın.komiser bunları fazla başı boş bırakma emi neme lazım kaçarlar da saltanatım son bulur güle güle ağam karakolumuzun diğeri gözün arkada kalmasın Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 heytt ben devralalı çok oldu agadan yedı bela hayrıye ben.keserım ulemm topunuzu aça artık sen çay yapmıcan ne ole hızmetçi gibi yeni gelenlere yaptırırız evelallah var mı başka aga olmak ısteyen gelsın karşıma hayyt huytt (karate de biliom ha) Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 gelen gideni aratacağa benziyor galiba sedelina şunuda unutmaki burası bir karakoldur kanun var nizam var burda öyle bağırıp durma adamı hasta etme emineee şu guestgirlede dikkat et tehlikeli birine benziyor buarada aklıma gelmişken guestgirl komisere meydan okumaktan dolayı cezan 1 ay daha uzatılmıştır gereği düşünülmüş ve yapılmıştır haberin olsun Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 kazmas olsaydım tunelı kımsecıkler kalmadı burda nese bundan sonra tunel paralı ona gore Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Alemsiniz yaaa.. Cibali karakolu halt etmiş sizin karakolun yanında.. Her taşın da altındasın ha, taş kardeş. sevdim senii..hele şu sedef'e olan aşkın öldürdü beni. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 neler oluyor burda.tünelimize noldu.kaçamıyoz mu? jön abim nerdeee Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Alemsiniz yaaa.. Cibali karakolu halt etmiş sizin karakolun yanında.. Her taşın da altındasın ha, taş kardeş. sevdim senii..hele şu sedef'e olan aşkın öldürdü beni. hey yenıler çok konuşmaz ha,fazla konuşma da jone çay getir Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 deayyyytttttttt kız yedi belamısın 17 belamısın o benim misafirim ona laf demek 6 aydan başlar baksana adam sevmiş beni vuuu canımmmm sen gel benim yerime otur kardeş kız yedi bela çay güzeli kap gel ordan iki çay bakiim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.