Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

tamam yaaa,yeterki sis üzülmeyin ben kalırım burdaaa :sweatingbullets:

hem nereye gitcem kii?

ne güzel bedava ye,iç,yat :laughing:

ağam bi emrin var mı? :unsure:

AÇA sen başkasın canım benim :) canım bi çay alayım ben :D

• Cevaplar 1,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

yönetttiiimm istiffaaaaaa.. yönettiiimm istifaaa.. ağamızı geri istiyoruzzzz.. hadi arkadaşlar... hep beraber protesto yapalım.... ağa ağaaa aağaa .. ağamız buraya yumruk havayaa.. oleeeyyyy..

ağamızı geri istiyoruzzz.. taş yürekli ağamızı geri getir :unsure:

Gönderi tarihi:

arkadaşlar ben gidiyorum herşey gönlünüzce olsun koğuşum size emanet.iyi bakın.komiser bunları fazla başı boş bırakma emi

:lol: neme lazım kaçarlar da saltanatım son bulur :(

Siz merak etmeyin, ağızlarını yüzlerini dağıtırım -_- ( :lol: ) Yani çekerim sorguya falan -_-I'm a Hanım Ağa -_-:lol:

Gönderi tarihi:

heytt ben devralalı çok oldu agadan yedı bela hayrıye ben.keserım ulemm topunuzu

aça artık sen çay yapmıcan ne ole hızmetçi gibi

yeni gelenlere yaptırırız evelallah

var mı başka aga olmak ısteyen gelsın karşıma hayyt huytt (karate de biliom ha) :D

Gönderi tarihi:

gelen gideni aratacağa benziyor galiba :D sedelina şunuda unutmaki burası bir karakoldur kanun var nizam var burda öyle bağırıp durma adamı hasta etme emineee :) şu guestgirlede dikkat et tehlikeli birine benziyor buarada aklıma gelmişken guestgirl komisere meydan okumaktan dolayı cezan 1 ay daha uzatılmıştır gereği düşünülmüş ve yapılmıştır haberin olsun :)

Gönderi tarihi:

Alemsiniz yaaa.. :D Cibali karakolu halt etmiş sizin karakolun yanında.. :)

Her taşın da altındasın ha, taş kardeş. :P sevdim senii..hele şu sedef'e olan aşkın öldürdü beni. :lol::lol:

Gönderi tarihi:
Alemsiniz yaaa.. :D Cibali karakolu halt etmiş sizin karakolun yanında.. :)

Her taşın da altındasın ha, taş kardeş. :P sevdim senii..hele şu sedef'e olan aşkın öldürdü beni. :lol::lol:

hey yenıler çok konuşmaz ha,fazla konuşma da jone çay getir :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.