Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl Kimin kankisini Uyan uyan kabus görüyorsun Görev başında uyumaya utanmıyonmu
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl Yazar ozaman bir suç söyleyeceksin ona göre içeri atacam seni yoksa karakolu kadınlar hamamına çevirmekten seni astırırım
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl Yazar süslenecektin galiba burası aynasızların mekanı ayna olmaz burda yoksa çalmak içinmi soruyorsun
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl Yok bana karakolda ayna var git onu Daş kalplinin kafasında kır dediler
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl Yazar iyisimi anlaşalım bari gel seni bu karakolun gece bekçisi yapayım sende vertikaline vertikaline konuşmayı bırak hem bir iş sahibi ol kurtarayım seni bu işlerden
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl Bana önce bir şemsiye bul bardaktan boşalırcasına yağmur ve dolu yağıyor burda
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl Yazar aslında en önemlisi bir çamurluk bulmalı sana haala emekliyorsunda üstün başın kirlenmesin
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl Yazar ooo sopanın iyisinide biliyormuş tamam tamam sınavı geçtin aldım seni işe sen nezarete girenleri döveceksin GÜLSÜN den başlayabilirsin
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl Yazar ula bi başla bi başlada park beni sonra yapıştı arkadaş ille dövecek beni aha bak bişeyde yapmayacam kır kafamı
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl Hay bide ne dediğini anlayabilsem o zaman döfmem daha kolay olacak
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 19 yıl ben emniyetten geliyorum.burda bi deli varmış. kendini komser sanıp milleti kodese tıkıyomuş. kim o. tutun şu deliyi :-))
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 19 yıl Yazar evet memur bey kendini komiser sana şu gece yağmuru aman dikkat edin saldırıyor
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 19 yıl Yazar hadi benden neysede kızımdan ne istediler baaaaabaaaaa kimse yokmu
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 19 yıl karakolda Ayna varmi Yok Gülsün Sonuncu aynayı bekçinin kafasında kırdım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.