Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Kimin kankisini :unsure: Uyan uyan kabus görüyorsun -_- Görev başında uyumaya utanmıyonmu :angry::D

• Cevaplar 1,4b
  • Görüntü 110b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
  • Yazar

ozaman bir suç söyleyeceksin ona göre içeri atacam seni yoksa karakolu kadınlar hamamına çevirmekten seni astırırım :chris:

Gönderi tarihi:

Yok bana karakolda ayna var git onu Daş kalplinin kafasında kır dediler :huh::unsure::lol:

:devil:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

iyisimi anlaşalım bari gel seni bu karakolun gece bekçisi yapayım sende vertikaline vertikaline konuşmayı bırak hem bir iş sahibi ol kurtarayım seni bu işlerden :)

Gönderi tarihi:

Bana önce bir şemsiye bul :( bardaktan boşalırcasına yağmur ve dolu yağıyor burda :huh:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

aslında en önemlisi bir çamurluk bulmalı sana haala emekliyorsunda üstün başın kirlenmesin :)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

ooo sopanın iyisinide biliyormuş tamam tamam sınavı geçtin aldım seni işe sen nezarete girenleri döveceksin GÜLSÜN den başlayabilirsin :)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

ula bi başla bi başlada park beni sonra yapıştı arkadaş ille dövecek beni aha bak bişeyde yapmayacam kır kafamı :)

Gönderi tarihi:

Hay bide ne dediğini anlayabilsem :lol: o zaman döfmem daha kolay olacak :P

Gönderi tarihi:

ben emniyetten geliyorum.burda bi deli varmış. kendini komser sanıp milleti kodese tıkıyomuş. kim o. tutun şu deliyi :-))

Gönderi tarihi:
  • Yazar

evet memur bey kendini komiser sana şu gece yağmuru aman dikkat edin saldırıyor :)

Gönderi tarihi:

karakolda Ayna varmi :rolleyes:

Gönderi tarihi:

karakolda Ayna varmi :rolleyes:

Yok Gülsün :lol: Sonuncu aynayı bekçinin kafasında kırdım :chris:

:lol::stuart:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.