Φ canugur Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2005 Allah, insanin icindeki kendine göre düzenledigi senaryo sonucu olusturdugu yaratici imgesi. Bu beni ilgilendirmez, insanlarin bu gibi inanclari da bana dokunmaz Ama tanri diye önümüze sürülen, baska bir malzeme daha var ki, hic sorma intercim Bu tanrinin, Tanrinin pazari olur, reklami olur, promosyonu olur di mi ya Ben bunun önüne getigimisaniyorum, bissürü de beddua aldigim halde Ama beddualari tutsaydi bu gün bu yoksulluklari cekmezlerdi di mi? osssun, beklesinler daha kuzularin sessizligi ile hurilerin sessizligi ayni sey degil?Ben aslinda reklamci tanricilara tas koyuyorum, saf pazarlamacilar inanamiyor, islerine gelmdigi icin kiziyolar olsun, yine de sana bir demet cicek az bile dostum Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2005 SEVGİLİ HAYDAM, CANIM MAYDAM DEDİĞİN GİBİ GEREKSİZ TEVAZUYA LÜZUM DUYMADAN HATTA TELAZÜM ETMEDEN AYNEN SÖYLEDİKLERİNİ YANİ NE KADAR MÜTİŞ OLDUĞUMU BEN BİLE YENİ FARKEDİYORUM BENİM KAFASI KARIŞMIŞ ABİM GÖRÜLDÜĞÜ ÜZRE INTER MEDYA INTERLOCKUNUZ HİÇ DURMADAN GECELİ GÜNDÜZLÜ HATTA İKİNDİLİ VAZİFE BAŞINDADIR. BOZUK TİPİNDEN DE ANLAŞILACAĞI GİBİ YEMEZ İÇMEZ UYUMAZ DÜŞÜNMEZ SADECE GÖRÜR VE AKTARIR. BİR CANALE GİBİ.... HAYAT BUDUR KARIŞIK BİR KEBAP GİBİ INTERLOCKUNUZ SİZİ SEVER DELİLER GİBİ SENİ ÇOK SEVEN VE TAKTİRLE İKTAR EDEN INTERLOCK SOMİKONUN MAYDACIM Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2005 HEM SEN BENIM CEHENNEM KONUMU IKIDE BIR NIYE FORUMUN DIPLERINDEN BULUP CIKARIYORSUN KI ITERDOST? NE GÜZEL UNUTTURMISTUK; CENNETIN YOLUNA DOGRU CAKTIRMADAN ILERLERKEN; ELIP ESKI DOSYALARI KURCALAMANIN NE ALEMI VARDI KI DI MI? BEKLEYELIM DE BU KONU DA DERINLERDE KALSIN BAARI SAKIN BISI YAZMA HA; HADE ÖPÜLDÜN YINE; AL SU CICEGI DE; BENI HATIRLA BU KONUYA DA GIRME Alıntı
Misafir maydalin Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2005 bu arada ali sıfır bir abimizin dediği de çok hoş hani alıntıdır "Ayrıca cehennemle ilgili soğuk şakalar yapılmasını doğru bulmuyorum..." sıcak olduğu için mi abi? Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 CANUYUR ABİM PEKİ.SEN BİZİM BÜYÜĞÜMÜZSÜN SON SÖZ HEP SENİNDİR.ÖYLE OLSUN. ELLERİNDEN ÖPER, BENİ KORUMANI VE SEVMENİ HASSETEN RECA EDERİM. SEN BLOCKUMA 5 PUAN VERDİN Mİ ABİ? BU YILIŞIKLIĞIMDAN SONRA VER ABİ Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 CANUYUR ABİMPEKİ.SEN BİZİM BÜYÜĞÜMÜZSÜN SON SÖZ HEP SENİNDİR.ÖYLE OLSUN. ELLERİNDEN ÖPER, BENİ KORUMANI VE SEVMENİ HASSETEN RECA EDERİM. SEN BLOCKUMA 5 PUAN VERDİN Mİ ABİ? BU YILIŞIKLIĞIMDAN SONRA VER ABİ 10817[/snapback] SANA 50 PUAN HELAL OLSUN SEN YETER KI BIR KEMENT AT BANA, GERISI KOLAY Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 hahahaha ben ne zaman 50 puanini alcam aceba Allah balli, yagli muhabbetiniz arttirsin insallah Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 Sadece başlığı okudum başka hiç kimsenin iletisini okumadım. Kimse kimsenin nerede olduğunu ve nereye gideceğini bilemez. İnanan arkadaşlar bu tarz yaklaşımlarda bulunmakla hata yapıyorlar.. Saygılar... Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2005 Bu ********* forum başlığını atan kişiyi ***** kınıyorum. Yaa arkadaşımsen kimsinki canugur cehennem muhabbetine giriyosun.**** kadar adamlar oldunuz bir arpa boyu ilerlemediniz.Şimdi her kez kendince bir yorum eklemiş hepsine sonsuz teşekkür. Yaa böyle kifayetsiz,böyle boş böyle antin kuntin adamlarla naapçaz biz bilmiyoom. Sen cenneti garantiledinmi arkadaş,canuguru bir çırpıda cehenneme gönderdin. Yada şöyle söliim cennet cehennem yoksa ne b.. yiycen ozaman. Neyse fazla konuşup çoşmamak lazım. 11027[/snapback] iLAHI MARKUS ATIGIN KEMENT ICIN TESEKÜRLER, ZIRA DAYANACAK GÜCÜM KALMAMISTI SICAKLARA HEPIMIZIN DE BILDIGI GIBI INANDIRILAN INSANLAR, INANANLARDAN COK TEHLIKELIDIRLER? Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 canugur senin icin gercekten üzülüyorum cünkü söylenenlerle dalga geciyorsun neden gururun ve kibrinin esiri oluyorsun benim bildigim ateistler hürrüyet ugruna tanriyi bile reddederler sen nefsini neden dizginlemiyorsun burdakileri bizi bi kenara birak sadece ne yaptigini düsün olasiliklari düsün kimse seni rencide etmek istemiyor her sey iyiligin inan iyiligin icin söyleniyor gururunu bir yana birak akil dersen akil var bunda mantik var fitratina uygun Islam en mantikli din neden mutsuz olmayi seciyorsun sana irade veren Allah i seni en yüce varlik olarak yaratan melekleri sana secde ettiren Allahi tanimiyorsun, kainatta her sey senin emrine amade olarak yaratilmisken neden nankörlük ediyorsun sayet samimi bir ateistsen benim söylediklerimle dalga gecmezsin ne olur düsün ve kalbine yönel bir kez cennet ya da cehennem yoksa biz bir sey kaybetmeyecegiz ama varsa siz cok sey kaybedeceksiniz kimse cenneti garantilemez ve kimsenin de cehennemlik mi cennetlik mi oldugu bilinemez belki canugur iyi bir müslüman olur insallah.. Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 Birkere kimsenin düşünceliriyle dalga geçtiğimiz yok bunu bilin. Geriye kalaninsanların inançlarına saldırıdır.Siz forumu pek iyi takip etmemişsiniz.Eğer etmiş olsaydınız farklı yorumlardınız. Burada bazı garip insanlar kendilerini tanrı yerine koyuyorlar.Böyle oluncada bize iş çıkıyor. Yine cennet cehennem muhabbetine girmeyelim,bak ben sana ne diycem eğer cennet ve cehennem varsa benim inancıma göre ben ve canugur cennete giricez. Nasıl mutsuz oldunuz diilimi e napalım siz mutsuz olcaksınız biz mutlu başka yolu yok 11949[/snapback] yine dalga gectiniz Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 kendilerini avutanlar sehrine hos geldiniz bilim sizin hakkinizda aciz kaldi fragged parodelucia size diyorun Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 canugur abi cennetine bizi de alacak mi??? Alıntı
Φ talena Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 ya aslında islam konsuna hiçç grmiicem dedm baştan çünkü çoğu kişi bu konuda önyargılı ve hala yıkılamamış tabular var şimdi yazıcam yine tepkiler gelicek bliorum ama sadece şunu söliim bence önce cehhenmn varolup olmadıı sorgulanmalı arca kimin ne olduunu da kimse bilemzz saçma topc bence Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.