Φ Dayı Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2011 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2011 Bu zamana kadar pekeke hep DEVLET ile savaştı..fakat bu günlerde HALK tepkisiyle karşılaşıyor..polis linç edilmekten kurtarıyor pekeke destekçisi pekeke çıraklarını.. Getirilmek istenilen nokta bu..hedef bu..ve bu hedefe adım adım yaklaşılıyor.. Türk ve Kürt diye ayırdılar..önce güreşe tutuşturdular..şimdide bu güreşi kavgaya dönüştürecekler.. Kendine Türküm diyenlerle kendine Kürdüm diyenlerin savaşının faturası ağır olur..iş buraya doğru gidiyor..Bursadaki BJKye tepki diye üzeri örtülen olayların aslı..pekeke yaparda biz yapamazmıyız..diye koyulan bir eylemdir.. Bursadaki bu eylem,bu olaylar provadır..Türküm diyenlerinde DEVLET,e tavrı radikalleştiğinde neler yaşanabileceğinin,bu ülkenin NATO müdahalesine açılabileceğinin işaretleridir..gerekçeleridir.. Akıl başa; Türk ve Kürt olarak kendilerini tanımlayanlar.. Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2011 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2011 Bu zamana kadar pekeke hep DEVLET ile savaştı.. Dayı, merak ettim neden pekeke? Bursa daki olaylara gelirsek bu nevi şahsına münhasır bir olay, Bursa ile Bjk arasında bu husumet zaten var yani bu olaylarla bağlantısı olamaz. Öyle bir şey olursa direk taraflar karşı karşıya gelir, mesela BDP mitingini provoke etmek gibi... Bu olaylar bölgede her zaman zaten var yalnız toplu ölümler olmadığı için müdahale gereği duyulmuyor. Yalnız bir kıvılcım olayları çok ciddi boyuta getirebilir, daha sonra da kimse itiraz edemez; müdahale olan ülkelerde çıkan olaylar için müdahaleye rıza gösterildiyse, NATO nun ne işi var dan NATO ya komuta edilen ülke konumuna geldiysek aynı durumda kalınca da bizim için de aynısı düşünülür. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.