Φ DİL BÖCEĞİ Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 o aslında yufka yüreklilik kıramıyorum ne yapayım Bence şu yüreğinin taş mı yufka mı olduğuna karar versen çok iyi olur. Şu bir gerçek ki erkekler kötü bencil ukala güzel bi o kadar da güzelliklerinin farkında olan kızlara bayılırlar tabi bu onaların aşık olacakları tiplerdir ancak evlenecekleri kişiler asla. Bütün sorun da bu zaten Kızlara gelince güzel olanlar zaten işini bilir erkeği kendine bağlar işine gelirse evlenir daha iyisini bulursa terkeder ötekine gider kişilikli kızlara gelince beyaz atlı prens beklemekle meşgul oldukları için zamanın nasıl geçtiğini pek anlayamazlar Anladıkları zaman da geç olur. Şimdi aklıma köyümüzde söylene bir mani geldi.Önce hikayesini anlatayım.akraba olan iki genç birbirlerini sevmektedir kadın sarışın. Derken Erkek okumak için şehre gider ve esmer bir kızla evlenir. Bizim sarışın derki MANSER:yenilince ağzı buruşturan siyah renk bırakan ve dudakları yara eden yabani kiraz Doktorlar icat etti Hastalıkta kanseri Bıraktın AL KİRAZI Gittin aldın MANSERİ Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Bence şu yüreğinin taş mı yufka mı olduğuna karar versen çok iyi olur. Şu bir gerçek ki erkekler kötü bencil ukala güzel bi o kadar da güzelliklerinin farkında olan kızlara bayılırlar tabi bu onaların aşık olacakları tiplerdir ancak evlenecekleri kişiler asla. Bütün sorun da bu zaten Kızlara gelince güzel olanlar zaten işini bilir erkeği kendine bağlar işine gelirse evlenir daha iyisini bulursa terkeder ötekine gider kişilikli kızlara gelince beyaz atlı prens beklemekle meşgul oldukları için zamanın nasıl geçtiğini pek anlayamazlar Anladıkları zaman da geç olur. Şimdi aklıma köyümüzde söylene bir mani geldi.Önce hikayesini anlatayım.akraba olan iki genç birbirlerini sevmektedir kadın sarışın. Derken Erkek okumak için şehre gider ve esmer bir kızla evlenir. Bizim sarışın derki MANSER:yenilince ağzı buruşturan siyah renk bırakan ve dudakları yara eden yabani kiraz Doktorlar icat etti Hastalıkta kanseri Bıraktın AL KİRAZI Gittin aldın MANSERİ Bence erkekler hafif meşref kızlarla oynar dalga gecer eglenir sonra gidip en kapalısını alır. kız da böyle yapabilse..!! ne rahat.. bi de birşeyi düşünmüyoruz o hafif meşref kızlara da günah değil mi bi yıgın erkek cıkıyor sonra da evlenmıyorlar.. allah acısın ya . Her koyun kendı bacagından asılır gercı. onlara da kötü gözle bakmayalım arkadaslar sanki herkes cok temız . Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 ya ıkı kelam etmeyi bilmeyip ancak süslenmesını bılen bir bayanı tercıh eden ancak tv gıbı seyretsın onu.sonra da mutluluğu dışarıda arasınız yada kahvehanelerde okey oynayarak Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 ama okeye dönmenin zevkide bambaşka yaa Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 ama okeye dönmenin zevkide bambaşka yaa dön babam dön o zaman Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Tabıkı degönül ister ki,bütün özellikler birarada olsun.Ama dış görünüşü güzel dıye sohbetten anlamayan,yaşamayı bilmeyen,kısacası -kazma-dediğimiz tipten biriyle bır dakıka yapamam.. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Tabıkı degönül ister ki,bütün özellikler birarada olsun.Ama dış görünüşü güzel dıye sohbetten anlamayan,yaşamayı bilmeyen,kısacası -kazma-dediğimiz tipten biriyle bır dakıka yapamam.. sizin için öyle ama bizim için öyle değil sohbetten anlamaması daha iyi enazından sohbet etmeyiz yani birşeyler dinlemeyiz sürekli başımız ağırmaz Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 sizin için öyle ama bizim için öyle değil sohbetten anlamaması daha iyi enazından sohbet etmeyiz yani birşeyler dinlemeyiz sürekli başımız ağırmaz Haklısın ya ,erkeklerin başka mesele yokmuş gibi maç dırdırı yapmasından başım şişiyor işyerınde Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 dürüst olalım... Çok iyi,dürüst,kendını geliştirmiş ve güzel....... sen de çok şey istıyorsun yahu Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Hangi fabrikada üretiliyo bunlar?bilen varsa söylesin erkek olanını sipariş edecem Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 lazkızı harbi harbi lazkızısın he dil bir karış herşey bir cevap var mübarek ama hiç üzerime alınmadım çünkü ben maç izlemektende konuşmaktanda sizin kadar nefret ederim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Hangi fabrikada üretiliyo bunlar?bilen varsa söylesin erkek olanını sipariş edecem bilmem belkıde piyasa da kalmadı,çok rağbetten kaldıysa da çok pahalıdır yaa Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Evlilik bır tabak içindeki çerezleri seçmeye benzer: önce herkes tabaktaki fındıkları yemeğe bakar,onlar kalmamışsa fıstık,kalmadıysa leblebi bakarsınız ki en ıyıler alınmışsa sızede mecburen leblebılerı almak kalır ama bırde kabuğunu açmaya uğraşmamak için seçmedığiniz en altta kalmış kabuklu fıstıklar vardır en altta ve kabuğunu açmak zor dıye kımse keşfetmedı onları ama onlar kabuğu açık olmadığı için daha taze temız mıkrop kapmamıştır açmak zor olacaktır ama en guzelı onları bulmaktır Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 ben anlıyorum ama elimde olmayan nedenlerden dolayı yanlış kızlarla muhattap oldum. mesela güzellik ben hep güzelliğe aldandım halen daha akıllanmadım galiba ki güzelliğe önem veriyorum aslında hem güzel hem akıllı hemde iyi kalplisini istiyorum ama yok illaki biryerden su koyveriyor ya güzel akıllı kötü ya güzel iyi kalpli akılsız denk geliyor ama güzel olmadımı hoşlanamıyorum zorla değilya olmuyor işte ya bizde zaten çirkiniz demedik.hemen konuyu güzellige getiriyorsun.ben bizim gibilerin kıymeti bilinmiyor dedim biz çirkiniz demedim Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Sirvana evet doğru söylüyo olabilirsin, erkekler cinsellik konusunda çok zayıf olabilir ve bazı kadınlar bunu kullanıyo olabilirler..Ama unutmaki bunu kullanarak bişeylere sahip olan kadınlar sonunda kaybetmeye mahkumdur.. Ananemin çok güzel sözleri vardır..Bunlardan biride şu; "Kadının dokuz nefsi vardır, dokuzuna da sahip çıkar, erkeğin bir nefsi vardır, birine bile sahip çıkamaz.." Sakın şimdi erkek arkadaşlar buna alınmasın, bunu kadını yüceltmek, erkeği aşağılamak için yazmadım..Bilinen bir gerçek bu, erkeklerin cinsellikte zayıf oldukları..Kadınlarınsa çoğu şeye istedikleri sürece sahip çıkabilecekleri... Bence buna o kadar üzülme derim..Kadınlar her zaman kendilerine güvenmeli ve doğru olandan uzaklaşmamalı..Doğrudan uzaklaşmadığın sürece hep doğru olanlarla karşılaşacaksındır.. Bırak yanlış olanlarda kendi bataklıklarında boğulsunlar.. evet haklısın Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 valla benim içim temiz hiç numara yapmadığım için numarada beklemiyorum herşeyi ciddi düşünüyorum dürüst olsalar bir sorun çıkmayacak yani ayrıca ben şıpsevdi değilim sadece gelen teklifleri değerlendirmiştim şimdi ben zamparamı oluyorum neden kızlar daha seçici olurda erkekler fırsatları kaçırmazlar.her fırsatı degerlendirirsin senin farkın ne olacak.ben buna ruhsuz derim Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Bence erkekler hafif meşref kızlarla oynar dalga gecer eglenir sonra gidip en kapalısını alır. kız da böyle yapabilse..!! ne rahat.. bi de birşeyi düşünmüyoruz o hafif meşref kızlara da günah değil mi bi yıgın erkek cıkıyor sonra da evlenmıyorlar.. allah acısın ya . Her koyun kendı bacagından asılır gercı. onlara da kötü gözle bakmayalım arkadaslar sanki herkes cok temız . şunuda bil arkadaşım öyle dedigin kızlar artık evleniyo.inan bir enayi buluyolar.benim kızdıgım noktada bu.ne kişilk var ne ahlak nasıl oluyor anlamadım Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 neden kızlar daha seçici olurda erkekler fırsatları kaçırmazlar.her fırsatı degerlendirirsin senin farkın ne olacak.ben buna ruhsuz derim teşekkürler sirvana ruhsuz olduğumu ne güzel açıkladın beni bile inandırdın yani brawo ben harbi ruhsuzmuşum ya insanları kırmamak için onlarla deniyorum belki ilerde severim diye ona bu şansı vermemem dahamı iyi? Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 şunuda bil arkadaşım öyle dedigin kızlar artık evleniyo.inan bir enayi buluyolar.benim kızdıgım noktada bu.ne kişilk var ne ahlak nasıl oluyor anlamadım maşallah maşallah sıra dayağına çekiyor bizi ablamız Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 bütün iyi özellikler nadiren bir insanda toplanır. genelde her insanın eksileriyle artıları birbirine eşit veya yakındır. o yüzdendir ki fiziki güzelliği ortalamanın üzerinde insanlarda genelde ruh güzelliği olmuyo. fakat yaşadığımız dünya öyle bir hal aldıki ne kadar hoşumuza gitmese de karşı cinste aranan özelliklerde fiziki özellik daha önemli bir yer almaya başladı. gönül vereceğimiz kişiyi seçerken artık daha çok fiziki güzelliği önemsemeye başladık. ama malesef gönül verdiğimiz insanın fiziki güzelliği olsa da mükemmel bir insan değilse eğer ruh güzelliği olmuyo. ve her ne kadar bizim kıymetimizi bilmese de bizi seven ve kıymetimizi ilecek belki fiziki güzelliği olmayan ama ruhunda bütün güzellikleri taşıyan insanlara o insanları tercih ediyoruz. NOT: bu yazıdan bu konuyu açan arkadaşa sen çirkinsin o yüzden senin kıymetini bilmiyolar demek istediğimi çıkarabilecekmisiniz bakalım sizi görüyüm. bu potansiyeli olan arkadaşlar var biliyorum Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 bütün iyi özellikler nadiren bir insanda toplanır. genelde her insanın eksileriyle artıları birbirine eşit veya yakındır. o yüzdendir ki fiziki güzelliği ortalamanın üzerinde insanlarda genelde ruh güzelliği olmuyo. fakat yaşadığımız dünya öyle bir hal aldıki ne kadar hoşumuza gitmese de karşı cinste aranan özelliklerde fiziki özellik daha önemli bir yer almaya başladı. gönül vereceğimiz kişiyi seçerken artık daha çok fiziki güzelliği önemsemeye başladık. ama malesef gönül verdiğimiz insanın fiziki güzelliği olsa da mükemmel bir insan değilse eğer ruh güzelliği olmuyo. ve her ne kadar bizim kıymetimizi bilmese de bizi seven ve kıymetimizi ilecek belki fiziki güzelliği olmayan ama ruhunda bütün güzellikleri taşıyan insanlara o insanları tercih ediyoruz.NOT: bu yazıdan bu konuyu açan arkadaşa sen çirkinsin o yüzden senin kıymetini bilmiyolar demek istediğimi çıkarabilecekmisiniz bakalım sizi görüyüm. bu potansiyeli olan arkadaşlar var biliyorum anlamadım ne için diyorsunuz? Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 teşekkürler sirvana ruhsuz olduğumu ne güzel açıkladın beni bile inandırdın yani brawo ben harbi ruhsuzmuşum ya insanları kırmamak için onlarla deniyorum belki ilerde severim diye ona bu şansı vermemem dahamı iyi? şans vereceksin ama bence seçicide olcaksın.deneme,yanılma yöntemi gibi olmazki:) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 bütün iyi özellikler nadiren bir insanda toplanır. genelde her insanın eksileriyle artıları birbirine eşit veya yakındır. o yüzdendir ki fiziki güzelliği ortalamanın üzerinde insanlarda genelde ruh güzelliği olmuyo. fakat yaşadığımız dünya öyle bir hal aldıki ne kadar hoşumuza gitmese de karşı cinste aranan özelliklerde fiziki özellik daha önemli bir yer almaya başladı. gönül vereceğimiz kişiyi seçerken artık daha çok fiziki güzelliği önemsemeye başladık. ama malesef gönül verdiğimiz insanın fiziki güzelliği olsa da mükemmel bir insan değilse eğer ruh güzelliği olmuyo. ve her ne kadar bizim kıymetimizi bilmese de bizi seven ve kıymetimizi ilecek belki fiziki güzelliği olmayan ama ruhunda bütün güzellikleri taşıyan insanlara o insanları tercih ediyoruz.bu konuda katılıyorum,gönül kimi severse güzel odur, sözü yerine güzel kımse gönül onu sever almaya başladı galiba.. bu arada genelleme yapmıyorum Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 şunuda bil arkadaşım öyle dedigin kızlar artık evleniyo.inan bir enayi buluyolar.benim kızdıgım noktada bu.ne kişilk var ne ahlak nasıl oluyor anlamadım Doğru .... ne yapalım biz de mi öyle olalım e değil tabi ya da erkeklere hayır onlar yanlış biz mi doğruyuz diyelim demek bi artıları var... aynı şekilde; biz de çapkın erkekleri begenmiyor muyuz evet !! Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 ............... Ayrıca demek var o insanın da bi güzelliği ki evlenebilmiş ya da kendini begendirebilmiş yapabilmişse afferim der bn annem hep... öyle de tabi. bana da bi çapkın erkek gelip kendini begendirse yapabiliyosa afferim derim ya da herkese güzel gelmeyen kimleri kimleri begenmişizdir şimdiye kadar veya bizim de birilerine güzel gelmediğimiz olmamışmıdır. insanlık hali. zevkler ve renkler durumu tabiki tartışılmaz ................. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.