Φ tülvent Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2011 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2011 Son Düğüm Ben çaresizliğin böylesini yaşamamıştım hiç. Hiç böylesine sızlamamıştı yüreğim yokluğunda. Belki yoktun yanımda; Ellerin yoktu ellerimde, ama Bir şeyler vardı aramızda sımsıcak Hani anlatılmaz… Sen hayatımdaydın ya; Hiç o kadar yaklaşmamıştım bulutlara… Unutmaya başlamıştım En içli ezgileri, hüzünleri… Yıldızlar başucumuzdaydı sanki! Sen kanıma girmiştin ya; İstememiştim senin kadar hiçbir şeyi... Tek tek bağlıyorduk düğümleri. Sen yoksun ya; Ne yapacağımı bilemiyorum şimdi Sensiz, gözlerinsiz... Dokunduğun zaman yüreğini hissettiğim ellerinsiz… Ben böylesini tatmamıştım hasretin Susuzluğun böylesini duymamıştım. Dilimde, unuttuğum içli ezgiler... Bir parçam şimdi hüzünler. Tek tek çözülüyor bağladığımız düğümler. Susma öyle! Kahrediyor susuşun, İliklerime dek işliyor soğuğun. Bir de ayazın ekleniyor yokluğuna. Bilmiyorsun... Çaresiz sıkıca bürünüp anılarıma, Daha bir gömülüyorum yalnızlığıma. Yüreğim parçalanırcasına arıyorum; Bakışlarında yaşadığım sevgini. Sesini, yüzünü, gülümsemeni... Elimde değil çok özlüyorum seni. İster miydim hiç böyle olsun? Böylesine Utancını duymak ister miydim yenilmişliğin... Belki yoksun yanımda, Gözlerin gözlerimde değil, ama Hep son bakışın var aklımda. Madem bildiğini okuyor zaman, Madem geleceğe yazmamış, yazan… Bırak, Gözlerin yine yüreğime yaşadığını hatırlatsın! Gözlerim yine gözlerinde ateşler yaksın! Çözme n'olur! Bırak, son düğüm bağlı kalsın! tülvent Alıntı
Φ adil berk ceylan Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2012 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2012 Çözme n'olur! Bırak, son düğüm bağlı kalsın! tülven Bu şiir le sadece göz temasım oldu. Adeta biri benim için okudu, bir de, müzisyenini görmediğim bir melodi beynimde "Fon Müziği" oluşturdu... Eğer bir başka okura da bu hal olursa, lütfen itiraf etmekten utanmasın... Çok samimi bir şiir adilberk ceylan Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2012 Yürek verdiniz adil berk ceylan, gerçekten! Tüm içten yorumlarınız için teşekkürler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.