Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

DUSUNDUREN SORU

Önerilen İletiler

• Cevaplar 131
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

arkadaşalr gergınleşmeyın herkesın hayat göruşu farklı olabilir

sonuç şudur bence,bakır olmayan bı erkeğin karşısından beklemeye hakkı yoktuır

bı erkek bakıre kız ısteyebılır bu hakkı tabıkı de.ama kendısı de öyle olsun o halde :excl:

Gönderi tarihi:

tabiki sedelina ben erkeklerin buna hakkı var demiyorumki tabiki erkeğide bayanıda aynı ama bunu bize anlatamazsınız :D birde erkeklerin bakirini kolay kolay kimse bulamaz zaten öyle erkeklerede bayanlar bakmıyor ben bunuda farkettimki nerde bir çapkın erkek varsa bütün bayanlar onların peşinden gidiyor yalanmı? demekki çoğu bayan bunu kabullenmiş ama istemek dedinmi herşeyi istiyorsunuz erkeğin el değmemişini bile :D

Gönderi tarihi:
tabiki sedelina ben erkeklerin buna hakkı var demiyorumki tabiki erkeğide bayanıda aynı ama bunu bize anlatamazsınız :D birde erkeklerin bakirini kolay kolay kimse bulamaz zaten öyle erkeklerede bayanlar bakmıyor ben bunuda farkettimki nerde bir çapkın erkek varsa bütün bayanlar onların peşinden gidiyor yalanmı? demekki çoğu bayan bunu kabullenmiş ama istemek dedinmi herşeyi istiyorsunuz erkeğin el değmemişini bile :D

çapkınları sevmem,evlendıkten sonra da yapabılır nasıl güvenebılırım ki :excl:

evet ben ısterdım bakır erkek,komık mı bu

Gönderi tarihi:

:) şuna emin olki gerçek bir türkte seninle çıkmaz :)

merak etmeeee onlari istemeyen benimm fransada bile pesimde deli gibi kosuyolar guzel kiz gorunce agizlarinin suyu akiyoo sanki kizsiz dunyaaa avrupada turkle cikilmazzz ben bunu bilip solerimm

Gönderi tarihi:

türk gibi seveni sevdiği için canını vereni zor bulursun avrupada orda

tas yurekli guzel kardesim bak severim seni

benle tartisma bu konuyu burdaki erkeklerin geneli bi ise yaramazz

kendi dillerini bile unutuyolar ve hemen azitiyolar kupeler zincirler halkalarr onlardan sevgili olmaz cunku genelde kizi yataga atma bilinci var

cogu aynii

Gönderi tarihi:

pardon türk erkekleri deyince anlayamadım ordaki erkeklerden bahsettiğini :) bence ordaki erkeklerinde bir suçu yok ama çevrelerine ayak uydurmak istiyorlar heralde :D sen iyisimi o ispanyolla ilgilen biraz bakalım kaç gün sürecek :D

héhéhé ikinci haftamiz bilmem gorucegiz ne kadar surecek ama bana asiri romantik geldi yaaa

alismisim maco turklere cocuk siirler yaziyo turkce bilmedigi halde e kartlar yolluyo valla simartilmak guzell ne diyimmm her kiza lazim bir ispanyol :)

Gönderi tarihi:

BU SORU ÇEŞİTLİ SEKİLLER DE CEVAPLANABİLİNİR.

1) KIZ TOPLUMSAL BASKIDAN KENDİNİ TUTUYOR. VE SAPASAĞLAM EVLENİYOR. SONRA BİR KORKUSU OLMADIĞINDAN EVLENDİKTEN SONRA HER TÜRLÜ HALTI YİYEBİLİYOR.

2) VEYA KIZ BAKİRE AMA HER TÜRLÜÜ HALTI YEMİŞ

3) KIZ BAKİRE AMA EVLENMEDEN ÖNCE DİKTİRMİŞ

4)KIZ BAKİRE DEĞİL PEKİ YAPTIKLARI YAPACAKLARININ GARANTİSİDİR. DİYE BİR LAF VAR BUNUN AKSİNİ KİM İDDİA EDEBİLİR.

BUNLAR ÇOK KAFA KARIŞTIRICI.

YOKSA SADECE BİR ZARA BAKARAK KARAR VERMEK YANLIŞ.

AMA ŞUNU DA DÜŞÜNELİM. ESKİDEN KIZLIK ZARI OLMAYANI TOPLUM İYİ KARŞILAMAZDI. NEDEN Kİ BURADA DÜŞÜNÜRSEK . KIZLARDA ŞU PSİKOLOJİ VAR MI YOK MU BİLMİYORUM. AMA KIZ İLK DEFA YAPTIĞI O KİŞİYİ UNUTABİLECEK Mİ? BU SORUN VAR . KIZLAR DUYGUSAL İSE BUNLARI DÜŞÜNMEK GEREKİR. KIZ LA EVLENECEKSİN O BİR BAŞKASINI DÜŞÜNECEK HER ZAMAN EVLİLİK SADECE O İŞİ YAPMAKTAN BAŞKA BİR SEY OLMAYACAK . BÖYLE BİR EVLİLİK DEVAM EDER Mİ EDERSE DE HUZURLU BİR EVLİLİK OLUR MU?İŞİN BU TARAFI ÇOK DERİN VE DÜŞÜNCELİ. BEN KIZLARIN BAKİRE OLMASINDAN YANAYIM. ÇÜNKÜ BÖYLE BİR SEY VAR sa VE BUNA GÖRE KONUŞURSAK BENİM KARIM HERZAMAN BAŞKA BİRİNİ DÜŞÜNECEK BEN SAHSEN RAHATSIZ OLURUM. O EVLİLİKTE HUZURDA OLMAZ.

AMA KIZ GERCEKTEN SENİ SEVİYOR İSE KABUL EDİLEBİLİNİR.

Gönderi tarihi:

yok arkadaslar ya

bak misal benım için aılem ıcın bu kızlık olayı cok kıymetlı

hanı büyüksehırın göbegınde yasıyorum yıne de kıymetlı işte

,

şimdiye kadar yapsaymısım cıtını cıkarmazmıs annem babam

ama artık ben de yapmam yasım da gecıyor sımdıye kadar yapmadıysam artık yapmam

erkek olsam kız olan kız ısterdım ne yalan söylıyeyım

sımdı atıp tutamıycam önemlı olan ıc temızlıgı bacak arası degıl vs dıye

..............................

cunku bı kız bı kere onu tattı mı vazgecmıyormus tandıgım tum erkekler dıyor

ben de cok arastırdım bu mevzuyu

1 kere yapan 50 kere daha yapmıstır dıyorlar

bana da öyleymıs gıbı gelıyor

olabilir.

sonucta ben erkek olsam kız alırdım ama kızı sevdım begendım baktım kız degılmıs

e napıcam ??

olmaz ayrılalım sen namuslu degılsın mı dıycem

baska acıkları varsa belkı ayrılırdım

.....

.................

ama sevıyosam mutluysam banane parasından pulundan bakirelıgınden o da bı yere kadar

sırf bakire dıye bı kızla alıp evlenmedıgımız gıbı .............

bakıre degılse de atılmaz

yok böyle bırsey...............

.............

Gönderi tarihi:

sizin bu bekaretlik konunuzu inanin anlamiyorum ne bu yaaa

o kadar onemlimi bi kiz olarak ben 30 yil evlenecegim kisiyi bekleyim oh ne guzel peki o bana oyle temiz mi gelicek o beni bakire istoyosa bende onu bakir istiyorum erkek olsam bunu aramam benim icin bir damla kan onemli degil hic bir insani buna gore yargilayamazziniz

insanlarin cinsselligi paylasmasi kadar normal birsey yok cinselligi ilk kez bu kadar abartildigini goruyorum ya biliyorum burda sirf zevkine yatiyolar

bir insani seviyosan yeterli bence zaten gunumuzde senn kiz istiyom dersen kizd a kiz degilse merak etme sana kendini kiz olarak verir

ben ne kizlar gordum kizim diyip ters iliski yapiyolar

sen kiz aldim dersin ama onun neler yaptigini nasil bilcen hadi kizliktan anlarsin ama diger seyleri yapip yapmadigini bilemezsin

ilk anda savundum simdide soyluyorum yuze direct olarak soyluyorsa bir kiz ondan durustu yokturr...

Gönderi tarihi:

sizin bu bekaretlik konunuzu inanin anlamiyorum ne bu yaaa

o kadar onemlimi bi kiz olarak ben 30 yil evlenecegim kisiyi bekleyim oh ne guzel peki o bana oyle temiz mi gelicek o beni bakire istoyosa bende onu bakir istiyorum erkek olsam bunu aramam benim icin bir damla kan onemli degil hic bir insani buna gore yargilayamazziniz

insanlarin cinsselligi paylasmasi kadar normal birsey yok cinselligi ilk kez bu kadar abartildigini goruyorum ya biliyorum burda sirf zevkine yatiyolar

bir insani seviyosan yeterli bence zaten gunumuzde senn kiz istiyom dersen kizd a kiz degilse merak etme sana kendini kiz olarak verir

ben ne kizlar gordum kizim diyip ters iliski yapiyolar

sen kiz aldim dersin ama onun neler yaptigini nasil bilcen hadi kizliktan anlarsin ama diger seyleri yapip yapmadigini bilemezsin

ilk anda savundum simdide soyluyorum yuze direct olarak soyluyorsa bir kiz ondan durustu yokturr...

..haklısın.cinselliğin ne olduğunu bile tam anlamıyla bilemeyen..cinsel acıkmışlığı gün be gün kendini gösteren bir ortamda..otuzuna kadar bakire kalınılması gerekliliği bir kadın için bence ciddi problem..tabi erkek içinde..dinsel tabuların insan faktörlü yaptırımları bir yana.sağlıklı cinsel doyum yaşamın gerektirdiğidir.aksine ben kadın yada erkek farketmez otuzlu yaşlara gelmiş ve hala cinselliği yaşamamışsa oradan kaçarım..cinsel yaşanmamışlık insanları sorunlu kılar..içindekini anlatamayacağı ve bastıramayacağı için dolaylı yollardan acayip saldırılara mağruz kalma durumu sözkonusudur.. :clover:

Gönderi tarihi:

neden kendini yıpratıyorsunki bukadar sakin ol biraz

belki de haklısın be taş kardeş..baktım muhabbetiniz baya uzun araya kaynak oldum.. :P inan bizim buralarda da arkadaşlar arsında da bu muhabbet oluyo baya..aslında herkez herşeyi cin gibi biliyor taş kardeş..kimilerinin işine gelmiyor..bazı erkek arkadaşlarım evleneceğim kadın kız olsun der.. kaçtane kızı da kadın yapmıştır ama.. :) üniversite ilk sınıftayken benim bir bayan arkadaşım vardı..baktım ki kız ..hani toplumun örf adetleri gereği kıymadım kıza..evleneceğinde problem yaşamasın diye.ne olaki kızdı bana.sonradan ne göreyim. .üüüüüff okuldaki bir çok arkadaşımla yattı..sanki bana garez yapar gibi..zor işler, bu işler taş kardeş..bazen nalına bazen mıhına muhabbetleri..belkide ciddiyetin getirdiği ağırlıklar yerine ,bazende gırgırın dibine vurup hedonist (haz düşkünü) limanlara salmak lazım gemiyi..böyle yanlarımda var tabii.. :clover:

Gönderi tarihi:

benim anlatmak istediğimi anlamamakta ısrar ediyorlar ben sevdiğim insanı başkalarıyla o işi yaparken hayal edemem arkadaş bu bana acı verir size nasıl vermiyor anlamıyorum sen gel güzellik çağlarında gününü gün et onunla bununla yat kalk sonra namusu bacak arasında arama de ben dürüstüm de sağına soluna çamur at oh ne güzel kurtarış yolu afedersiniz ama bu durumda kulaklarının içindemi arayacam namusu

neymiş erkekler yapıyormuş sanki onlar doğru yapıyor sen başkalarına bakarak hareket etmemelisin

madem başkaları öyle böyle diyorsunuz birazda ben bahsedeyim başkalarından birde şöyleleri var

"ooo aga şu salağa baksana şu ...... almış"

"şu kız evlenmeden önce şöyle böyleydi kocası acep satıyormudur onu"

"şu kıza baksana iyi bir keriz bulmuş yamamış kendini"

"kihkihkih şu şapşala baksana benim .... ile evlenmiş tüh gitti bir .... daha"

"evlenmek bahane rahatça yapmak için evlenmiştirler"

bu kelimeler ..... denilen kişinin evlenmeden önce ilişkiye girdiği adama ait

erkekler içinde var butür sözlerde bir bayan o derece açık konuşamamıştır benimle oyüzden duymadım

şimdi diyeceksinizki o onların ge ri zekalılığı sende genemi hiç suç yok

Gönderi tarihi:

Bazen büyük konuşmak insanı hayal kırıklığına uğratır. Gerçek aşk da mantık olmaz.Aşk kural tanımaz.Gözleriniz ve kalbiniz odaklanmıştır.Bu güzel,heyecan dolu,gizemli duyguyu ta içinizde yaşatırken nasıl kural koyup ,kendinize yasak koyabilirsiniz.Elinizden kayıp gitmesine izin verebilir misiniz.O zaman sizinki aşk olamaz.

Tüm yorumları okudum.Gerçekten aşkın ne olduğunu anlayabilen arkadaşlar var.Kural tanımayanlar var.Kutlarım herkesi :)

Gönderi tarihi:

..haklısın.cinselliğin ne olduğunu bile tam anlamıyla bilemeyen..cinsel acıkmışlığı gün be gün kendini gösteren bir ortamda..otuzuna kadar bakire kalınılması gerekliliği bir kadın için bence ciddi problem..tabi erkek içinde..dinsel tabuların insan faktörlü yaptırımları bir yana.sağlıklı cinsel doyum yaşamın gerektirdiğidir.aksine ben kadın yada erkek farketmez otuzlu yaşlara gelmiş ve hala cinselliği yaşamamışsa oradan kaçarım..cinsel yaşanmamışlık insanları sorunlu kılar..içindekini anlatamayacağı ve bastıramayacağı için dolaylı yollardan acayip saldırılara mağruz kalma durumu sözkonusudur.. :clover:

bak cok haklisin ama turkiyede bunun asilmasi uzun zaman ister insanlar cinsellige cok anormalmis gibi bakiyoo bir bayan olarak ben evlencegim kisiyi her sekilde tanimak isterim ve buna cinsellikte dahil cunku insanlar bir omur paylasiyo ve genelde cinsel hayattan dolayi bosanan milyonlarca cift var yanliz turkiyedeki yada ne biliyim musluman ulkelerde ya benim ailem bile olee kadin cinselligi ilkkez goruyo dusunsene bir hayatin boyunca ailen sana ayibi ogretmis ve birden kocan oluyoo hadi kir tabularini bu bole

ben bakirelik konusuna hicc sicak bakmiyorum ilk maildeki gibi hala ayni seyi derim insanlar hayatlarinda her seyi yasamalidirlar....

herkez bana katilmak zorunda degil ama buyudugumuz cevre alakasida degil arkadaslar bu bu benim dusuncem...

Gönderi tarihi:

benim anlatmak istediğimi anlamamakta ısrar ediyorlar ben sevdiğim insanı başkalarıyla o işi yaparken hayal edemem arkadaş bu bana acı verir size nasıl vermiyor anlamıyorum sen gel güzellik çağlarında gününü gün et onunla bununla yat kalk sonra namusu bacak arasında arama de ben dürüstüm de sağına soluna çamur at oh ne güzel kurtarış yolu afedersiniz ama bu durumda kulaklarının içindemi arayacam namusu

neymiş erkekler yapıyormuş sanki onlar doğru yapıyor sen başkalarına bakarak hareket etmemelisin

madem başkaları öyle böyle diyorsunuz birazda ben bahsedeyim başkalarından birde şöyleleri var

"ooo aga şu salağa baksana şu ...... almış"

"şu kız evlenmeden önce şöyle böyleydi kocası acep satıyormudur onu"

"şu kıza baksana iyi bir keriz bulmuş yamamış kendini"

"kihkihkih şu şapşala baksana benim .... ile evlenmiş tüh gitti bir .... daha"

"evlenmek bahane rahatça yapmak için evlenmiştirler"

bu kelimeler ..... denilen kişinin evlenmeden önce ilişkiye girdiği adama ait

erkekler içinde var butür sözlerde bir bayan o derece açık konuşamamıştır benimle oyüzden duymadım

şimdi diyeceksinizki o onların ge ri zekalılığı sende genemi hiç suç yok

tass hayatini bunlarla yonetemezzin tamam dediklerini anliyorum sende haklisin

ben nasil sana inanamiyorsam bu konuda sende bana oncelikle bir birimizi dinleyelim

tamam evlendigin kiz bakire ama daha once baskalariyla yuzeysel iliskiye girmedigini nasil anliycan bunu ogrenebilcenmiii?bana bunu sole lutfen....

Gönderi tarihi:

aptal değilim heralde benden birşey saklanamaz siz nasılki erkeklerin sizi aldattığını anlıyorsunuzya bende o hissinizden 2 kat daha fazlası var ;)

yaaaa tabi rahmetlide ole derdi bir kalip sabuna gitii.........

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.