Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 konuyu açanında bir bayan arkadaş olması gerçektende dikkat cekici Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 herkes bir dusunmuyor iste cok ama cok farkli dusunenler de var örnegin öldüren bile var bu konuda yada cok farkli seyler herkez böyle guzel dusunce cok iyi olurdu ama malesefffff herzaman boyle guzel sonuclar almiyoruz.... guzel dusunceleriniz icin paylastiginiz icin tesekkürler........ 8064[/snapback] Bazilari diyorlar ki; bekareti giden kiz mundar olur: böyle sacmalik olur mu arkadasim? O kadinin yüregi, o kadinin hayalleri yok mu: kadin mundar oldu diyenlere soruyorum: mundar eden kim? erkek tabi ki: utanmadan kizin bekaretiyle oynayip, sonra da temiz kiz arayan erkekleri bir ucaga bindireceksin, tam marmara denizinin üzerinden gecerken ucagin kapaklarini acacaksin espri de olsa kiziyor insan. Baska bir cözüm bulan varsa yazsin bu insanlar icin. Birlikte yapilan bir cinsellikte kirlenen neden hepb kiz oluyor, aciklayabilirler mi???? sevgiyle kalin. 8086[/snapback] tek kelimeyle: haklisin! Alıntı
Φ Piraye Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Secenekler arasinda niye transexsüel yok 13310[/snapback] arman harikasın esra sorduğun soru anlamsız bencede zaten içten yanıtı vermez bu erkek milleti onlarda teoriyle pratik çakışır hep Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 esra sorduğun soru anlamsız bencede zaten içten yanıtı vermez bu erkek milleti onlarda teoriyle pratik çakışır hep 19165[/snapback] haklısın siz bayanlarla birbirimize baya benziyoruz ah benim güzel ablam birde yazabilsen neler neler söyliyeceksin ama Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Bütün bayanlar birbirlerinin aynısıdır... Sanki klonlanmışlar.. Ben böyle düşünüyorum.. Saygılar-Sevgiler.. Alıntı
Φ Yavuz-16 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 BİR DK BEN ANLAYAMADIM BEKARET KAYBEDİLİNCE BU HATAMI OLUYOR? yani bi insanla ilişkiye girdiğinizde bu kız için hatamı oluyor? hatadan kastınız bumu yani? ayrıca neden bu kız için hatada erkek için değil. ok onların bekareti anlaşılmıyo kızların anlaşılıyor die bi hatamı doğuyor? Alıntı
Φ lilchicky Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 yeni geldim araniza, yazamadan da edemedim dusunduklerimi.. Boyle bir secim soz konusu olmamali bence, mal almiyoruz dukkandan, surasi egri burasi bugru. Bu kisiye ozel bir seydir, bekaretini koruyana da korumayana da saygim vardir, ancak boylede yargilamak insanlari bize dusmez. Bunun yasanilan toplumlada pek alakasi oldugunu dusunmuyorum acikcasi, sadece konusulma babinda belki rahatlik olabilir toplumdan topluma. Ayrica bizim toplumumuz geri demis bir arkadasimiz, ya bastirilmisliklar , ya gizlilikler?? Yani sonucta olan her toplumda olmuyor mu, ortaya cikis sekilleri farkli sadece. Bence ozet olarak bu tur seylerden daha onemli seyler olduguna inaniyorum kisilerin beraberlikleri konusunda. Paylasilacak o kadar guzel seyler varken neden bu kadar gereksiz bir konuda takilmali insanin kafasi? Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Ben evlenmem ki Alıntı
Φ ruLet Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 KIMSE KUSURA BAKMASIN, BU CAGDA BÖYLE BIR SORUYU SON DERECE APTALCA BULUYORUM bende bu cagda boylemı olmak gerekır ınsanların namus konusunda arayıslarıyla cagın ne alakası var bır anadolu erkeği olarak bır turk evladı bır osmanlı torunu olarak en temızını en saf halını isterız tabıkı sana özel olan bır sey olmasını ıstıyorsan tabıkı ha yok halkın malı gozuyle felan bakcaksan evlencegın kısıye o ayrı Alıntı
Φ SELAM_YALNIZLIK Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 bende bu cagda boylemı olmak gerekır ınsanların namus konusunda arayıslarıyla cagın ne alakası var bır anadolu erkeği olarak bır turk evladı bır osmanlı torunu olarak en temızını en saf halını isterız tabıkı sana özel olan bır sey olmasını ıstıyorsan tabıkı ha yok halkın malı gozuyle felan bakcaksan evlencegın kısıye o ayrı aynen katılıyorum sen gel gençlik güzellik çağlarında gününü gün et onunla bununla düş kalk sonra gülüm zamanları geçince birine yama kendini ama herşey bukadar değil tabiki istisnalarda var yanlış kişiyle evlilik yapmış olanlar tanımadan bilmeden veya ailesi tarafından zorla evlendirilenler boşananlar onların kişiliklerine bakılır öyle birşey aranmaz zaten ama evlenmeden ilişkiye girmişse biri veya birileriyle o kız eve sokulmaz hiçbir açıklamasıda olamaz benim dini inançlarım biraz değişik olduğu halde ben bile kabul etmem böyle birşeyi siz bir müslüman olarak nasıl edebilirsiniz? Alıntı
Φ ruLet Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 aynen katılıyorum sen gel gençlik güzellik çağlarında gününü gün et onunla bununla düş kalk sonra gülüm zamanları geçince birine yama kendini ama herşey bukadar değil tabiki istisnalarda var yanlış kişiyle evlilik yapmış olanlar tanımadan bilmeden veya ailesi tarafından zorla evlendirilenler boşananlar onların kişiliklerine bakılır öyle birşey aranmaz zaten ama evlenmeden ilişkiye girmişse biri veya birileriyle o kız eve sokulmaz hiçbir açıklamasıda olamaz benim dini inançlarım biraz değişik olduğu halde ben bile kabul etmem böyle birşeyi siz bir müslüman olarak nasıl edebilirsiniz? harfi harfine hak verıyorum kardesım dın ayrı olsa bile insanlar kendılerini bilmeli her seyden önce herkez laik oldugu temız hayatı yaşamaLı bence bır bır gun bırı onun hayatına gırecekse bu kişi onun eşinden başka kimse olmamalı tabiki bu düşüncelere katılmıyan arkadaslarımızda olacakdır tamamen yaşayış tarzınızdır dıyorum Alıntı
Φ gazetacı Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 GAZETECİ BEY.. [size=7][color=orange]EVLENMEYE KARAR VERDINIZ DIYELIM EVLENECEGINIZ KISININ KADINMI KIZMI OLMASINI ISTERDINIZ YADA BIR ONEMI VARMIDIR SIZIN ICIN....[/size][/color] [b]BİR ERKEK İÇİN KADIN; GERÇEK BİR DOST OLMALI, HERŞEYDEN ÖNCE DÜRÜST VE GERÇEK BİR PAYLAŞIM RUHUNA SAHİP İNSAN OLMALI.. YAŞAMININ TÜM BOYUTUNDA RUH VE BEDEN VARLIKLARI İLE EŞLER BİRBİRİNİN ÖTEKİ YARISI GİBİ OLDUKLARINA İNANMALI VE ÖYLE HAREKET ETMEYİ İNSAN OLMANIN ANA KURALI OLARAK KABUL EDERSE GERİSİ BOŞ.... KIZMI, DULMU NE FARKEDER Kİ.. YENİ BİRLİKTELİKLER KURULURKEN ESKİNİN KÜLLERİ ÇOKTAN SUYA VERİLMİŞ OLMASI ŞARTI İLE...[/b][i] [font=Arial] Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 birşey anlamıyorum... evrenin oluşumundan bu yana iki cins ve tanımlayıcısı iki kelime vardı;kadın ve erkek.... sonra bir kız kavramıdır cıktı ortaya... neden toplumda cinsel tercihini kullanmış kadınlar bir gruba ayrılıyor ve kız kavramı ortaya çıkıyor... erkeklerde cinsel tercihini kullanan da kullanmayan da hep erkek... ben kimseyi bu tercihinden dolayı bölümlere,gruplara ayırmam...erkekler nasıl ayırmıyor,ayırttırmıyor,karsı cinsi ayırıyor... ben insanım;ayırmam,ayırttırmam... Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 anlayamıyorum ben şu insanları......niye bu ayrım..ki...... ...... ne farkederki......insan olması ...sevgili olması....sevgi dolu olması yeter..... Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 dediğim gibi burda da kadının cins olarak ön plana atılıp bir ezilmişliğe maruz kalışı var... Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 dediğim gibi burda da kadının cins olarak ön plana atılıp bir ezilmişliğe maruz kalışı var... anlayamıyorum ben işte bunları.....hepimiz insanız...sevgiyiz..yüreğiz.....hiçbirşeyiz ......herşeyiz.... yazık diyorum böyle düşünenlere...acıyorum bu insanlara.....düşünmesini bilmiyorlar.....sabit düşünceliler.....aşamıyorlar kendilerini...ben olamıyorlar.... Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 haklısın...yaşam insanlarla mı var kadın ve erkeklerle mi var?bu sorunun cevabı,yanlış örnegi cok var dünyada... Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 gerçekleri göremiyoruz.....gerçekleri kabul edemiyoruz.....gerçekten gerçeklerle yaşıyoruz....bakıyoruz göremiyoruz..... Alıntı
Φ sade Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 böyle düşünceler böyle yaşam tarzları oldukça malesef kadın ezilmeye devam edecek . halbuki bir kadını ele geçirmek için neler yapılmıyor.hani herşeyin değeri kaybedilince anlaşılır ya kadınların değeri hiç anlaşılmayacak galiba........ Alıntı
Φ mali_can Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 undefined BENCE SAÇMALAMANIN BI ALEMI YOK ICINDE BIRAZCIK OLSUN SEREF TASIYAN ONUR SAHIBI HER INSAN ELBETTE KI ES OLARAK SECTIGI KISININ DAHA ONCE BIR PROBLEMI OLMAMASINI ISTER.ÖNCELERI OLANIN SONRALARINA KIM GARANTI VEREBILIR. Alıntı
Misafir MohiCaN Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 undefined BENCE SAÇMALAMANIN BI ALEMI YOK ICINDE BIRAZCIK OLSUN SEREF TASIYAN ONUR SAHIBI HER INSAN ELBETTE KI ES OLARAK SECTIGI KISININ DAHA ONCE BIR PROBLEMI OLMAMASINI ISTER.ÖNCELERI OLANIN SONRALARINA KIM GARANTI VEREBILIR. problem? problem senin beyninde olmasın sakın ? Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 undefined BENCE SAÇMALAMANIN BI ALEMI YOK ICINDE BIRAZCIK OLSUN SEREF TASIYAN ONUR SAHIBI HER INSAN ELBETTE KI ES OLARAK SECTIGI KISININ DAHA ONCE BIR PROBLEMI OLMAMASINI ISTER.ÖNCELERI OLANIN SONRALARINA KIM GARANTI VEREBILIR. geçmişinde olabilecek bir sorundan bahsediyorsun,buna bir sorun gözüyle bakıyorsun...bense suanlık zaman diliminde sende ciddi sorunlar görüyorum arkadaşım... ne yapcaz... Alıntı
Φ death is the will of GOD Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 yaw bırakın bunları ya..oh ya kız mı kadın mı.. ozaman erkek içinde geçerli olsun bu..kız tek başına mı kadın oluyor.. kız olmazsa olmaz diyenler bende hiçbi ilişkiye girmemiş erkek istiyorum ozaman.. böyle bişey isteme hakkı görüyorsanız kendinizde karşınızdaki insanda da aynı hakkı görmelisinz ki ozman işinz çk zor ben böyle bişeyi Allah korkusundan yapmam o ayrı mewzu.. Alıntı
Φ mali_can Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 problem? problem senin beyninde olmasın sakın ? YA SEN BÖYLE BİR POTANSİYELE SAHİPSEN SENDEN DÜNYAYA GELECEK ÇOCUKLARI VE ONLARIN AKİBETLERİ HAKKINDA FAZLA KAFA YORULMAZ. GERÇEKLERE KARŞI GÖZLERİNİZİ YUMMANIZ ONLARI YOK ETMEZ.BİR DÜŞÜNÜN BAKALIM SİZDEN BİR KUŞAK ÖNCEKİ BÜYÜKLERİNİZ SİZE BÖYLE Mİ BİR AİLE TERBİYESİ VERDİ.SİZ VE SİZİN GİBİLERİ ANLAMAK ÇOK ZOR,UFKUNUZ,HAYALLERİNİZ,GELECEK ADINA YAPTIĞINIZ PLANLAR MİADINIZ DOLANA KADAR"ÖTE"DİYE BİR KAVRAM BEYİN ÇEPERİNİZ DAHİLİNDE OLMADIĞI İÇİN BÖYLE DURUMLARDA HÜMANİST KİSVESİ ALTINDA AHLAK VE TERBİYE ERDEMLERİNE SALDIRIYI KENDİNİZE İŞ EDİNİYORSUNUZ. BAKİRELİK SAFLIĞI VE TEMİZLİĞİ TEMSİL EDER HEM BAYAN HEM DE ERKEK İÇİN BUNU KORUYAMAYAN ERKEK OLSUN BAYAN OLSUN SAFLIĞINA VE TEMİZLİĞİNE BÜYÜK LEKE DÜŞÜRMÜŞTÜR. ALDIĞIM CEVAPLARDAN ANLAŞILDIĞI GİBİ PİSLİKLER HER ZAMAN OLACAK, OLACAK Kİ TEMİZİN KIYMETİ BİLİSİN YANİ PİSLİĞİN DE YARATILMASI BOŞUNA DEĞİL HER ŞEYİN YARATILMASINDA BİR HİKMET OLDUĞU GİBİ. Alıntı
Φ no women no cry Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 yaw bırakın bunları ya..oh ya kız mı kadın mı.. ozaman erkek içinde geçerli olsun bu..kız tek başına mı kadın oluyor.. kız olmazsa olmaz diyenler bende hiçbi ilişkiye girmemiş erkek istiyorum ozaman.. böyle bişey isteme hakkı görüyorsanız kendinizde karşınızdaki insanda da aynı hakkı görmelisinz ki ozman işinz çk zor ben böyle bişeyi Allah korkusundan yapmam o ayrı mewzu.. HERSEY KARSILIKLI AMA O GELENEKÇİ YAPIYADA KİMSE Bİ ÇARE BULAMAZ. ENİNDE SONUNDA İNSANIN ÖNÜNE ÇIKAR. NE YAZIKKİ BÖYLE Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.