Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 ben en iyisi bu sorunun cevabı olan yada olmayan şeyi hiç söylemiyim dediğim gibi çok saçma bu soruyu niye sordum bilmiyorum zaten kendimde değildim herhalde o sıra şimdi kendime geldim ve sorumu geri alıyorum hiç sormadım farzedin. Haydaa....İşkence yeterbe kardeşim...o top gelip seni yakacak sonra... Alıntı
Φ özkan1980 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Haydaa....İşkence yeterbe kardeşim...o top gelip seni yakacak sonra... madem ki çok ısrar ediyorsunuz sorumluluk bana ait değil cevap: bir kibrit yakıp trenin önüne atarız kibrit ateş topu haline gelir ve herşeyi yakar arkadan gelen yakacak başka birşey bulamadığından kendiliğinden söner Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 madem ki çok ısrar ediyorsunuz sorumluluk bana ait değil cevap: bir kibrit yakıp trenin önüne atarız kibrit ateş topu haline gelir ve herşeyi yakar arkadan gelen yakacak başka birşey bulamadığından kendiliğinden söner Ehh be forumdaşım yaktın bizi de...neyse bir daha binmeyiz senin trenlerine... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Afedersin ama gülünmeyecek kadar saçma Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 demek sizleri gülmekten yere yatıran bu cevaptı. aman Allahım bu ne espri,bu ne zeka,böyle bır cevabı bana gösterdiğin için çok sağol düşünsene dünyada böyle bır bılmeceyi bılme şerefıne erememiş ne çok ınsan var ki,biz ne çok şanslıyız sağol arkadaş bizi öyle güldürdün ki hala herşeye gülüyorum Alıntı
Φ özkan1980 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 demek sizleri gülmekten yere yatıran bu cevaptı. aman Allahım bu ne espri,bu ne zeka,böyle bır cevabı bana gösterdiğin için çok sağol düşünsene dünyada böyle bır bılmeceyi bılme şerefıne erememiş ne çok ınsan var ki,biz ne çok şanslıyız sağol arkadaş bizi öyle güldürdün ki hala herşeye gülüyorum komik olan cevap değil zaten o kadar düşündükten sonra bize cevap olarak bunu söykenesi bizi güldürdü ben en başından beri çok şaçma bir soru olduğunu mantıkla hiçbir alakası olmadığını zaten söyledim siz buna rahmen uğraşıp hayal kırıklığına uğradıysanız bunda benim hatam yok istemeyen cevap vermezdi olur biterdi ben sadece bizim verdiğimiz tepkilerin aynısını başkalarıda vereceklermi diye merak ettim ve öyle oldu demekki bizde bir problem yokmuş Alıntı
Φ feriss Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 taurus dogru cevabi verdi o zaman ates topu avucunu yalamadimi sonunda aslinda herkes bildi kabul ediyorum ben, niye bi sorun bakalim hem bizim cevaplar daha komikti hemde hepsi dogruydu dusunun ben demedimmi eninde sonunda yanacak bakin bilmisim kurtulan bi tren varmidir yoktuuur sonra taurus treni yakti ates topuda avucunu yalamadimi cevaptada oyle degilmi oyleee soruyu soran arkadasim ne kadar gicikmsin niye dogru bildiniz demiyon yani sen bilemedin diye niye biz bildik diye kiskaniyonki olurmu yaa onemli olan dostluk degilmiii bildik bildik cumleten tebrikler ama ilk ben bildiim hehe Alıntı
Φ öznurtamtürk Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 taurus dogru cevabi verdi o zaman ates topu avucunu yalamadimi sonunda aslinda herkes bildi kabul ediyorum ben, niye bi sorun bakalim hem bizim cevaplar daha komikti hemde hepsi dogruydu dusunun ben demedimmi eninde sonunda yanacak bakin bilmisim kurtulan bi tren varmidir yoktuuur sonra taurus treni yakti ates topuda avucunu yalamadimi cevaptada oyle degilmi oyleee soruyu soran arkadasim ne kadar gicikmsin niye dogru bildiniz demiyon yani sen bilemedin diye niye biz bildik diye kiskaniyonki olurmu yaa onemli olan dostluk degilmiii bildik bildik cumleten tebrikler ama ilk ben bildiim hehe 2 yıl boyunca yukardaki arkadaşın verdiği cevabı veremedinizmi gerçekten? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 2 yıl boyunca yukardaki arkadaşın verdiği cevabı veremedinizmi gerçekten? O kadar olmadı yaw..Bu arada cevabımı doğru kabul eden feriss ve öznurtamtürk'e teşekkür ederim.. Alıntı
Φ adambey Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 bir arkadaşım sordu mantıkla hiç alakası olmayan bir soru biz bulamadık ve cevabı söylediğinde yerlere yattık gülmekten şimdi bir tren var saatte 100 km hızla gidiyor ve arkasından bir ateş topu 120 km hızla yaklaşıyor eninde sonunda bu treni yakacak bu treni bu ateş toplundan kurtarmanın yolu nedir. arkadaşlar soru eksik sorunun tam olanın sorayım tren ormanda gidiyor.. hava rüzgarlı ve rüzgar trenden daha hızlı .... ormanda yangın çıkıyor.. yangın trenin arkasında kalıyor ve trenden hızlı ..hızı önemli değil diyelim tren giderse 10 dakikada..durursa 6 dakikada yakalayacak.. peki makininst treni yanmaktan nasıl kurtarır cevabını benzer olarak vermişler zaten.. adambey... not ..bendeki soruyada bir bakın ...bu kolay.. D: Alıntı
Φ ^MERVE^ Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Treni rayından çıkarırsak alev topu da yandan geçer gider treni kurtarırız Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Treni rayından çıkarırsak alev topu da yandan geçer gider treni kurtarırız merve hoşgeldın tren kendı de yandı,bızde bu soru yüzünden yandık iş işten geçtı yani geç kaldın. başlığı açan arkadaşımız kızmasın bana ,sadece espri Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 treni kendimiz yakarız,ateş topuda avucunu yalar.. iyi cevap! Alıntı
Φ erhanbute Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Bir gemi kazası sonrası 4 kişi okyanusun ortasındaki küçük bir adada mahsur kalır. Ada tamamen kurumuş otlarla kaplıdır. Bir gün sabah kalktıklarında, adanın diğer tarafında yangın çıktığını ve üzerlerine doğru ilerlediğini görürler. Belli bir süre sonra yangın tüm adayı yakıp kül etmiştir ama 4 adam hala hayattadırlar. Bu nasıl olmuştur? (Yangın esnasında kesinlikle suya girmemişlerdir. Kaya vb. cisimlerin üzerine çıkmamışlardır.)... sorunun bu ve buna benzer bir sürü türevi var ama ilk soruyu soran arkadaş olayı abartmış ateş topu filan demiş biraz sallama olmuş biz buna yangın diyelim ama sorunun orjinalinin cevabı tabi mantıksız değil etrafımızda biz küçük bir ateş yakarsak yangın bize ulaşmadan söner çünkü yanacak birşey kalmamıştır. Alıntı
Φ multeci Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 erhan en mantıklısı senden geldi........ama tarus soruyu zaten çözmüş..... Alıntı
Φ Serkaban Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Trenin makasını değiştiririz.Bir başka deyişle alev topuna yol veririz. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.