Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl Günaydın arkadaşlar... günaydın ece abla herkese günaydınnn.. en mutlu gününüzü geçirmeniz dileğiyle... şamaroğlanı günaydın dün cafeye hiç uğramamışsın müşterilerle ben ilgilendim, bakıyorum senin derdin işe girene kadarmış
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl acele etme Biraz acele oldu.. Hayırdır gitmemimi istiyorsun yoksa
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl yok canııııımmmmmm hızlı yeme yavaş yavaş ye demek istedim hızlı yemek yemek aşırı kilo yapar diye söyledim
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl yok canııııımmmmmm hızlı yeme yavaş yavaş ye demek istedim hızlı yemek yemek aşırı kilo yapar diye söyledim emin misin bakıyorum çok neşelisin beni düşünen arkadaşım
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl Arkadaşlar bende çıkıyorum hepinize iyi akşamlar..Kendinize iyi bakın...
Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 19 yıl günaydın arkadaşlar SAĞOL 19 mayıs gençlik ve spor bayramınızı kutlar gözlerinizden öperim...
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 19 yıl selam arkadaşlar ya sohbetinizi bozmazsam bir şey hatılatmak istiyorum üsteki bölümde bir konu açtım katılmanız mümkünmü.ben istanbuldan.taksimaksi teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl Biraz önce kız arkadaşım beni evden kovdu, sonra dvd mi pencereden fırlattı...... neden bilmiyorum ama direk foruma girdim.... Dvdim bozuldu, parçalandı........öldürmeli miyim onu???
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.