Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

sizce iyi insan kimdir

kötü insan kimdir?

Gönderi tarihi:

kotunun karsıtı ıyıdır

ıyının karsıtı kotu :D:P

Gönderi tarihi:

iyi insan erkektir

kötü insan kadın :P

Al işte Taş Yürekliden başka ne cvp beklenirki :lol: Ne kadar bencilsin sen bea :angry:

Kötü insan Taş Yüreklidir -_-<_<

İyi insan Taş Yürekli gibi olmayanlardır :D:clover:

Kötü insan...Vicdanını terk etmiş...İyi niyetini dağların ardına saklamış... Hatır gönül nedir hiç bilmemiş.. Sadece kendini düşünen... Kalp kıran... Hak yiyen...Kendini herkesden akıllı zanneden... Bildiği yanıldığına yetmeyen..vs. vs. biridir <_<

İyi insan... Artık böyle birini bulmak o kadar çok zor ki günümüzde...Birgün kötü bir insanla karşılaşırsanız iyi bir insanın ne demek olduğunu...Tarifinin nasıl olduğunu işte o zaman anlarsınız...

Kötü insanların sayesinde iyi insanların değerini daha iyi anlarsınız... -_-

Gönderi tarihi:

olaya matematiksel açıdan bakarsak -1 kötü insan +1 iyi insan kötü insan x iyi insan = kötü insan kötü insan > iyi insan

Gönderi tarihi:

Dilek ve şikayet kutun nerde bakim <_<

:P

Gönderi tarihi:

Taş yürekli ömrümü yedin çekil git gözüm görmesin seni :devil:

:lol::P

Gönderi tarihi:

Ya ben iyi bir insanım, çevremdeki herkes bana çok iyi birisin diyo.. -_-:huh::D

Gönderi tarihi:

Adolf Hitlere öyle diyorlardı çevresindekiler ablacım -_-

:lol:

Tamam tamam sustum :(:D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.