Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl iyi insan erkektir kötü insan kadın Al işte Taş Yürekliden başka ne cvp beklenirki Ne kadar bencilsin sen bea Kötü insan Taş Yüreklidir İyi insan Taş Yürekli gibi olmayanlardır Kötü insan...Vicdanını terk etmiş...İyi niyetini dağların ardına saklamış... Hatır gönül nedir hiç bilmemiş.. Sadece kendini düşünen... Kalp kıran... Hak yiyen...Kendini herkesden akıllı zanneden... Bildiği yanıldığına yetmeyen..vs. vs. biridir İyi insan... Artık böyle birini bulmak o kadar çok zor ki günümüzde...Birgün kötü bir insanla karşılaşırsanız iyi bir insanın ne demek olduğunu...Tarifinin nasıl olduğunu işte o zaman anlarsınız... Kötü insanların sayesinde iyi insanların değerini daha iyi anlarsınız...
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl olaya matematiksel açıdan bakarsak -1 kötü insan +1 iyi insan kötü insan x iyi insan = kötü insan kötü insan > iyi insan
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl bilmem havadan bir kitap düştü kafama aldım okudum bu görev yazıyordu bende yapayım barim dedim
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl şimdi çağ ilerledi artık bankaya yatırıyorsun canım veriimmi dilek şikayet hesap numaramı
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl düşündüm düşündüm iyi insan benim yine düşündüm düşündüm kötü insanda benim
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl Ya ben iyi bir insanım, çevremdeki herkes bana çok iyi birisin diyo..
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl Adolf Hitlere öyle diyorlardı çevresindekiler ablacım Tamam tamam sustum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.