Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Ya bende yeni gördüm arkadaşlar herkese merhaba.. Aslında forumu yeni yeni keşfediyorum açıkçası..
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Teşekkürler hepinize ... Ya ben dediğim gibi çok fazla olmadı bu foruma üye olalı ve yeni keşfediyorum ama inanın sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum şimdi neden daha önce üye olmadım diye üzülüyorum..
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Selam Hosgeldin Canım hoşbuldum.. Ya ne kadar güzel..Çok güzel, yüzyüze tanışmasak bile ne kadar güzel ve iyi insanlarsınız.. Şu an çok komiğim biliyomusunuz hem yazıyorum hemde yüzümde müthiş bir gülümseme var..İşyerindeyim ve karşımda oturan arkadaşım bana bakıyor, ne oluyor diye...
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl bak burayada derim cok duygulanicagin canakkale sehitleri goruntuleri var Bilgisayar - İnternet - Web - Donanım buraya gir en alta web sitesi tanitimi var her turk birkre tiklasin var tikla ve zile istersen
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Tamam evet işte orası..Ben oraya bakmıştım zaten zaten hatta bir çanakkale hatırasıda ben eklemiştim oraya..Çok güzeldi gerçekten..
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl ay ben hoşgeldin dememişim ne ayıp etmişim ya özür dilerim hoşgeldinnn kusura bakma geç hoşgeldin demişim
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl Yazar ay ben hoşgeldin dememişim ne ayıp etmişim ya özür dilerim hoşgeldinnn kusura bakma geç hoşgeldin demişim Angel çok teşekkür ederim.. Hoşbuldum..
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl bende buraya apeydır gırmıodum zaten tanıştık ama tekrar hoşgeldınnn canım iyiki varsın
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Sedelina çok teşekkür ederim canım..Sende iyiki varsın..
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl Olymposlu buzlu rakı.. çok teşekkür ederim hoşbuldum.. Olymposlu buzlu rakı.. ne güzel çok hoşuma gitti ..teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Olymposlu buzlu rakı.. ne güzel çok hoşuma gitti ..teşekkür ederim Rica ederim..Hiç önemli değil.. Madem çok hoşunuza gitti, bundan sonra size böyle hitap edicem o zaman..
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl canım bende geç kalanlardanım,sıcacık yüreğinle hoş geldin sefalar getirdin
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl Yazar canım bende geç kalanlardanım,sıcacık yüreğinle hoş geldin sefalar getirdin Canım ne kadar incesin.. hoşbuldum teşekkür ederim..
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl Her ne gördüyseniz ben birşey göremedim ya,neyse önemli değil!
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Her ne gördüyseniz ben birşey göremedim ya,neyse önemli değil! Aa oysaki görmüşsün..
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 19 yıl uzun zamandır burdaymıssın ben sana hos geldın dmemısım hosgeldın bak elım bos gelmedım
Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Bu çikolatalar süper... Bayılırım çikolataya.. Çok teşekkür ederim..çok incesin.. Hoşbuldum..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.