Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Micmacs - Micmacs à Tire-Larigot

Sabah uyanıyorsunuz, işe gidiyorsunuz ve herşeyin yolunda olduğunu düşünüyorsunuz, birden çalıştığınız yerin önünde birşeyler oluyor ve sese doğru giderek camekanın önünde olanları seyretmeye başlıyorsunuz! Ve serseri bir kurşun sizi anlınızın ortasından yakalayarak büyük bir karmaşanın içine çekiyor. Tam böyle başlıyor Micmacs. Silah şirketlerinin içinde bulunduğu karanlık ortamı size bir hiciv, taşlama şeklinde aktarıyor. Oldukça akıcı ve komik çekilmiş özellikle Dany Boon ve arkadaşları beni çok etkiledi ve filmi iki defa seyretmek zorunda kaldım (karmaşık veya anlaşılması güç olduğundan değil sadece çok hoşuma gittiği için). Lütfen bu filmi kaçırmayın. Özellikle çok para harcanarak çekilen holywood filmlerini ve bu naçizane Fransız filmini karşılaştırabilirsiniz. Özellikle Fransızların film anlayışı bana çok değişik geldiğinide belirtmeden geçemeyeceğim... Kaçırmayın mutlaka izleyin diyorum. Ve Jean-Pierre Jeunet bundan sonra özel ilgi göstermenizde yarar görüyorum...

post-2-0-88330100-1300066287_thumb.jpg post-2-0-99859400-1300066288_thumb.jpg post-2-0-74012400-1300066289_thumb.jpg post-2-0-44794100-1300066290_thumb.jpg

French filmmaker Jean-Pierre Jeunet takes a satirical look at the global arms trade with this foreign-language comedy starring Dany Boon as Bazil, who rallies his friends to take down weapons manufacturers responsible for his father's death. Bazil also discovers a dump into an underground haven for cool tools and sculptures crafted from discarded junk. Dominique Pinon, André Dussollier and Jean-Pierre Marielle co-star.

Oyuncular: Dany Boon, André Dussollier, Nicolas Marié, Jean-Pierre Marielle, Yolande Moreau, Julie Ferrier, Omar Sy, Dominique Pinon, Michel Crémadès

Yönetmen: Jean-Pierre Jeunet

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Film son derece eğlenceli, ben çok eğlendim. Eğlenmeme sebep en çok da karakterlerin her birinin ayrı ayrı kendi çaplarında bir miktar arıza oluşlarıydı.Tıpkı Amelie'dekiler gibi... Her ikisinin de yönetmeni aynı kişi... .Adminin de dikkat çektiği üzere Jean-Pierre Jeunet kesinlikle izlenesi, takip edilesi bir yönetmen, ben çok seviyorum kendisini...

Yavaş yavaş, acele etmeden, küçük küçük, sabırla, tıpkı bir oya işler gibi işlediler filmi :) Sonuç; onlar da mutlu oldular, ben de :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.