Φ sweetcake Gönderi tarihi: 12 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2011 Herkese merhabalar, Öncelikle forumunuzu çok beğendim bende bir anneyim ve bir bebeğim olmasını çok istiyorum. Bunun yanısıra Butik Pasta Tasarımı ile uğraşmaktayım. Kurucusu olduğum bir butik pasta tasarım evi var. -The Sweet Cake Butik Pasta Tasarım Evi- Türkiye’nin ilk butik pasta tasarım atölyesi ve yemek okulu olan Coccolat Lezzet Okulu’nda butik pasta tasarımı üzerine Elif Kolonkaya ’dan ve Türkiye Aşçılar Milli Takımı kaptanı aynı zamanda Sheraton İstanbul Maslak Hotel`in aşçıbaşısı Ümit Yüksel’den butik pasta yapımı eğitimi aldım. Size butik pasta Kurabiye ve Cupcakelerimden bazı örnek resimler sunmak istiyorum. Butik Pasta Kurabiye Cupcake Yorumlarınız benim için çok önemli lütfen yorumlarınızı esirgemeyin. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 13 Mart , 2011 Admin Gönderi tarihi: 13 Mart , 2011 Çok güzel görünüyorlar biraz gönderinde tadına bakalım LOL! Sevgiler Alıntı
Φ sweetcake Gönderi tarihi: 13 Mart , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 13 Mart , 2011 Özel bir gün veya kutlamanız olursa neden olmasın tabiki göndeririz Alıntı
Φ Testes Gönderi tarihi: 15 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2011 teşekkürler güzel görünüyorlar Alıntı
Φ sweetcake Gönderi tarihi: 18 Mart , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mart , 2011 Açıkçası Butik Pastalar ile ilgili yaratıcı bazı çalışmalar deniyorum. O denemelerimi de burada paylaşmak isterim. Bi fikri olan benimle paylaşabilir. Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 18 Mart , 2011 Admin-- Gönderi tarihi: 18 Mart , 2011 Hepsi çok güzel, çok beğendim... Alıntı
Φ sweetcake Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2011 Burada ilerleyen zamanlarda kurabiye ve cupcakelerimi de paylaşmayı düşünüyorum, inşallah onlarıda beğenirsiniz. Alıntı
Φ water_light Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2011 bunlardan yapmayı çok istiyorum Alıntı
Φ mor burunlu tavşan Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2011 ellerinize sağlık çok güzel görünüyorlar Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2011 Çok güzel görünüyorlar...Bunun bir sanat olduğunu düşünüyorum. Ellerinize sağlık.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.