Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Erbakan hayatını kaybetti

12785453.jpg

Eski Başbakanlardan Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan hayatını kaybetti.

Bir süredir tedavi gördüğü Güven Hastanesi Erbakan'ın saat 11:40'ta hayatını kaybettiğini açıkladı.

Refah Partisi ile 1995 seçimlerinde sandıktan birinci çıkan Erbakan, Doğru Yol Partisi ile kurdukları koalisyon hükümeti ile Başbakanlık koltuğuna oturmuştu.

Son kurultayda Saadet Partisi Genel Başkanlığına seçilen Erbakan 85 yaşındaydı.

Gönderi tarihi:

Öyle zannediyorum ki Tanri´nin sevdigi kullarindandi..

Son sözleri ´´Devlet ve millet tehlikede, kurtarın ne olur´´ BOP cu AKP´icin sarfettigi bu sözler kulagimizdan silinmiyecek.

Sivas´da o dönemin Belediye Baskanı Temel Karamollaoglu Tayip´i arka odalarda kucaklarken isin farkina varmaliydi...

Karamollaoglu’nun Madimak Katliami´´ndan sonra ´´Gazaniz mübarek olsun´´ dediginde isin farkina varmaliydi olmadi!

Türk ve islam sentezini bir araya getirmeye calismasina Madimak Katliaminla darbe vuranlar bugün nasil rahmet dileyecekler merak ediyorum.

Allah rahmet eylesin...

Yarin: Allah Allah´´ diye otele saldiranlar onun var olan milli degerleri Arap milliyetciligine dönüsterenler hangi timsah göz yaslarina bogulacagini görecegiz.

Gönderi tarihi:

Allah rahmet eylesin, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Umarım birilerine ders olur, dün siyasetle uğraşıyordu bugün yok.

Gönderi tarihi:

Ülkemizin yetistirdigi ve bir tarih dilimine damgasini vurmus olan bir siyasetciydi.

Günahlari ve sevaplariyla hakkin rahmetine kavusmustur,bizim,Allah rahmet etsin,ailesine ,yakinlarina bassagligi dilemek ötesinde fazla bir diyecegimiz olmamalidir,cünkü artik hayatta degildir.Buna ragmen birkac kelime ile onu özetlemek isterim:

"Erbakan,kendi felsefesi cercevesinde büyük bir Türkiye istiyordu.Bu amacla siyaset yapiyor ve kendini asla saklamiyordu.Erbakan'i,bugün ülkeyi yöneten ögrencilerinden ayiran en büyük fark;Seffaf olusu, ögrencileri gibi renkten renge boyanarak maskelerin arkasina saklanmadan siyaset yapmasiydi.Onun bir yillik basbakanligi dönemi cok zor kosullar altinda gecmistir,buna ragmen asla bir gizlilik veya katakullilik düsünmeden yoluna devam etmis ve asil ihaneti ögrencilerinden görmüstür."

Tekrar rahmet olsun diyorum.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Erbakan büyük bir adammiydi degilmiydi bunun tartismasini hemen onun vefatindan sonra yapmak biraz adaba aykiri olur.Henüz 7'si,40'i dolmadi.Ondan sonra bu tartismalar yapilabilir fakat bir gercegin altini cizmekte cok yarar vardir ve bugün onun arkasindan destanlar üreten birtakim sahtekarlarin da maskelerinin düsürülmesi anlaminda bu gercegi ifade etmek farz olmustur.

ERBAKAN ANTIAMERIKANCI'YDI.Onun arkasindan aglayanlar veya destanlar düzenler ise AMERIKANCIDIR.Simdi onun ölümüyle kendilerini onun izindeymis gibi gösterme yarisi baslayacaktir ve bu yarisin görünmeyen ucunda 12 Eylül secimleri vardir.SAADET'TEN OY KAPMA CABASIDIR BU.

Dikkat ediyorum,ogul Fatih Erbakan,dünkü konusmasinda;"Babama ihanet edenler anlaminda haksizlik edenlerden bahsetti"yandas medya,bu sözü, yapilari geregi hemen TSK'ya atfetme yarisina girdiler.28 Subat olayi üzerine tilki oyunu oynayip Fatih Erbakan'in sözlerinin aslinda Erdogan ve ortaklari icin söylenmis sözler oldugunu örtmeye calisiyorlar.28 Subat tartismasindan önce Erbakan'a kendi icinden yapilan ihanet asla affedilir bir ihanet degildir.

Milli Görüs gömlegini cikarttim diyerek Amerika'nin yandasi olmak öyle corbaya üfürülerek sogutmaya benzemez.Erbakan ne istiyordu bunlar ne istiyor aciklandiktan sonra 28 Subat tartisilir.

saygilarla

Gönderi tarihi:

´´Devlet ve millet tehlikede, kurtarın ne olur´´

Ölüm döşeğinde söylenen bu sözler aslında bir depremdir. Dilerim kulaklarda hep kalır, sonradan hatırlanıp dizler dövülmez...

Gönderi tarihi:

Beni dogrusu hic mi hic üzmedi. Bana göre Erbakan ülkeye asla güzel bir hizmet yapmamistir. Beni sasirtan yasaminda atan yorumcularin burada Erbakan'i ölümünden sonra övmeleri. Erbakan seriatci bir liderdir, demokrasi düsmanidir. Türkiye Türkes'in, Yazicioglu'nun arkasindan bir de Erbakan gibi tarihte bana göre sadece kötü anilacak siyasetcilerdendir. Umarim öbür dünyada ücüde hak ettikleri mahkemede sorgulanirlar ve yaptiklarindan dolayi cezalandirilirlar.

Gönderi tarihi:

Beni asil sasirtan sevenleri burda tek kelime yazmamalari. Recep Tayip´den önce tek Tanri kimdi desek cihad parmaginla Erbakan isaret edilirdi..

Bugün Tanrilar degismistir yarinda degisecek. Mahsere kadar onlarin Tanri´larinin degisiklik gösterecegini biliyoruz..

Bugün sosyalizmin harflerinle oynayarak cevaplar döseyenler marx dan luther den alintilar yaparak seriat yasalarina döseyenlerin Allah´in izininle Tanrilara gecmeleri beni hic sasirtmiyor...

Benim dikkatimi gecen bir konuda Erbakanin naasinin defnedilecegi mezarlik tümüyle hummali bir calismayla temizlendigini ekranlarda görmem.

Bütün mezarlik otlara bürünmüs rezalet bir durumdaydi.. 50 kisi cömelmis bütün mezarligin üzerine adeta ölülerin üzerinde tepinerek temizlik yapmalari..

Bunu yazmamin durumu günün birinde bir mezarligin durumundan dolayi oraya birseyler kazandirma cabasinda olurken..

Cihad parmaginla, karsima cikanlarin ölüler rahatsiz edilmez onlari rahat birakin! Tehdit vari onlar rahat birakilmasi gerekir demeleri..

Birakin otu ölüleri ziyarete bile gelmezler düskünler sadece Cihad parmaklarinla hedef bulduklarinda mezarda ortaya cikmalari..

Mezarliginda otlar türemeye baslayinca boyu attikcada kimselerin oranin yakindan dahi gecmedigini sahit olacagiz..

Bin yil Tanrilar degisti bin yil daha degisecek...

Gönderi tarihi:

Bakiyorum daha 7'si veya 40'i dolmadan baslamis arkadaslar Erbakan hakkinda yazmaya.

Evet hepsi cok cok ilgincliklerle dolu bir cenaze merasimi ve cok ilginc günler yasiyoruz.Öyle saniyorum ki secim gününe kadar bu ilginc gelismeler dahada gelisecektir.

Gercek gördüklerimi ifade etmekten asla geri adim atmadim,buradada atmayacagim.

Erbakan her canli gibi ömrünü doldurup belkide birazda fazla doldurup gecip gitti.Onun iki büklüm olmus bir halde hala parmagini kaldirmaya calisarak birseyler anlatmaya calismasini hatirliyorum,bu bir hirstir azim degil.Neyin hirsiydi bu?Türkiye'ye seriat rejimini getiremeden gecip gideceginin isaretlerini almaya baslamasinin verdigi umutsuzlugun disa vurusuydu bu.

Ogul Erbakan ise CIHAD'dan bahsetti.Müslümanligin sadece namaz kilmak oruc tutmak olmadigi gercegini dile getirip CIHAD kavramini ifade etmesi aslinda baba Erbakan'in sagligindaki hedefinin ne oldugunu aciklamaya yetmisti.

Erbakan evet anti Amerikanciydi.Talebesi ise Amerikanci.Aralarindaki tek fark budur.Milli Görüs gömleginin cikarilmis oldugunu sanmak ise aslinda en büyük yanilgiydi."DEMOKRASI BIZIM ICIN BIR ARACTIR AMAC degil diyen Erdogan,hedefine hocasinin izinde gidemiyecegini artik anlamisti.Birseyler olmaliydi.Bu birseyler iste Milli Görüs gömlegimi cikarttim,bakin bende Amerikanci oldum takiyyesiydi.Halbuki demokrasinin amac olmadiginida gayet acik olarak vurgulayip onu secen ve sectirenlerede aslinda kendisinin ne oldugunuda ifade etmisti.Yani simdi bunu anlamayip onu iktidar yaptilarsa bu Erdogan'in sucu olamazdi.O acik acik kendi amacini vurgulamisti.Suc onun bu acik acik vurgulamasina ragmen onu iktidar yapanlarindir.Artik kimler yaptiysa neden yaptiysa...

Gelelim yine Erbakan'a:Cenazenin kaldirilmasi icin bir DEVLET TÖRENI yapilmadi.Tabutun üzerine Türk Bayragi acilirdi acilamazdi tartismasina girmiyorum ama su kadarini belrtmekte kendimce yarar görüyorum:Eger Türk Bayragi saygi ve sevgisi olsaydi hem tabutun üzerinde hemde ortamda Türk bayraklari olabilirdi.Devlet töreni olmadigi icin bunu ailenin zevkine birakmamiz gerekiyor.

Tabutun Fatih Camiine kacirilmasi da ayri bir olay.Basbakanlik,milletvekilligi yapmis birisinin tabutunun meclisin önüne getirilebilmesi düsünülebilirdi ama onu biran önce camiye götürdüler.

Erbakan'in cenazesi gercek bir gözle bakildiginda tamamen bir gövde gösterisi niteligindeydi.Ama en carpici gövde gösterisi,TSK'yi temsilen cenazeye katilan subaylarin gelisinde Saadet Partili bir grup gencin TEKBIR GETIRMELERI oldu.Bu aslinda bir meydan okumaydi,o cenazede olmamasi gereken TSK mensuplarinin nezdinde TSK'ya karsi bir meydan okumaydi.Laik Türkiye Cumhuriyeti'nin askerlerinin seriat yandaslarinin ayni ortamdas olmalari düsündürücüdür.Ama en önemli olan ise, ne kadar cemaat varsa o cenazede TSK mensuplariyla ayni ortami paylasmalariydi.

Erbakan'in adalet bakani olan Sevket Kazan;AKP ile bizim farkimiz,onlarin Özal cizgisinde olmalari bizim ise Milli Görüs cizgisinde olmamizdir diyor.Özal,Federasyon görüsülmelidir diyen yani bölücülüge sinyal veren isimdir.Erbakan ne yapmistir:Güneydogu'da yaptigi konusmada;Ne Mutlu Türk'üm diyene sözünü lanetlemistir.Peki Abdullah Gül ve Erdogan ne yapmistir:Erbakan'in lanetledigi sözün geregini yerine getirme calismalarina baslamislardir.Yani ne Özal'in ne Erbakan'in ne Gül ve Erdogan'in biribirinden zerre kadar fsrklari yoktur,versiyon farklari vardir.

Son olarak;Erbakan'in cenazesinde yasanan gövde gösterisini ben Sultanahmet Meydaninda Refah Partisi'nin organize etmis oldugu SERIAT mitinginden ayri tutmuyorum sadece o mitingte subaylar yoktu.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Umarim öbür dünyada ücüde hak ettikleri mahkemede sorgulanirlar ve yaptiklarindan dolayi cezalandirilirlar.

Umduğunuza göre öyle bir yer var...

Gönderi tarihi:

Bütün mezarlik otlara bürünmüs rezalet bir durumdaydi.. 50 kisi cömelmis bütün mezarligin üzerine adeta ölülerin üzerinde tepinerek temizlik yapmalari..

Benim kafama takılan, bizim ölülerimizin bir an önce ebedi istirahatgahına gitmesi söylendiği halde ve üstünlüğün ancak takvada olduğu bilindiği halde bizimle aynı dine mensup, bizden biraz daha eşit kişilerin cansız bedenlerinin iki gün bekletilmesi.

Gönderi tarihi:

Inanmiyorum ama varsa diye düdünmüyorda degilim.

Bir umut var yani? -_-

Yalnız şunu belirtmeden de geçmeyeceğim, önceden de söylemiştim ama şu an güncel olduğu için bir kez daha yazacağım. Buna rağmen hiç kimsenin inancı aleyhine yorum yapmamanız gerçekten takdire şayan bir durum. Sizi :alkis: lıyorum.

Gönderi tarihi:

Bir umut var yani? -_-

Yalnız şunu belirtmeden de geçmeyeceğim, önceden de söylemiştim ama şu an güncel olduğu için bir kez daha yazacağım. Buna rağmen hiç kimsenin inancı aleyhine yorum yapmamanız gerçekten takdire şayan bir durum. Sizi :alkis: lıyorum.

Tesekkür ederim, simartiyorsunuz beni. Bu arada ne olacak bizi cimbomun hali güzel insan?

Gönderi tarihi:

Tesekkür ederim, simartiyorsunuz beni. Bu arada ne olacak bizi cimbomun hali güzel insan?

Bunu spor konularında yazıyorum ama hiç katkı yapmıyorsunuz.

Gönderi tarihi:

Bunu spor konularında yazıyorum ama hiç katkı yapmıyorsunuz.

Özür dilerim,hemen bakayim ve katkimi saglayayim. Günlük yasanan olaylardan basimizi kasiyacak zamanimiz yokki sayin yilmaz.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.