Zıplanacak içerik

Recep Tayyip Erdoğan mı? yoksa Fethullah Gülen mi 2023'te HALİFE olacak?

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Recep Tayyip Erdoğan mı? yoksa Fethullah Gülen mi 2023'te HALİFE olacak?

%20<a%20%20data-cke-saved-href=

Fethullah Gülen 2023'te HALİFE olacak

Kim diyor bunu? Serdar Turgut. Önce mizah yazısı sanıyorsunuz ama değil. Çok ciddi bir senaryo...

Serdar Turgut diyor ki:

Türkiye'de halifelik aktif hale getirilecek.

İlk halife de Fethullah Gülen olacak.

Bu senaryo bir mizah yazısı değil.

Serdar Turgut gayet ciddi bir yazı kaleme almış. İddiasına göre Amerika'nın asıl BOP planı bu...

Atatürk'ün Halifeliği kaldırmadığını savunan Serdar Turgut'a göre, "ilerde kullanılmak üzere halifeliği rafa kaldırdı"... Serdar Turgut'a göre şimdi "halifeliği kullanma zamanı" geldi...

2023 YILINDA

İddiasına göre Atatürk'ün 400 sayfalık vasiyetnamesinde de bu var. AK Parti iktidarına da bu vasiyeti yerine getirmek nasip olacak.

Bir de çok iddialı tahminde bulunuyor. Diyor ki:

"Bu bir büyük plan ve asıl büyük Ortadoğu planı da bundan ibaret. Amerika'nın da planı bu yönde ve bugün Müslüman ülkelerde çıkan olayların temelinde, bu süreci hızlandırmak için uğraşan ABD'nin olduğu ortaya çıkarsa hiç şaşırmayın.

Benim tahminim, bu ülke 2023 yılına denk gelecek şekilde halifeliği tekrar aktif hale getirir."

İLK HALİFE GÜLEN

ECEVİT BUNU ANLADI...

AK Parti'nin halifeliği canlandırma misyonunu önünde bulduğunu iddia eden Serdar Turgut, bir iddia daha ortaya atıyor. Dediğine göre Fethullah Gülen ilk halife olarak sahneye çıkacak.

Şöyle aktarıyor senaryosunu:

"AKP ile Fethullah Gülen arasındaki ilişkilerin tarihine ve Gülen ile ABD arasındaki ilişkilere baktığımızda; Fethullah Gülen'in çeşitli düşüncelerini okuduğumuzda veya dinlediğimizde, ileride yeniden aktive edilecek bir halifenin o olması ihtimalinin büyük olduğu görülüyor. Gülen'in Atatürk ve Cumhuriyet ile ilgili söylemleri de bu olasılığa işaret ediyor. Bu gerçeği zamanında Bülent Ecevit de görmüştü ve Gülen ile ilişkileri o nedenle çok iyiydi. Cemaatin her ülkede açılan okulları da, o ülkelerdeki halifeliği kabul sürecini kolaylaştırmaya yönelik adımların zorunlu bir temeli sayılabilir."

muhalifgazete

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Başbakan Erdoğan'dan Marmaray açıklaması

İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçiş Projesinin temeli, Haydarpaşa Limanı'nda düzenlenen törenle atıldı. Törende konuşan Erdoğan, Marmaray ve "çılgın projesi" ile ilgili açıklamalarda bulundu.

ÇILGIN PROJEMİ SEÇİM BEYANNAMESİNDE AÇIKLAYACAĞIM

Bir yandan açılış yapıyoruz, bir yandan temel atıyoruz

Bana gazeteci arkadaşlarım sordu: ‘Başbakan’ım çılgın projeyi ne zaman açıklayacaksınız’ diye

Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılına dair hedefleri koyduk önümüze

Kutlu doğumlar 9 ay 10 gündür

Çocuk büyüyor. Vakti saati geldiğinde 2023’ün seçim beyannamesiyle birlikte o da açıklanacak

Hürriyet

Gönderi tarihi:

O zamana kadar bir daha ata filan binmaz zannedersem.

Gönderi tarihi:

Hedef 2023, hani Başbakan birilerine diyordu ya koltuğa yapıştılar kalkmak bilmiyorlar diye, o dedikleriyle arada ne gibi bir farkı var merak ediyorum. Bir şeyi daha merak ediyorum, bu halife nerede oturacak, yine Pennsylvania da oturmaya devam mı edecek? Serdar Turgut tan rica ediyorum bu sorunun cevabını.

Gönderi tarihi:

Atlar binicisini tanirmis derler.Atlarin dogadan kaynaklanan bu özelligi kadar halkimizda kendini yönetenleri bir taniyabilseydi Türkiye simdi bugünlerden cok ilerlerde olacakti.

saygilarla

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Hedef 2023, hani Başbakan birilerine diyordu ya koltuğa yapıştılar kalkmak bilmiyorlar diye, o dedikleriyle arada ne gibi bir farkı var merak ediyorum. Bir şeyi daha merak ediyorum, bu halife nerede oturacak, yine Pennsylvania da oturmaya devam mı edecek? Serdar Turgut tan rica ediyorum bu sorunun cevabını.

Herkes onu bekliyor o geldiginde Ahlak degerleri yükselecek Tayip´le düstü o toparlayacak.

En basta koskoca demokrasi gelecek.

Gönderi tarihi:

O zamana kadar bir daha ata filan binmaz zannedersem.

Binsin, binsin; atın yaptığını bir de şu millet yapabilse...

Gönderi tarihi:
  • Yazar

CEMAAT İSTEDİ - PKK’LILAR BİTLENDİ

Samanyolu Tv’deki dizilerle ilgili Odatv’de çok bilgi-yorum yer aldı. Örneğin bu cemaat organında neden dizilerin senaryoları ya PKK ya da “derin devlet” ile ilgili?

Aslında tüm dizilerin ortak noktası, hep komplo teorilerine dayanması. Dizileri seyredince anlıyoruz ki, cemaatin okyanus ötesinde oturan kişisi de, polisi de, savcısı da hep aynı komplo teorisinden besleniyor. Neyse...

Meselemiz bu değil.

Komik bir haber vermek istiyorum:

Samanyolu Tv’deki dizi oyuncularına “yukarıdan” bir emir gelmiş; “erkek oyuncular uzun saçlı olmayacak!”

Peki ne yaptılar?

Örneğin “Şefkat Tepe” dizisinde PKK’lılar bir anda bitlendi ve hepsinin saçı kesildi!

“Okyanus ötesi” şimdi dizisini keyifle izliyor!

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Fethullah hastalığa inanmayıp “Bu işte bir gatakulli var” demişti.

PAŞALAR EYLEMDE

Hocaefendi “Gatakulli” demişti

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan bazı paşaların hastalanıp GATA’ya kaldırılmaları üzerine Fethullah Gülen hastalığa inanmayıp “Bu işte bir gatakulli var” demişti. Bu söz üzerine yandaş medya da, çoğu 80 yaşına dayanmış paşalar ile ilgili ağır ithamlarda bulunuldu. Güya hasta değillerdi, numara yapıyorlardı.

Şimdi…

Balyoz Darbesi’nden tutuklu tüm askerlerin bir karar aldıkları öğrenildi. Hiçbiri ne pahasına olursa olsun hastaneye sevk istemeyeceklerdi. Kararı alan askerler bırakın hastaneyi, Silivri Cezaevi’nin revirine bile çıkmıyorlar. Çoğu yaşlı olan askerlerin hasta olmalarına rağmen revire bile çıkmamaları yolunda cezaevinden kötü haberler gelmesi olasılığı artıyor.

Gönderi tarihi:

Yazik ya ne bicim anayasa kanunu bu sahi kim hazirlamisti bu anayasayi, avrupa insan haklari mahkemesine ne oldu kaldirdilarmi.

Gönderi tarihi:

Fethullah hastalığa inanmayıp “Bu işte bir gatakulli var” demişti.

PAŞALAR EYLEMDE

Hocaefendi “Gatakulli” demişti

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan bazı paşaların hastalanıp GATA’ya kaldırılmaları üzerine Fethullah Gülen hastalığa inanmayıp “Bu işte bir gatakulli var” demişti. Bu söz üzerine yandaş medya da, çoğu 80 yaşına dayanmış paşalar ile ilgili ağır ithamlarda bulunuldu. Güya hasta değillerdi, numara yapıyorlardı.

Şimdi…

Balyoz Darbesi’nden tutuklu tüm askerlerin bir karar aldıkları öğrenildi. Hiçbiri ne pahasına olursa olsun hastaneye sevk istemeyeceklerdi. Kararı alan askerler bırakın hastaneyi, Silivri Cezaevi’nin revirine bile çıkmıyorlar. Çoğu yaşlı olan askerlerin hasta olmalarına rağmen revire bile çıkmamaları yolunda cezaevinden kötü haberler gelmesi olasılığı artıyor.

Fetulah Gülen asil katagulliyi kendisi yaparak AMERIKA'ya kacisin planini hazirlamisti.

saygilarla

Gönderi tarihi:

avrupa insan haklari mahkemesine ne oldu kaldirdilarmi.

Bak bu gerçekten önemli bir soru. Hukukçu arkadaşlardan ben de bir yanıt bekliyorum, niye Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine başvurulmuyor?

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.