Zıplanacak içerik

Sosyal demokrasinin ekonomik politikası ve CHP'nin vizyonu Adaletsiz paylaşıma son vermenin ilk duragi CHP’nin ‘aile yardımı’ 1250 lirayı bulacak.

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Sizin izlediginiz haberle benim izledigim haberler farkli simdi kölünde TRT TÜRK tv sinde basbakanin konusmalarini dinledim yüzlerce is adamina hitaben konusdu, sizin yazdiklarinizla tamamen tersini söyledi, ne yapicagiz simdi sizmi yoksa türkiye basbakanimi yalan söylüyor.

Türkiye İstatistik Kurumu verileri benim yalan söylemediğimi söylüyor, artık siz karar verin kimin doğru söylediğine. Hem biraz araştırırsanız çok kolay bulursunuz ama tarafsız araştırma yapmalısınız.

• Cevaplar 53
  • Görüntü 3,1b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Desenize eski günler gene geldi bizde haberlerle avunuyorduk, kac defa akp yi kapatmaya tesebbüs etdiler ama kapatmadilar neden acaba, siz daha iyi arastiriyorsunuz bunu da bilirsiniz sanirim.

Gönderi tarihi:

Sizin izlediginiz haberle benim izledigim haberler farkli simdi kölünde TRT TÜRK tv sinde basbakanin konusmalarini dinledim yüzlerce is adamina hitaben konusdu, sizin yazdiklarinizla tamamen tersini söyledi, ne yapicagiz simdi sizmi yoksa türkiye basbakanimi yalan söylüyor.

Siz basbakaninizi izlemeye devam edin.Ona sizden fayda var.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Desenize eski günler gene geldi bizde haberlerle avunuyorduk, kac defa akp yi kapatmaya tesebbüs etdiler ama kapatmadilar neden acaba, siz daha iyi arastiriyorsunuz bunu da bilirsiniz sanirim.

Sizin tarzınızla yanıt vereceğim, mahkeme başkanı taraflı olduğu için.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.