Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2011 14 yıl Sizin izlediginiz haberle benim izledigim haberler farkli simdi kölünde TRT TÜRK tv sinde basbakanin konusmalarini dinledim yüzlerce is adamina hitaben konusdu, sizin yazdiklarinizla tamamen tersini söyledi, ne yapicagiz simdi sizmi yoksa türkiye basbakanimi yalan söylüyor. Türkiye İstatistik Kurumu verileri benim yalan söylemediğimi söylüyor, artık siz karar verin kimin doğru söylediğine. Hem biraz araştırırsanız çok kolay bulursunuz ama tarafsız araştırma yapmalısınız.
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2011 14 yıl Desenize eski günler gene geldi bizde haberlerle avunuyorduk, kac defa akp yi kapatmaya tesebbüs etdiler ama kapatmadilar neden acaba, siz daha iyi arastiriyorsunuz bunu da bilirsiniz sanirim.
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2011 14 yıl Sizin izlediginiz haberle benim izledigim haberler farkli simdi kölünde TRT TÜRK tv sinde basbakanin konusmalarini dinledim yüzlerce is adamina hitaben konusdu, sizin yazdiklarinizla tamamen tersini söyledi, ne yapicagiz simdi sizmi yoksa türkiye basbakanimi yalan söylüyor. Siz basbakaninizi izlemeye devam edin.Ona sizden fayda var. saygilarla
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2011 14 yıl Desenize eski günler gene geldi bizde haberlerle avunuyorduk, kac defa akp yi kapatmaya tesebbüs etdiler ama kapatmadilar neden acaba, siz daha iyi arastiriyorsunuz bunu da bilirsiniz sanirim. Sizin tarzınızla yanıt vereceğim, mahkeme başkanı taraflı olduğu için.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.