Φ furkan16 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Düşüncenşz ne ise Yasamınızda odur Yaşamınızın gidişini değiştirmek istıyorsanız Düşüncelerınızin Gidişini değiştirin DİZLERİMIN USTUNDE YASAMAKTANSA AYAKLARIMIN USTUNDE OLMEYI TERCIH EDERIM Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gelişe bak beee Allah'ım Allah'ım Hoşgeldin diem bari Alıntı
Φ Love_1980 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Ne Diyosun Nataliaaaaa ) Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 ya çok bekledik ama sonunda oldu...furkan destan yazdığını düşünmeye başlamıştık ama ...helal olsun gerçekten güzel bir sayfa hazırlamışssıınn..gelişin muhteşem olduuuu.... hoşgeldin arkadaşımmmm..güzel yazılarını bekliyoruz tamam mı? Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Ya nerde antik arkadaş var bende Günüm az küçük yaz okuyabilios Lovem sana bişi demedim sen takıl Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 aaaa bak bu arada hala çaylağımm bu yazıyı bu kadar büyük yazmak istememiştimmm...natiye gün doğdu gene .. yaaa natiii gülmeee yaaa öğrenicezz allah allahhh Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 aaaa bak bu arada hala çaylağımm bu yazıyı bu kadar büyük yazmak istememiştimmm...natiye gün doğdu gene .. yaaa natiii gülmeee yaaa öğrenicezz allah allahhh Valla günüm elime düşmeye gör Ben de böleim işte Neyse furkan'ın sayfayı berbat etmeden tartışmayı kesiorum sora görüşürüs gün Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 hoşgelmişsin ne iyi attin de geldinn Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Ve en cok seni özledim ben Karşı komşunun sokağa cıkacağı zamanı beklemeni Her teyzeyi annen gibi sevmeni Ve o bisikleti ilk gördüğünde koşuşunu Yağmurlu bir günde annenin elinden yediğin ekmeği Islanan sokaklara bakıp duygulanmanın Yaz aksamlarında oturduğum kaldırımı Senı bir kez daha görmek ısterdim... Hiç konusmadan Kısa pantolonlu siyah beyaz halını... Bir lokma boyunu... Diz çöküp yere sımsıkı... ama cok sıkı Sarılmak sana... Gözyaşlarımı omuzlarına bırakıp gitmek istıyorum şimdi. Sana kim olduğumu Soylemeden... Arkama bakmadan Ağladığımı sana gostermeden Seni çok özledim Ama cok özledim ÇOCUKLUĞUM... hoş geldin güzel insan....imzan süper....... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 hoşgeldin şair yürek... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.