Φ Dayı Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2011 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2011 Dostum.. Katılıyorum..katıla katıla gülüyorum..hele hele benim babam senin anneni boşar'a.. sen çok yaşa güzel yaşa emi.. Alıntı
Φ saldıray1944 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2011 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2011 komik değiller ama paylaşımlar için teşekkürler Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2011 Dostum.. Katılıyorum..katıla katıla gülüyorum..hele hele benim babam senin anneni boşar'a.. sen çok yaşa güzel yaşa emi.. Güldürebildiysem ne mutlu bana... Teşekkür ederim sende mutlu ve uzun yaşa.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2011 komik değiller ama paylaşımlar için teşekkürler :) bir şey değil, foruma hoş geldiniz... Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2011 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2011 Güzel insan, güzel yaşa.. Buda dayı'dan ikram olsun sana.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2011 Güzel insan, güzel yaşa.. Buda dayı'dan ikram olsun sana.. Buda benim ikramım olsun dostuma... 1 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2011 Admin Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2011 Oh bunlar güzelmiş YSG! Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2011 Oh bunlar güzelmiş YSG! bence de... Alıntı
Φ mor burunlu tavşan Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2011 en sevdiğim karikatürlerden biri Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2011 en sevdiğim karikatürlerden biri :) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.