Φ gulll Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 bnde bana sinir olmana sinir oldum sedoş kaç defa diyecem,rahat bırak şu sinirleri... senin wirüscan dan ne haber... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 bugün çok güldüm.bı tane kanlı bi sargı bezi var ortasından çivi geçiyor,parmağa takılıyor.şaka oyuncağı yani. okuldaki bütün öğretmen arkadaşları korkuttum.bı tanesi hemen kaçtı parmağımı görunce. bazılarının da dersıne gırıp gösterdım tabı bayanlar bayılıyordu az daha diğer tenefuste bile kendılerıne gelememişlerdi biri beni durdursun yahuuu Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 sevgıde kıskançlık olmamalı,insanın bazen abi gibi gördukleri vardır ve onların yeri ayrıdır Alıntı
Φ rose06 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 başkasının hırsını hep bendenmi çıkarcak yeter artık yaa ,,,,yoksa bahanemi üretiyooooooo:( Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 sınav sonuçlarına........... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 çok kızgınım çok üzgünüm anlaşılmadığım için Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 uydu antenı takılacaktı komşunun tabı bızım terasa olunca evde durmak zorundaydım.adam 2 de geldı.az önce gıttı.tüm günüm evde geçti.bıde uykum vardı yatamadım.çokıkk sinirliyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm taktıran kadında zaten sevmediğim biri,bı kanal çıkmadı dıye kaç saat tuttular evde Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 haber alamıyorum diye uyuz oldum bugün... Neden bu kadar meraklıyım ben ya :S Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 uyduya çevirirdim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 cok sevındım erbay evlenıyomus Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 cok sevındım erbay evlenıyomus emınmısın geçen benıde evlendırıyolardı bu topicler hemen karıişıyo Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 duyudk duymadık demeyın sedelınada evlenıyomus Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 yaa bende gördüm hayırlısı olsun sedoş Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 geç kalmışsınız evlendım hatta ikizlerim oldu Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 oh oh Allah arttırsın önemli olan geçine bilmek sedoş, sağlıklı olsun da Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 desenize forumun kısmeti açıldı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 yaw bı durun adamda kendıyle hemen evlenmek istediğimi sanacak,resıl oldumm Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 oh oh demek düğün var hee Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 bu yıl forumun düğün dernek yılı evlenen evlenene, kısmeti bağlılar dehal üye olsun kısmet açıyor bu site Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 okulum değişiyo,arkadaşlarımdan ayrılıyorum çok üzülüyorum ,yeni bi hayat yeni bi çevre beni korkutuyo.tanımadığım insanların arasına gırıcem pazartesi ve bı tuhafımm yaa Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 yardıma gelemmi kıs sedoş tanıdık bir yüz olaraktan Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 okulum değişiyo,arkadaşlarımdan ayrılıyorum çok üzülüyorum ,yeni bi hayat yeni bi çevre beni korkutuyo.tanımadığım insanların arasına gırıcem pazartesi ve bı tuhafımm yaa yeni bir aşk yeni bir iş yine gülecek bi neden lazım.. lazım tabe..niye üzülmektesin kimbilir seni neler bekliyor.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 yardıma gelemmi kıs sedoş tanıdık bir yüz olaraktan yeni bir aşkyeni bir iş yine gülecek bi neden lazım.. lazım tabe..niye üzülmektesin kimbilir seni neler bekliyor.. gel sardunyam sen olsan başkasına ıhtıyaç kalmaz çatlak kiremıt diloş haklısın da arkadaşlarımdan ayrılmak tuhaf gelıyo,artık aile gıbıydık.malum okulun çevre şartları çok kötü ondan değiştırdım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.