Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 canımın sıkılmasına üzüldüm Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 canımın sıkılmasına üzüldüm sıkı can iyidir.... ay bak şimdi bu ********* espiriyi yaptığıma üzüldüm... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 sessizliğin kızının vedasına.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 İnsanların hırslarının ne boyuta vardığını farkettim..Üzülsem mi kızsam mı..? Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 hayat bir damla gözyaşına bile deymiyorki.. herşeye güleceksin.. hiçbirşeye kızmak istemiyorum artık..herkes hata yapabilir çok hata yaptım şu son 2 ay..ama hepside benim hatalarım hepside benim sınavım.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 yanlış anlaşıldığıma hem üzüldüm hemde kızdım.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Bu da benim sınavımmış, anladım... Üzmemek için arada üzülmek gerekiyormuş... Üzmemeyi, öğrenebilmek için... hani kurşun gelirmiş vucudu vururmuş da acı hissetmezmişsin ya, hani öldüğünü anlamazmışsın ya... ben bugün ne acı hissetmişim o anda ne de öldüğümü anlamışım... hani bıçak elini kesermiş ya anlamazmışsın ya o anda elinin kesildiğini de aradan geçen saatler sonunda acı hissedilmeye başlarmış ya... anlamadım o anda canımın kesildiğini, anladım ki saatler sonra yaram kanıyor, acıyor... içime akıtmışım o dakkaya kadar yaşları, sonra yaram soğumuş bir bakmışım, yaşlar sıcacık anlamsızca dökülmekteymiş gözlerimden... Anlamsız hesaplaşmalarım, beynimin tuhaf oyunları bırakın artık beni..BIRAKIN da mutlu olayım Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 hiç tanımadığımıs biri için kusenimle tartıştığıma üsüldüm Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 çiçeğim neyin var gel istersen bi konuşalım ha? Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 küçük kuzenimin ağlamasına çoooookkkk üzüldüüüümmmm kuzenimin antalyaya dönmek zorunda olmasına çok üzüldüümmm:( Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 haberlerdeki kurt köpeğinin 2 gündür 2duwr arasında yardım beklemesine çok üzüldüm:( Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 taaaa boludan kurabiye ekler pasta ve haydari geliyo bana hee hee heeytttttt Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 ewücüm gel ben sana bana gelen kurabiyelerden ikram edeyim bi günde bu kadar şeye üzülülmez yaw Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Bu da benim sınavımmış, anladım... Üzmemek için arada üzülmek gerekiyormuş... Üzmemeyi, öğrenebilmek için... hani kurşun gelirmiş vucudu vururmuş da acı hissetmezmişsin ya, hani öldüğünü anlamazmışsın ya... ben bugün ne acı hissetmişim o anda ne de öldüğümü anlamışım... hani bıçak elini kesermiş ya anlamazmışsın ya o anda elinin kesildiğini de aradan geçen saatler sonunda acı hissedilmeye başlarmış ya... anlamadım o anda canımın kesildiğini, anladım ki saatler sonra yaram kanıyor, acıyor... içime akıtmışım o dakkaya kadar yaşları, sonra yaram soğumuş bir bakmışım, yaşlar sıcacık anlamsızca dökülmekteymiş gözlerimden... Anlamsız hesaplaşmalarım, beynimin tuhaf oyunları bırakın artık beni..BIRAKIN da mutlu olayım Hooop dedik..Yaw iyiki bi girmedik ha.Kim üzmüş bakayım benim arkadaşımı.HAdi neyse belki karışmamam gereken bi konudur.Ağaca toslamayalım.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 yawww iyiyim ben yaaaa geccek geccek yatcam kalkcam yatcam kalkcammmmm bişicik kalmayacak :) Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 ewücüm gel ben sana bana gelen kurabiyelerden ikram edeyim bi günde bu kadar şeye üzülülmez yaw saol marti çok naziksin Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 ewücüm gel ben sana bana gelen kurabiyelerden ikram edeyim bi günde bu kadar şeye üzülülmez yaw bi günde bana çaya beklerimm Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Bugün, şu yüksek lisans için girdiğim İngilizce sınavındaki sorulara çok kızdım vallaaaa... yawww siz nesiniz öyle, ne sanıyorsunuz kendinizi bilmem ki.. Bu kadar zor olmanızın anlamı neydi? hani kazanmamam içinse başardınız... HELAL OLSUN yani.. Allah sizi soru gibi ne yapsın emiiiiiiiii... ne kazıktınız öyle yaaaaa... Bi gün sizin de bana işiniz düşer, görürüz o zaman Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Ablacım Üzülme yaa.. Halbuki o kadar da çalışmıştın Herşeye kızıorum ne biçim bi hayatsa Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 bugün hala yaşıyor olmama üzüldüm.. Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 bugün hala yaşıyor olmama üzüldüm.. yaşam okadar güzel ve kudretliki hiç bir şey için üzülmeye deymez Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 bu akşam yazlığa gidemediğime üzüldüm Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 sevdiğim bir arkadaşımın davranışına insanlar ne kadar da düşüncesiz bazen Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 sabahki halk otobüsünün yavaş hareket etmesine kızdım.. Alıntı
Φ Mermer Yürekli Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 valla sorma ya bazen dolmuşçular boş gitmeyelim diye balkonda çay içen adamı bile bekleyecekler nerdeyse ya acaip sinir bozucu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.