Φ gloria Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 geldin mi tatlımmm sedelinammm canımmm seni özledimmm beee Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 geldin mi tatlımmm sedelinammm canımmm seni özledimmm beee cıddı olsana ne bu samımıyet tatlım felan delimi ne Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Cevapsızlığına, umursamazlığına, ve peşinden koştugum için kendime kızdım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Yalandan nefret ederim,gerçekler acıtsa da salak yerine konmaktan iyidir.. Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 bu adamın varlığı yeter üzülmem için birden moralım bozuldu o zaman geldim işte varlığım Türk varlığına armağan olsun sedelinanın morali bozulsun Alıntı
Φ aramis Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Güvenimi sarsan birine tekrar nasıl güvenebilirim ki.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 haklısın aramis güven zor kazanılır ama kolay kaybedilir. Fakat sanırım insan sevdikleri için biraz daha hoşgörülü olmalıdır. Belki güvenini kaybeden her kimse bunu güvenini değil seni kaybetmemek için yapmıştır... Bu da sana bi arkadaş bakış açısı olsunnnn Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Güvenimi sarsan birine tekrar nasıl güvenebilirim ki.. güven kim en yakın arkadaşınmı kım sarstı onu güvene selam söyle Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Bak sen sonuna kadar güvenilecek bi arkadaşsın işte.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Bak sen sonuna kadar güvenilecek bi arkadaşsın işte.. imzandan bellı,azı rüzagarlar kırmaz kökunden söker buda var malesef Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 bugün hiç bir şeye üzülmedim oğlum geldi mutluyum... Hepiniz mutlu olun. Yalan kötü birşey tabiki, güvensizlikte öyle kim kime %100 güvenebilir ki? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 havaların soğumasına ve hasta olmama kızdım ya hastayımm amaa Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 havaların soğumasına ve hasta olmama kızdım ya hastayımm amaa Hala iyileşememiş olmana üzüldüm gııı... 3 vakte kadar iyileşeceğini görüyorum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Hala iyileşememiş olmana üzüldüm gııı... 3 vakte kadar iyileşeceğini görüyorum 3 vakte kadar iyileşeyım kı 3 vakte kadar bırı gelcek dedınya malum,hasta çıkmayalım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 görüyorum, görüyorum valla görüyorum. sedelina 3 vakte kadar kısmetle misket oynayacak. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum ve en geç bu gece söylemeliyim Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 ben kızgın degilimmm ne haddime sadece cok ama cok uzgunummmmmm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Kızgınlık yoğun bi kırgınlığa dönüştü..Ama bu burada eğlenemeyeceğim anlamına gelmez.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 acaba (çiçek verdim kendime belki bana iyi gelirrr ) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 ben kızgın degilimmm ne haddime sadece cok ama cok uzgunummmmmm ya neyın var.açsana msn Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum ve en geç bu gece söylemeliyim Neyi nasıl söyleyecen söyle bizde söyleyelim ben kızgın degilimmm ne haddime sadece cok ama cok uzgunummmmmm neden üzgünsün canım ya, üzülme bitanesin sen... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 gecer arkadaşlar merak etmeyin beni üstesinden gelebilirim sanırım ama ilginiz yuzumu guldurdu gözlerim doluyor ağlamamam gerek sanırım ağlamak zayıflıktır... hastayım biraz ondan sanırım iyice hassaslaştım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Bu yukarıdaki üçlüyü yakın vakitte bir arada görüyorum..(Transtayım.. ) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Bu yukarıdaki üçlüyü yakın vakitte bir arada görüyorum..(Transtayım.. ) hahahahaha çok güldümmmmm kıss hava berbat bende fenayım ateşim varrrr Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gloria canım üzme bizi konuşalım arkadaşım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.