Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 huzur doluyum ve çok mutluyum... hazirandayız ya o bakımdan Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 bundan sonra ne üzülecem nede kızacam çünki mutluyum huzurluyum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 henuz bişeye kızmadım ama bu ıstanbul mılletı napar eder kızdırır Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 arkadasım bugun uyumamıs sabahın 7 sınde benı arayıp hadı dısarı cıkalım demesıne cok kızdım cıktıkta dısarı bıras oncede benım uykum var dedı eve gıttı Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 insanların saygısız ca davranıp kendilerini haklı görmelerine Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Media Pleyar bozulmuş.Sildim yeniden yükleyim dedim.Bi de yüklenebilse. Kuruyorum hata verio.Kuruom hata verio. Nerdeyse tüm sürümlerini denedim.Şeytan dio fırlat mausu da klavyeyi de Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 pazartesi oluşuna Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Zamansız gidişlere Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Media Pleyar bozulmuş.Sildim yeniden yükleyim dedim.Bi de yüklenebilse. Kuruyorum hata verio.Kuruom hata verio. Nerdeyse tüm sürümlerini denedim.Şeytan dio fırlat mausu da klavyeyi de aman fırlatma bıde onlaramı para vercen Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 sedelinanın bana selam vermemesine üzüldüm Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 kesinlikle kankim ''zamansız gidişlere'' Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 aman fırlatma bıde onlaramı para vercen Ama cok sinir etti yaa.Ve hala yüklenmedi.. Zaten klavye de bozuluyo az daha dursun tam bozulma zamanı fırlatcam Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 sedelinanın bana selam vermemesine üzüldüm Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 üzüntüm geçti herald egeçer çatladık yani Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 zır delu luğuma üzüldüm Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 ben demiştim zır deli diye sana... sen şimdi bana da kızmıssındır...kızdıysan ben de senin sakadan anlamamana kızdım. yok bana kızmadıysan o zaman ben kendi ustume alınmama kızdım. Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 senin zırt fırt düşmene kızdım Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 ben de senin bana kızıp kızmadıgını soylemedigine kızdım şimdi... Neyse düşme meseleme gelince sardunyamdan allah razı olsunnn camcı geldi beaaaa diye her dedigimde bana kapıyı actı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 bende senın tana kızıp kızmadığınmı anlayıp anlamadığına kızdımı kızmadımı dıye kafamın karışmasına kızdım Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 sizlerin kafalarınızı karıştırdığıma kızdım Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 tan allah cezanı verecek haaaa... iyi tamam kızmadıysan kızmadın... ben de şimdi niye bu kadar kızdıysam ona kızdım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Hala kızıyor olmama kızdım..üff Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 sedelinaya kızdım gloria ya kızdım tana zaten kızmıştım artos çok kızdım hepinize kızdım işte Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.