Φ gulll Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 bügün arkadaşımın sevgilisiyle kavga etmem olayı haricinde; pek kızabileceğim bişi yaşamadım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 ben bugünde kimseye kızmadım,kızgınlığı çöpe attım... kızılacak kimse olmadığını düşünüyorum. yani sinirlerimi bozmaya değmez... muhahahahaha Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 enıstem cok yogun bugun onun ıslerını ben halledecem offf yaaa offff Alıntı
Φ mahmure Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 ah canım gelip yardım mı etsem. bak şimdi bende üzüldüm. jön Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 enıstem cok yogun bugun onun ıslerını ben halledecem offf yaaa offff ah canım gelip yardım mı etsem. bak şimdi bende üzüldüm. jön bende çok üzüldüm ama neye üzüldüğümü sölemem :lol: Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 çok kızdım birine çok,hemde saygı duyduğum bırıydi Alıntı
Φ radikal07 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 cok kızdım dün ve bugun görüşlerime saygı duymayan forumdakilere... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Hiç kimseye kızmıyorum, nasihatleri nefislerini ön plana çıkararak hakaret olarak görenlerin durumunu anlıyorum.. Malesef insanlığın büyük bir çoğunluğu nefsinin esaretinde ben dahil.. Bu yüzden doğal karşılıyorum....... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 ben sana dedim ya bos ver diye ben hic biseye ne kizdim ne üzüldüm Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 arkadasım gece bardak kırdı cam kırıklarını tam temıslememıs sabah ustune bastım ayagım kesıldı bıde gene bu sabah patates kısartırken tup bıttı Alıntı
Φ mahmure Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 sabah babam getirdi beni iş yerine çok damoralimi bozdu................. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Allah aşkına bugün kızacağım bişey olmasın.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 arkadasım gece bardak kırdı cam kırıklarını tam temıslememıs sabah ustune bastım ayagım kesıldı bıde gene bu sabah patates kısartırken tup bıttı bak şimdi yaaaa ahmete üsüldüm geçmiş olsun Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 tesekkur ederım bosver senın uzulmememn lazım evlenıon yakında Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 arkadasım gece bardak kırdı cam kırıklarını tam temıslememıs sabah ustune bastım ayagım kesıldı bıde gene bu sabah patates kısartırken tup bıttı jon geçmiş olsun. .çabuk iyileşte tünel ıhalesını bitir Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 tesekkur ederım bosver senın uzulmememn lazım evlenıon yakında sen hala orda mısın ahmet üzüldüm ve geçti :lol: Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 tsk ederım sedelına ıhale bıtmek uzere ufak tefek puruzler kaldı Alıntı
Φ mahmure Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 BUGÜN MORALİMİ BOZACAK HİÇBİR ŞEY OLMADI AKŞAMA KADAR DA ÖYLE OLUR İNŞALLAH FIKIR FIKIR GEÇER............................. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Hala bomba gibiyim.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 sıcaklara kızdım yaaa çok bunalıyorum Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 aramız çok kötü ama bu sefer gerçekten çok kötü dün geceden bu yana ağlamaktan gözlerimi hissedemez oldum... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Sabah sabah daha iyi olmazdım herhalde.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Sabah sabah daha iyi olmazdım herhalde.. aaa bize ne sana iyimisin dıye soran oldumu Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Hoşgeldin canımıniçi.. Sen sor sorma çok iyiyim.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.