Φ gulll Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 aaaa sen fırından mı yiyorsun ben taze güvendiğim ellerde pişmiş suuuuuuuuuuuuuu böğreğini yeyegeğim temizliğinden şüpheye düşmeyeceğim için içim rahat ne bilim fırında belki adamın kılı felan düşmüştür içine ... böööhhhh neyse sen fırından ye yine ... haaa buarada yengeniz bi dediğimi iki etmez bitanesi heeeyy dayım kıllı değildir benim..... sabaha görürüz yengenin ne yapacağını..bence o kadar umutlanmaa.... Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 tam 1 sene 14 günder beri ne desem yapmıştır çok nazlı yetiştirdi beni sunu istiyorum diyorum hemen yemek kitabını açıyor bi tanem... Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 tam 1 sene 14 günder beri ne desem yapmıştır çok nazlı yetiştirdi beni sunu istiyorum diyorum hemen yemek kitabını açıyor bi tanem... oyyoyy..daha yeni evli saylırsınızızda ondandır korkma bu günler çabuk geçer... şaka bir yana allah mutlu mesut ve bahtiyar eylesin....hep birtanen olarak kalsın... Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 sabah uyuduğum o 4 saatin ardından...üzülecek bişey olmadı zaten saat 7 den öncesini de resetleyip öyle uyumuştum... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 ya benim nickim bana özel ve orjinaldir bi forumda biri nicikimi aynen kullanıyo ona çok kızdım ya ne insanlar var ya Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 israile çok kızıyorum ... yazık deil mi lan çoçuklara vicdansızlar.. pkk yak çok kızıyorum... siz mi büyütdünüz lan o delikanlıları can alıyorsunuz... kitlendim yine akşam akşam ... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 bende şehit haberlerine çok üzüldüm... Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 ve ben hala bu çulsuzlara kızıyorum ve son nefesime kadarda bu duyguyla devam edeceğim kızmaya Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 ihanet etmekten utanmayanlara kızıyorum vatanhainlerine... Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 hiç bişeyi bilmediği halde bildiğini zaman insanlara kızıyorum Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 hiç bişeyi bilmediği halde bildiğini zaman insanlara kızıyorum +1 bak işte onlara bende kızıyorumm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Kızamayacak kadar yorgunum.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 bütün gece yan taraftaki apartmanda miyawlamaktan bitkin düşen kedinin haline çok üzüldüm zavallıcık sanırım bi yerde mahsur kaldı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 ya sizin apartman nerdeydi şimdi bende uyuyamam, hiç dayanamam yavru kedilerin miyavlamasına... gidip bulmam lazım... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 sardunyam gel de buluver ya zavallıcık çok kötü miyawlıyordu inş çıkmıştır ya da bulmuştur biri. ama siz uzaksınıs bizee Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 işlerimin ters gitmesine çok kızıyoruummm Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 bugün izinden geldim memleketden yine çaşışmaya devam geride sevdiklerimi bırakarak Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 yanlış anlaşıldığım için üzüldüm... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 yurtta odamızda beslediğimiz bi balığımız vardı ama dün ölüm haberini aldım.canım benim yaa çok üzüldüm o benim yanlız kaldığım uzun final gecelerimdeki tek arkadaşımda birazcık oburdu ,pasaklıydı ama olsun o benim sevgili Balık Efendimdi.çoook üzüldümm çook Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Çocukları sevmeyenlerin,çocukların eğitimiyle görevlendirilmesine ve had bilmezliklerine kızdım.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 işyerindeki yemeklere çok kızdım.. bune ya her tarafım yağ dolcak.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 okulda verdıgım mucadeleye ımza vermeyenlere cok kızdım gercı bugun 2 kısıyı kacırdım ımza atacaklardı kalemım yoktu Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 hiç bişeyden haberim olmamasına üsüldüm telaşın bitmemesine kızdım Alıntı
Φ artos32 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 eşimin beni arayıp bana güzel şeyler söylemesine çok sevindim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.