Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 genel bir hüzün var da neden bilmiom....amaaaan geçer nasıl olsa Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Kızdıysam da unuttum ya,ömür kısacık kafaya takmaya değmez.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 ben hüzünlü biriyim zaten, bugünde hüzünlendim... birazda kendime kızdım ama geçer yakında... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 henüz böyle bişi olmadı şimdilik kızmadım kimseye..... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 şirketin anahtarını evde unuttum buna üzüldüm anahtarı evde unuttuğum ofisin önünde aklıma geldi buna sinir oldum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 pıknığe gıdecektık uyanamadığıma ve o kadar kişiyi beklettiğime üzüldüm ve utandım Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 pıknığe gıdecektık uyanamadığıma ve o kadar kişiyi beklettiğime üzüldüm ve utandım sedelina piknik yattımı gısss Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 he gıı,sabah 9 da buluşacaktık bı kaktım ki saat iki,bıde yarım saat benı beklemışlerr ya,dün törende yoruldumya ondan Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 saat iki de mi kalktın vay anam vay,bende anladım zaten piknik olsa bu saatte evde ne işi var diyeee üzülme yaaa nasılsa unuturlar Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Yeni kalktım ve kızmaya fırsatım olmadı .. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 kafam karışık, insanları anlamak zor canımda sıkkın Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Kızmıycam len bugün bişeye.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 çoook sınırlıyım,kimsenın sevmedığı ve okula yenı gelen bı kızı mudur yardıncısı yapmalarınaaaaaaaaaaaa kımse ıstemıyor bu adalet mıdır yaaaaaaaaaa Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 çook kızdım çook!!!!!!!! konserde elektirikler gittiii; offff offffff şarkıda yarım kaldı şebnem ablaya da ayıp oldu (bi daha gelmez buraya; ben olsam ben de gelmezdim) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 ya sabır ya dünya ne biçin insanların olmuş ya,yeter artık Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 kız dur yavaş hala müdür yardımcısına mı sinirlisin?? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Bakın hala kızmadım,ne güzel ya.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 kızgın halinide biliyoruz merak etme.... ben bugün sabah kızgındım, öğlen orta şekerli, akşam mutluydum.... şimdi sabah oldu forumda kimse kalmadı dükkanı kapatıp gideyim bari... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 çalıştığım okulda,hiçbir iş yapmayan,okula yardımcı olmayan,velılerının sevmedığı,ve geldiği 1 dönem olan bir bayan sırf fızıksel güzellık nedenı ıle mudur yardımcısı yapıldı.. bütün öğretmenler ayaklandı,kımse sevmıyor,ve okul için maaş dışında çalışan onca öğretmen varken o yapıldı.. hangi eğitim sıstemı,boyle bı okulda öğretmenlık ısteği mi kalır hocalarımız ek ücret almadan öğrencılerı törenlere hazırlasın o bayan sadece ucretle yapsın,dersıne zamanın da gırmesınhiç bişeye yardım etmesın,çevreyı ıyı tanımasın ama sadece fızık yetsın bu ne dır ya,böylelerı varken ülkemızde bı yere gelmez,eğitim de... hangi eğitim,tek bildiği somurtmak ve süslenmek olan,eğitimm adına kılını kıpırdatmayıp umursamayan biri.. böylelerı hangi eğitimi verecek eğitim için bıraz da ömğretmenler yetiştirilsin insan gibi olan öğretmenler vicdanlı öğretmenler derse zamanında giren öğrencıyle yakından ılgılenen,bi başını okşamayı esırgemeyen öğrencı yanın da velıyı eğitmeyı bilen biri böylelerıne dur demedıkçe AB kapıların da çok sürünürüz Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 haklısın ne diyim ablacım tez önerisine karışmalrına kızdımm hiç bir şey zamanında yapılmaz mı hiç? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Son 30 dk.da yapılır mı bu bana Çakmağımın gası bitti Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Son 30 dk.da yapılır mı bu bana Çakmağımın gası bitti etrafta hiç shell istasyonu yok mu,bi koşu doldur gel Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 benim çakmağı veriyim diycem ama kankim yemin olsun sabah bitti benimkinin gasıda Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gazsız kalasınız emi.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 etrafta hiç shell istasyonu yok mu,bi koşu doldur gel Sen benim çakmağı petrol tankeri ile karıştırdın galiba benim çakmağı veriyim diycem ama kankim yemin olsun sabah bitti benimkinin gasıda Vereceğini biliyorum kankim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.