Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 e sende güzelleşme sedelina evde okadar makyaj yap serserilerde dahil herkesin ilgisini çek sonrada laf atma e attırma ya inankı bazılarına bayan olman yetıyor,makyaj yada giyim meselesı değil bu,ağzıma düşmesı gerekmıyor Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 ya inankı bazılarına bayan olman yetıyor,makyaj yada giyim meselesı değil bu,ağzıma düşmesı gerekmıyor e de bana gelip kırayım kafalarını edepsizler kimin toprağına laf atıyorlarmış Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 magandaların soyu tukenmezse bızım soyumuz tukenecek Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Knight OnLine da 4 aydır uğraştığım charı mı soymuşlar neler gitti neler!!! 2 tane +7 miarage,+7 full plate set,+6 chitin pauldron,+7 dex takılar...oynamıcam artık! Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 az önce annemin komşusu geldi bişey istemeye,anlattıkça anlatıyo annem de yok çatlayacam hadi be teyze alda git Allah aşkına diyorum içimden sinir oldum yaaa Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 bende şu kadın kız milletinin kaldırımları kaplayarak sallana sallana yürümelerine çok kızdım adam bi arkasına bakar yaa sellektör yapıyoruz acelemiz var Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 sakin olun arkadaşlar kızmayın.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 az önce annemin komşusu geldi bişey istemeye,anlattıkça anlatıyo annem de yok çatlayacam hadi be teyze alda git Allah aşkına diyorum içimden sinir oldum yaaa bılırım ya bizim de bı komşu vardı,bişey sormaya gelırdı.kapıda bütün gün ne yaptığını anlatırdı hem de en ince ayrıntılarıyla ınan baygınlık geçirirdik Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 sakin olun arkadaşlar kızmayın.. canım yaa bi görsen neler anlatıyo,10 dakikada hayatı yarı oldu valla Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 bende şu kadın kız milletinin kaldırımları kaplayarak sallana sallana yürümelerine çok kızdım adam bi arkasına bakar yaa sellektör yapıyoruz acelemiz var fırsatını bulmuşken ezseydın Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 bunlar rizeli sedelina gelde sen ez yiyorsa Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 bunlar rizeli sedelina gelde sen ez yiyorsa doğru sülalesıde senı ezeerr Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 sülalesinden korkmayızda biz kendilerinden korkarız çarşı marşı dinlemezler kavga ederken bizde esnaf adamız imkanlar kısıtlı Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 canım yaa bi görsen neler anlatıyo,10 dakikada hayatı yarı oldu valla Bizde bir personel müdürü ver kazara selam verdinmi beş dakika içinde kendi hayatı bitiyo ailesininkilere geçiyo.. o duyguyu çok iyi bilirim.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 aynen işyerınde bı kadın var konuşurken kolumdan tutuyor kaçmıyım dıye derse geç kalıyorum onun yüzünden ay bayılacam Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Bayılmamak ne mümkün..Bu tip insanlar öyle hızlı konuşuyolarki,bide o konuşurken ben yoruluyorum..Hayır hiçbir cevap verme fırsatında olmuyo..Karşılıklı konuşmada sen bişey söylersin o bişey söyler böyle gelişir..Karşılık veremediğim için nasılda o kadar konuyu bulup derleyip aktarıyo anlamak çok zor..Pes doğrusu dedirtecek türden... güldüğüme bakmayın sinirden..Ay şimdi yine gördüm adamı.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Bayılmamak ne mümkün..Bu tip insanlar öyle hızlı konuşuyolarki,bide o konuşurken ben yoruluyorum..Hayır hiçbir cevap verme fırsatında olmuyo..Karşılıklı konuşmada sen bişey söylersin o bişey söyler böyle gelişir..Karşılık veremediğim için nasılda o kadar konuyu bulup derleyip aktarıyo anlamak çok zor..Pes doğrusu dedirtecek türden... güldüğüme bakmayın sinirden..Ay şimdi yine gördüm adamı.. emnım soyleyeceğin kelımenın sadece ilk harfını söyleyebiliyosundur Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Sadece ilk harf... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 ben evet evet öyle dedim çünkü dinlemedim Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 siz değilmiydiniz konuşmayı seven iyi oluyor size belki anlarsınız halimizden Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 ne dedin sen gören duyanda ağzı var dili yok sanıcak seni Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 siz değilmiydiniz konuşmayı seven iyi oluyor size belki anlarsınız halimizden beni ilgilendiren veya merak ettiğim bişey konuşmuyor ki,şu ne yapmış bu ne demiş banane teyze banane...ayrıca senin bahsettiğin konuşma ayrı yerde.o konuşmada benim için konuştuğu zaman duyduğum ses önemli sevdiğimin sesi..teyzeyle gönül bağım,ortak noktam hiçbişeyim yok durmadan konuşuyo lak lak lak... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 öğle tatilinde yapmam gereken işler vardı, ama ben dışarı çıkamadım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 hava çok soğuk,kış geldi nerdeyse kar yağacak..olmaz ya mayıs ayında..mevsımlerde insanlar gibi dengesız oldu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.