Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

bügün neye çok üzüldün,yada kızdın?

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
e sende güzelleşme sedelina evde okadar makyaj yap serserilerde dahil herkesin ilgisini çek sonrada laf atma e attırma :)

ya inankı bazılarına bayan olman yetıyor,makyaj yada giyim meselesı değil bu,ağzıma düşmesı gerekmıyor :(

Gönderi tarihi:
az önce annemin komşusu geldi bişey istemeye,anlattıkça anlatıyo annem de yok :angry: çatlayacam hadi be teyze alda git Allah aşkına diyorum içimden sinir oldum yaaa :angry:

bılırım ya bizim de bı komşu vardı,bişey sormaya gelırdı.kapıda bütün gün ne yaptığını anlatırdı

hem de en ince ayrıntılarıyla ınan baygınlık geçirirdik :wacko:

Gönderi tarihi:
bende şu kadın kız milletinin kaldırımları kaplayarak sallana sallana yürümelerine çok kızdım adam bi arkasına bakar yaa sellektör yapıyoruz acelemiz var :angry:

fırsatını bulmuşken ezseydın :wacko::rolleyes:

Gönderi tarihi:

canım yaa bi görsen neler anlatıyo,10 dakikada hayatı yarı oldu valla :(

Bizde bir personel müdürü ver kazara selam verdinmi beş dakika içinde kendi hayatı bitiyo ailesininkilere geçiyo.. :sweatingbullets: o duyguyu çok iyi bilirim.. ;)

Gönderi tarihi:

:Daynen

işyerınde bı kadın var konuşurken kolumdan tutuyor kaçmıyım dıye

derse geç kalıyorum onun yüzünden

ay bayılacam :wacko:

Gönderi tarihi:

Bayılmamak ne mümkün..Bu tip insanlar öyle hızlı konuşuyolarki,bide o konuşurken ben yoruluyorum..Hayır hiçbir cevap verme fırsatında olmuyo..Karşılıklı konuşmada sen bişey söylersin o bişey söyler böyle gelişir..Karşılık veremediğim için nasılda o kadar konuyu bulup derleyip aktarıyo anlamak çok zor..Pes doğrusu dedirtecek türden... -_-

:lol: güldüğüme bakmayın sinirden..Ay şimdi yine gördüm adamı.. :shuriken:

Gönderi tarihi:
Bayılmamak ne mümkün..Bu tip insanlar öyle hızlı konuşuyolarki,bide o konuşurken ben yoruluyorum..Hayır hiçbir cevap verme fırsatında olmuyo..Karşılıklı konuşmada sen bişey söylersin o bişey söyler böyle gelişir..Karşılık veremediğim için nasılda o kadar konuyu bulup derleyip aktarıyo anlamak çok zor..Pes doğrusu dedirtecek türden... -_-

:lol: güldüğüme bakmayın sinirden..Ay şimdi yine gördüm adamı.. :shuriken:

emnım soyleyeceğin kelımenın sadece ilk harfını söyleyebiliyosundur :D

Gönderi tarihi:

siz değilmiydiniz konuşmayı seven iyi oluyor size belki anlarsınız halimizden :D

beni ilgilendiren veya merak ettiğim bişey konuşmuyor ki,şu ne yapmış bu ne demiş :angry: banane teyze banane...ayrıca senin bahsettiğin konuşma ayrı yerde.o konuşmada benim için konuştuğu zaman duyduğum ses önemli sevdiğimin sesi..teyzeyle gönül bağım,ortak noktam hiçbişeyim yok durmadan konuşuyo lak lak lak... :lol:

Gönderi tarihi:

hava çok soğuk,kış geldi nerdeyse kar yağacak..olmaz ya mayıs ayında..mevsımlerde insanlar gibi dengesız oldu :angry:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.