Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Bende senin gırtlağına Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Bende senin gırtlağına ama o zaman nasıl nefes alcam Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Bugün maç yaptık da (ben iki takımda oynuyorum birinde yedek) yedekte beklediğim takımın maçı tam 11-0 bitti.Bir tane muhteşem bir kız var ki (muhteşem demeyenin aklına şaşayım!!!) 8-9 gol attı!!! Aslında yedek bekletmelerinden sonra sadece 4 gol yediğim için çok da üzgün değilim hatta mutluyum bile! oynadığım her iki takımın defansı da döküldü.Resmen hem defans hem de kale oynadım ve maçtan sonra sakatlandım!!! Üzgünüm ki iki takım da eğer iyileşemezsem kalecisiz kalıp diskalifiye olacak Ayrıca başka takımda oynadığım için bekleneni veremedim diye moralim bozuk Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 ama o zaman nasıl nefes alcam Ben gerisine karışmam o senin kişisel problemin artık Kıyamam sana yaaa Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Ben gerisine karışmam o senin kişisel problemin artık Kıyamam sana yaaa bu gün çok sevindim gırtlagı kaptırmadık Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Şansını çok zorlama Golgim Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Şansını çok zorlama Golgim sende Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 hiç kızma sedelinacım golgi öyledir, hiç bişeyi beğenmez kendileri bizim şube müdürü 1, golgi 2 hiç farkları yok hiçbirşeyi beğenmıyorsa mantıksal çıkarım olarak kendini de beğenmemesı lazım eğer kendını beğenıyorsa o zaman herşeyı de beğenıyor hehe Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Bugün maç yaptık da (ben iki takımda oynuyorum birinde yedek) yedekte beklediğim takımın maçı tam 11-0 bitti.Bir tane muhteşem bir kız var ki (muhteşem demeyenin aklına şaşayım!!!) 8-9 gol attı!!!Aslında yedek bekletmelerinden sonra sadece 4 gol yediğim için çok da üzgün değilim hatta mutluyum bile! oynadığım her iki takımın defansı da döküldü.Resmen hem defans hem de kale oynadım ve maçtan sonra sakatlandım!!! Üzgünüm ki iki takım da eğer iyileşemezsem kalecisiz kalıp diskalifiye olacak Ayrıca başka takımda oynadığım için bekleneni veremedim diye moralim bozuk geçmiş olsun arkadaşım kendıne ıyı bak iyileş dünyanın sonu değil olsun Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 şube müdürüneeeeeeee lan jale maksus mu yapıyo lan bu adam Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 şube müdürüneeeeeeee lan jale maksus mu yapıyo lan bu adam amma da kzıdırmış senı bence sende ona söyle içinde kalmasın Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 valla bugün ne bişeye kızdım nede sevindim şuana kadar ot gibi geldim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 yaavv işyerinde sürekli konuşan bır kadın var hergün mutlaka yenı bırşey alıp gelıyor ve onu gösterıp anlatıp duruyor bı yakalıyorkı kaçana aşkolsun yahu alan var alamayan varrrrrrrr gına geldı hergün kadının kıyafetlerını göstermesınden ayyyyyyyy çok konuşuyorrr yeterrrrr yaşlı dıye sabredıyorum bı gun çatlıcam ancak kafa şişiriyorrr bırı suussssssssssss desınnnnnnnnnnnnnnn Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 şube müdürüneeeeeeee lan jale maksus mu yapıyo lan bu adam Kankim koordinatları ver valla bugün ne bişeye kızdım nede sevindim şuana kadar ot gibi geldim Estağfurullah Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 az önce msnde girdiği halde kaçtır selam vermeyen arkadaşıma hem kızdım hemde çok üzüldüm Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 bugun otobuste sısman bı teyze ayagıma bastı ona sınır oldum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Daha gün yeni başladı üstelik bugün hiç birşeye sinirlenmeyeceğim dediğim halde az önce mailime bakınca bütün inler ve cinler tepemde toplandı Bir insanın yüzsüzlük boyutu ancak bu kadar olur diyor ve pess diyorum... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 sinirlenme kankim, maili sil gitsin henüz beni sinirlendiren veya kızdıran bir durum olmadı, olmazda inşallah Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Senin bu dahiyane fikirlerinde olmasa kankim sanki ben bunu yapmadım Maille bir sorunumyokki tamamen kişisel Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 çok dahiyane fikirler üretirim sen bana iyi bişi dedin dimi kanki o zaman napıyoruz kankim, kişisel bir ders veriyoruz Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 İyi bişey dedim ve Focalın kulaklarını çınlattım Dersin en güzelini verecem ben ona Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 biri benimi andı ne yine trafik yine sinir yine stres Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Evet bizzat şahsen ben İşte sırf bu yüzden ehliyet alamıyorum Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 ben aldım noldu sanki kankim, babam arabayı vermiyo Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 yoksa vermiyorlarmı bizim bakkal ahmet amcadan sana ehliyet alabiliriz istersen Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.