Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

bügün neye çok üzüldün,yada kızdın?

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bugün maç yaptık da (ben iki takımda oynuyorum birinde yedek) yedekte beklediğim takımın maçı tam 11-0 bitti.Bir tane muhteşem bir kız var ki (muhteşem demeyenin aklına şaşayım!!!) 8-9 gol attı!!!

Aslında yedek bekletmelerinden sonra sadece 4 gol yediğim için çok da üzgün değilim hatta mutluyum bile! oynadığım her iki takımın defansı da döküldü.Resmen hem defans hem de kale oynadım ve maçtan sonra sakatlandım!!!

Üzgünüm ki iki takım da eğer iyileşemezsem kalecisiz kalıp diskalifiye olacak :(

Ayrıca başka takımda oynadığım için bekleneni veremedim diye moralim bozuk :(:clover:

Gönderi tarihi:

hiç kızma sedelinacım -_- golgi öyledir, hiç bişeyi beğenmez kendileri :P bizim şube müdürü 1, golgi 2 hiç farkları yok :D

hiçbirşeyi beğenmıyorsa mantıksal çıkarım olarak kendini de beğenmemesı lazım

eğer kendını beğenıyorsa o zaman herşeyı de beğenıyor

hehe :D

Gönderi tarihi:
Bugün maç yaptık da (ben iki takımda oynuyorum birinde yedek) yedekte beklediğim takımın maçı tam 11-0 bitti.Bir tane muhteşem bir kız var ki (muhteşem demeyenin aklına şaşayım!!!) 8-9 gol attı!!!

Aslında yedek bekletmelerinden sonra sadece 4 gol yediğim için çok da üzgün değilim hatta mutluyum bile! oynadığım her iki takımın defansı da döküldü.Resmen hem defans hem de kale oynadım ve maçtan sonra sakatlandım!!!

Üzgünüm ki iki takım da eğer iyileşemezsem kalecisiz kalıp diskalifiye olacak :(

Ayrıca başka takımda oynadığım için bekleneni veremedim diye moralim bozuk :(:clover:

geçmiş olsun arkadaşım kendıne ıyı bak iyileş

dünyanın sonu değil olsun

Gönderi tarihi:
şube müdürüneeeeeeee :pinch::pinch: lan jale maksus mu yapıyo lan bu adam :sick:

amma da kzıdırmış senı

bence sende ona söyle içinde kalmasın

Gönderi tarihi:

yaavv işyerinde sürekli konuşan bır kadın var

hergün mutlaka yenı bırşey alıp gelıyor ve onu gösterıp anlatıp duruyor

bı yakalıyorkı kaçana aşkolsun

yahu alan var alamayan varrrrrrrr

gına geldı hergün kadının kıyafetlerını göstermesınden

ayyyyyyyy çok konuşuyorrr yeterrrrr

yaşlı dıye sabredıyorum bı gun çatlıcam ancak kafa şişiriyorrr

bırı suussssssssssss desınnnnnnnnnnnnnnn

Gönderi tarihi:

az önce msnde girdiği halde kaçtır selam vermeyen arkadaşıma hem kızdım hemde çok üzüldüm :(:(

Gönderi tarihi:

Daha gün yeni başladı üstelik bugün hiç birşeye sinirlenmeyeceğim dediğim halde az önce mailime bakınca bütün inler ve cinler tepemde toplandı :devil: Bir insanın yüzsüzlük boyutu ancak bu kadar olur diyor ve pess diyorum...:angry:

Gönderi tarihi:

yoksa vermiyorlarmı

bizim bakkal ahmet amcadan sana ehliyet alabiliriz istersen

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.