Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 18 yıl ben yetiiiiim ben yetiiiiim ben yetiiiim vaaayyyyyy.... bu çocuğun gözyaşları da dinmedi yıllar yılı.. ama uşağum şunu itiraf etmeliyim ki Nuri Alço'luk sana daha bi yakışmıştı..
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 18 yıl kendıme güzel bir insan..bana mutlu olduğun bir anı düşün ve gülümse demişti..tavsiye ederim sedelina işe yarıyor
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 18 yıl sevginin değerini bilmeyenlere aşkı ayağa düşürenlere kızgınım....
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 18 yıl sevginin değerini bilmeyenlere aşkı ayağa düşürenlere kızgınım.... Yahu Lawash... Evdeki lavaş ekmeği bitmiş... Çok içime oturdu kahvaltıya oturken.....
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 18 yıl uyarı almam... ki sadece benim imzamın o kadar buyuk olduguna da inanmıyorum mecbur degistirdik umarım bunada buyuk demezler
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 18 yıl dünde olduğu gibi bugünde kendime kızıyorum sadece, susukunluğum bu yüzden kendime düşmanlığım..
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 18 yıl daha yenı uyandım daha sınır olacagım bır sey karsıma cıkmadı inş cıkmazda
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 18 yıl tatilimin bitişine...... geriye dönüşüme..... ama en çok ..... ablamı bu kadar üzgün ve sinirleri tüketilmiş halde bırakışımaaaa :crying:
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 18 yıl parti arabalarına kızıyom bangır bangır bagırdıkları zaman sanki oy vericez onlara...
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 18 yıl tatilimin bitişine...... geriye dönüşüme..... ama en çok ..... ablamı bu kadar üzgün ve sinirleri tüketilmiş halde bırakışımaaaa :crying: Sen beni merak etme canım
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 18 yıl Forumu magazin dünyasınca kullanıp başkaları üzerinden prim yapmaya çalışanlara kızdımmm.... Aslında günlerdir bu olaya sinirleniyordum ama bugün dayanamayıp yazdım.... Hay Allahım yaaa ne gerek var bunca komediye anlayamadım....
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 18 yıl Ne kızıyon beee.. pardon...sana kızmam bilirsin sadece gıcık olurum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.