Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl hahahahaha çok güldümmmmm kıss hava berbat bende fenayım ateşim varrrr ben rapor aldım bugun ve yarın için evdeyim dinleneceğim bence sen de dinlen biraz kaç gundur hastasın...
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl Size bi de şarkı söyliyeyim bakın.(Topic iptal yine..) Şimdi eşim dostum beni hastayım sanıyor Yastayım hiç kimse bilmiyor.. Bu kadar hasta görünce dayanamadım..
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl Hava nasıl oralarda üşüyormusun kar yağıyor saçlarıma bilmiyorsun... şarkıcıya şarkı
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl biraz önce memleketten haber geldi, dedem trafik kazası geçirmiş ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar...
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl biraz önce memleketten haber geldi, dedem trafik kazası geçirmiş ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar... Umarım önemli bir şeyi yoktur.Geçmiş olsun..
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl ohhhhhh beeeeee dunyaaaa varmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş. Bunu da atlattık yineeee
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl Yazar sardunyama bıde hasta olduğum için okullla gideceğimiz kutlamalara gıtmedığıme üzüldüm
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl sardunyama ben de uzuldum bu arada bi sure aramızda olamayacak olmasına da cok uzuldum herkese cok selamı var bunu da ileteyim... Bundan başka Sedelinam'ın hasta oldugu için okulla gideceği kutlamalara gidemeyecek olmasına ise hala üzülüyorum
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl biraz önce memleketten haber geldi, dedem trafik kazası geçirmiş ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar... umarım önemli bir şey yoktur allah acil şifalar versin geçmiş olsun
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl biraz önce memleketten haber geldi, dedem trafik kazası geçirmiş ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar... canım geçmiş olsun ,dilerim ciddi bişeyi yoktur.acil şifalar diliyorum
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl Yazar biraz önce memleketten haber geldi, dedem trafik kazası geçirmiş ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar... Allah acil şifalar versin
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl canımmmmmm geldin miiii sen ) yok gelmedim der simdi sabah sabah cinleri tepesndedir gene bu sedelinanın en son ne zaman kızdın a gelince : sabahtan beri ac bilaç aşkım gelse de artık kahvaltı yapsak diye bekliyordum bugun kahvaltı hazırlayacaktı da neyse şimdi geldi ve bana da en sevdigim zeytinli açmalardan almışşşşş... Canım o benim yaaaaa cok seviyorum aşkımı yaaaa cooookkkk gelmedi diye kızmıştımmmmmm ama geldi diye sevincemmmm şimdi
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl Yazar ya bugünde okulda veda partisi vardı arkadaşın,yine hastayım gidemıyom ama haksızlık buuu glorıa gı kahvaltını forumla mı yapcen,adam sana açma da almış,get kafaltını yap
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl tamam şekerimmm yapcam da seni görmüşüm gidermiyim hiçççç o beklesinnn biraz dahaaa
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl Yazar galbaa yawaş yawaş nezle oluyoruuum benden mı bulaştı nee tamam şekerimmm yapcam da seni görmüşüm gidermiyim hiçççç o beklesinnn biraz dahaaa ya biri de bana kahvaltı hazırlasın hastayım yaaa
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl Yazar ya nasıl alıntı yapılıyorr ya,yıne yapamamışımm ona kızdım
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl yaa ciiden kafayı yicem ya yarın çok önemli bi sınawım war ve ben tam hastalanıcak günü buldumm
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.