Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl Yazar geldin mi tatlımmm sedelinammm canımmm seni özledimmm beee cıddı olsana ne bu samımıyet tatlım felan delimi ne
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl Cevapsızlığına, umursamazlığına, ve peşinden koştugum için kendime kızdım
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl Yalandan nefret ederim,gerçekler acıtsa da salak yerine konmaktan iyidir..
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl bu adamın varlığı yeter üzülmem için birden moralım bozuldu o zaman geldim işte varlığım Türk varlığına armağan olsun sedelinanın morali bozulsun
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl haklısın aramis güven zor kazanılır ama kolay kaybedilir. Fakat sanırım insan sevdikleri için biraz daha hoşgörülü olmalıdır. Belki güvenini kaybeden her kimse bunu güvenini değil seni kaybetmemek için yapmıştır... Bu da sana bi arkadaş bakış açısı olsunnnn
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Güvenimi sarsan birine tekrar nasıl güvenebilirim ki.. güven kim en yakın arkadaşınmı kım sarstı onu güvene selam söyle
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Bak sen sonuna kadar güvenilecek bi arkadaşsın işte.. imzandan bellı,azı rüzagarlar kırmaz kökunden söker buda var malesef
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl bugün hiç bir şeye üzülmedim oğlum geldi mutluyum... Hepiniz mutlu olun. Yalan kötü birşey tabiki, güvensizlikte öyle kim kime %100 güvenebilir ki?
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl Yazar havaların soğumasına ve hasta olmama kızdım ya hastayımm amaa
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl havaların soğumasına ve hasta olmama kızdım ya hastayımm amaa Hala iyileşememiş olmana üzüldüm gııı... 3 vakte kadar iyileşeceğini görüyorum
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Hala iyileşememiş olmana üzüldüm gııı... 3 vakte kadar iyileşeceğini görüyorum 3 vakte kadar iyileşeyım kı 3 vakte kadar bırı gelcek dedınya malum,hasta çıkmayalım
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl görüyorum, görüyorum valla görüyorum. sedelina 3 vakte kadar kısmetle misket oynayacak.
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum ve en geç bu gece söylemeliyim
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl ben kızgın degilimmm ne haddime sadece cok ama cok uzgunummmmmm
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl Kızgınlık yoğun bi kırgınlığa dönüştü..Ama bu burada eğlenemeyeceğim anlamına gelmez..
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl Yazar ben kızgın degilimmm ne haddime sadece cok ama cok uzgunummmmmm ya neyın var.açsana msn
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum ve en geç bu gece söylemeliyim Neyi nasıl söyleyecen söyle bizde söyleyelim ben kızgın degilimmm ne haddime sadece cok ama cok uzgunummmmmm neden üzgünsün canım ya, üzülme bitanesin sen...
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl gecer arkadaşlar merak etmeyin beni üstesinden gelebilirim sanırım ama ilginiz yuzumu guldurdu gözlerim doluyor ağlamamam gerek sanırım ağlamak zayıflıktır... hastayım biraz ondan sanırım iyice hassaslaştım
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl Bu yukarıdaki üçlüyü yakın vakitte bir arada görüyorum..(Transtayım.. )
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Bu yukarıdaki üçlüyü yakın vakitte bir arada görüyorum..(Transtayım.. ) hahahahaha çok güldümmmmm kıss hava berbat bende fenayım ateşim varrrr
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.