Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl bugün bir müşterime çok kızdım klavyenin kablosu çıkmış taaa rizenin öbür ucuna çağırıyor yaa
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl oynamıyom ben yawww verin benim misketlerimi hep kızıyonuz sizde
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl hiç bişeye kızmadım , üzülmedim , çok mutluyum çookkkk sizde kızmayın birbirinize arkadaşlarım yaw
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl hiç bişeye kızmadım , üzülmedim , çok mutluyum çookkkk sizde kızmayın birbirinize arkadaşlarım yaw bende senin hiçbirşeye kızmamana kızdım.türkiyede nasıl kızmazsın hiçbişeye bak ben şimdiden kızdım sana
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl ilgisiz ve dikkatsiz birkaç kişiye kızdım gereksiz işlerle uğraşan,bi şekilde insanları oyalamaya çalışanlara kızdım. yazık
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl bende müdür yardımcısına kızdım.herşeyi çok bildigini sanıyor.yada yeni müd. olmuş kendini birşey sanıyor
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl Yazar birine kızdım işte, kendını bilir.saygımızın karşılığını aldık.neyse
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl ben kimseye kızmadım, kırılmadım ama üzgünüm sadece güvenini kazanamamışım bir dostumun ona üzüldüm
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl birine kızdım işte, kendını bilir.saygımızın karşılığını aldık.neyse O biri benim.Kimse üstüne alınmasın.Sedoş yada sedelina daha doğru olacak bu duruma,kırılmanı gerektirecek bişey yapmadım ben.Sakinleşip öyle yazsaydın beni de kırmazdın.Kırıldım..
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl Yazar O biri benim.Kimse üstüne alınmasın.Sedoş yada sedelina daha doğru olacak bu duruma,kırılmanı gerektirecek bişey yapmadım ben.Sakinleşip öyle yazsaydın beni de kırmazdın.Kırıldım.. nıe ustune alındınkı belkı başksına kızdım
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl heh tam oldu şimdi kırılın birer birer bakalım kim yapıştırcak sizi... bende size kırılcam şimdi neyse kırılmayımda birimiz ayakta dursun bari.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl Yazar ben çıkıyorum arkadaşlar,iyi geceler.. benım kızgınlığım ancak kıbrıt ateşi kadardır ufleyınce söner ama gaza atarsan heryerı yakar sana dua edıcem abicim.tamam senı çok sevıyorum
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl benım kızgınlığım ancak kıbrıt ateşi kadardır ufleyınce söner ama gaza atarsan heryerı yakar sana dua edıcem abicim.tamam senı çok sevıyorum Ben o kibritin üstüne su döktüm.. Barıştığınıza sevindim arkadaşlar..
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Ben o kibritin üstüne su döktüm.. Barıştığınıza sevindim arkadaşlar.. sende kımsın adapazarı sanane yaaa
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl Sedelina sen varsan hep gülüyorum ben yaa.. Yok arkadaş derdim ,sıkıntım yok
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 19 yıl 20 derse 600 milyon istediler ben bukadar parayı nasıl vericem deyip ona kızdım gözlerim yandı ağlamaktan,kendime kızdım
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl Bugn keske bir yağmur damlası olsaydım dedim ama olamadımmmm Ona kızdım birazzzcıkkkk...
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl Yazar gloria nın bana beni neden sevmiyorsun demesine üzüldüm bu adamın varlığı yeter üzülmem için birden moralım bozuldu
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.