Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl bundan sonra ne üzülecem nede kızacam çünki mutluyum huzurluyum
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl Yazar henuz bişeye kızmadım ama bu ıstanbul mılletı napar eder kızdırır
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl arkadasım bugun uyumamıs sabahın 7 sınde benı arayıp hadı dısarı cıkalım demesıne cok kızdım cıktıkta dısarı bıras oncede benım uykum var dedı eve gıttı
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl insanların saygısız ca davranıp kendilerini haklı görmelerine
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl Media Pleyar bozulmuş.Sildim yeniden yükleyim dedim.Bi de yüklenebilse. Kuruyorum hata verio.Kuruom hata verio. Nerdeyse tüm sürümlerini denedim.Şeytan dio fırlat mausu da klavyeyi de
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Media Pleyar bozulmuş.Sildim yeniden yükleyim dedim.Bi de yüklenebilse. Kuruyorum hata verio.Kuruom hata verio. Nerdeyse tüm sürümlerini denedim.Şeytan dio fırlat mausu da klavyeyi de aman fırlatma bıde onlaramı para vercen
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl aman fırlatma bıde onlaramı para vercen Ama cok sinir etti yaa.Ve hala yüklenmedi.. Zaten klavye de bozuluyo az daha dursun tam bozulma zamanı fırlatcam
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl ben demiştim zır deli diye sana... sen şimdi bana da kızmıssındır...kızdıysan ben de senin sakadan anlamamana kızdım. yok bana kızmadıysan o zaman ben kendi ustume alınmama kızdım.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl ben de senin bana kızıp kızmadıgını soylemedigine kızdım şimdi... Neyse düşme meseleme gelince sardunyamdan allah razı olsunnn camcı geldi beaaaa diye her dedigimde bana kapıyı actı
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl Yazar bende senın tana kızıp kızmadığınmı anlayıp anlamadığına kızdımı kızmadımı dıye kafamın karışmasına kızdım
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl tan allah cezanı verecek haaaa... iyi tamam kızmadıysan kızmadın... ben de şimdi niye bu kadar kızdıysam ona kızdım
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl sedelinaya kızdım gloria ya kızdım tana zaten kızmıştım artos çok kızdım hepinize kızdım işte
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.